|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
moje w³osy s± za bardzop puszyste!!!
dziewczyny, mam problem.....moje w³osy ci±gle "szopiej±" a to dlatego ¿e s± do¶æ gêste....i nie wiem co z nimi zrobiæ, zaraz po umyciu s± ok ale gdy wyschn± s± okropne
, nie mo¿na z nimi nic zrobiæ. ¿eby gdzie¶ wyj¶æ muszê prostowaæ ale przecie¿ nie bêdê tego robiæ non stop....jak macie podobny problem lub znacie jaki¶ dobry sposób na ich ujarzmienie to piszcie....POZDROWIONKA:c mok:
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: moje w³osy s± za bardzop puszyste!!!
A Twoje w³osy s± krêcone czy w miarê proste?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 416
|
Te¿ mam ten problem
Poradzilabym Ci co¶, ale sama jeszcze nie mam na nie sposobu. Bêdê czekala na odpowiedzi na tym w±tku
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 671
|
Moze spróbuj kosmetykow trochê obci±¿aj±cych w³osy, kremy, mleczka do stylizacji. Dobre efekty daje tez jedwab, brylantyna w wosku, ale one dodatkowo nab³yszczaja.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 339
|
Jedwab Biosilku jest bardzo dobry na spuszone wlosy. Wystarczy niewielka ilosc zeby wlosy byly gladsze i "nie odstawaly". Z tym ze moim zdaniem lepiej sprawuje sie na wlosach prostych/wyprostowanych.
Sprobuj tez moze troche nawilzyc wlosy odzywkami itp. zapobiegajacymi puszeniu sie wlosow
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ja te¿ mam ten problem, mam gêste w³osy, normalnie wygl±daj± na proste,ale niestety nie dla mnie d³ugie,równo zapuszczane w³osy. Niby proste,a potrafia siê puszyæ ;-(. Ja mam na to taki sposób,¿e proszê zawsze fryzjera o przerzedzenie w³osów i to bardzo pomaga!! W³osy le¿± tak jak powinny i nie ma efektu puszenia... to tyle, je¶li chodzi o gêstsze w³osy. Na cieñsze i kêcone nie znam innych sposobów, ni¿ próbowanie kosmetyków, fachowiec na pewno co¶ doradzi!
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
przerzedzanie w³osów..nie s³ysza³am o tym? a na jakiej zasadzie on to robi?
nie mam w³osów krêconych, mo¿na powiedzieæ ¿e s± proste...tylko jest ich za du¿o ![]() dziêki za wszystkie rady, my¶lê ¿e spróbuje jakich¶ kosmetyków...jakby¶ ciê znalaz³y co¶ jeszcze skutkuj±cego to piszcie....
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
broñ Bo¿e!!!U mnie siê sprawdza! W³osy ¶wietnie siê uk³adaj± i wcale siê nie pusz±, nie muszê obci±¿aæ ich ¿adnymi kosmetykami antypusz±cymi!!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
mo¿e pomo¿e dega¿owanie w³osów? Szukaj w±tków z dega¿owaniem na forum.
Mi te¿ siê strasznie pusz±, bleeeee.... bez prostownicy ani rusz.... ale i tak sa napuszone... |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 381
|
Skad ja to znam! Moje wlosy jedynie na pustyni wygladalyby przyzwoicie lub w innym miejscu, gdzie jest suche powietrze. Wiec codziennie je musze prostowac! Za rok to ja lysa zostane. Jak je umyje i pozostawiam do wyschniecia to mam taka szope, ze szok. Gorzej niz lwia grzywa
Wiec prostowanie wlosow z rana to u mnie jak codziennie mycie zebow.I nie pomagaja zadne kosmetyki do stylizacji, wygladzajace, nawilzajace, maski, serum itp Wczoraj wydalam na owe kosmetyki 95 zl a i tak watpie, ze to poprawi ich kondycje i ich wyglad ![]() Najgorsze jest to, ze zaraz po wyprostowaniu one sa super, ale tylko wyjde z domu i juz mam siano od wilgoci.
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Magdo.p ma dok³adnie to samo...jakby¶ opisywa³a moje w³osy...tyle ¿e ja ich nie prostuje codziennie rano, bo by mi siê za bardzo zniszczy³y...wystarczy mi "szopa" nie chce jeszcze siana
a Ty masz w³osy d³ugie czy krótkie? bo ja mam krótkie ale siê zastanawiam czy nie zapu¶ciæ, mo¿e d³ugie tak nie szopiej±? co o tym myslicie? |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 381
|
Brudko, mam wlosy no hmm poldlugie, siegaja za lopatki, dokladnie to tam gdzie mam zapiecie od biustonosza
![]() Nie chce miec krotkich, bo wtedy wogole bym ich nie ujarzmila. Ostatnio chodzi mi po glowie grzywka a'la przybylska, ale jak soboie pomysle, ze ona tez moglabymi sie tak puszyc jak reszta wlosow to nie chce ![]() Swoja droga cale to puszenie sie i sianowatosc to efekt farbowania wloskow, bo jak siegam pamiecia to do 15 roku zycia mialam geste, gladkie, prosciutkie i blyszczace wlosy z grzywka! a pozniej to sie zaczelo...
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
a mocie co¶ na puszenie siê krêconych w³osków? Co zrobiæ by zosta³y same ¶liczne loczki?Je¶li kto¶ ma/mia³ taki problem, ale ju¿ go nie ma lub znalaz³ na niego sposób to bardzo proszê o poradê
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Uwazam,ze najlepsza metoda na tzw push -up'a ..jest szampon i odzywka w sprayu Gliss Kur'a ..z kolekcji plynny jedwab to najlepszy przetestwoany srodek ..na szope xD ..pozdrawiam
..
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

, nie mo¿na z nimi nic zrobiæ. ¿eby gdzie¶ wyj¶æ muszê prostowaæ ale przecie¿ nie bêdê tego robiæ non stop....jak macie podobny problem lub znacie jaki¶ dobry sposób na ich ujarzmienie to piszcie....POZDROWIONKA:c mok:

Poradzilabym Ci co¶, ale sama jeszcze nie mam na nie sposobu. Bêdê czekala na odpowiedzi na tym w±tku

broñ Bo¿e!!!U mnie siê sprawdza! W³osy ¶wietnie siê uk³adaj± i wcale siê nie pusz±, nie muszê obci±¿aæ ich ¿adnymi kosmetykami antypusz±cymi!!