|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() czemu nie kłaść maseczek na oczy i usta?
Witajcie,
Mam pytanie czemu nie kłaść maseczki w okolice oczu i na usta? Może banalne , ale zawsze mnie to interesowało... Seeker |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: czemu nie kłaść maseczek na oczy i usta?
no logicznie rzecz biorąc to żeby nie podrażnić oczu albo żebyś nie zjadła co nieco. co od środka nie koniecznie dobrze wpływa
![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Oczywiście przy stosowaniu maseczek oczyszczających omijam okolice ust o oczy szerokim łukiem(znając moją niezdarność wole nie ryzykoawać
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
no właśnie... wiadomo,że nie nie będę robić peelingu wokół oczu, ale maseczka nawilżająca...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja proponuję żebyś nałożyła ją wszędzie i wtedy przekonasz się dlaczego nie można(szczypią oczy i smak maseczki w ustach...)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem maseczki nawilżające i odżywcze spokojnie wokół oczu i ust można kłaść. To czy oczy szczypią czy nie to trzeba sprawdzić. Mnie w oczy szczypie większość kremów pod oczy, a zwykłe kremy do twarzy i maseczki nie zawsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.