|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Problem z doborem fryzury
We wtorek idę do fryzjera i nie mam pomysłu na fryzurę. Trochę tu szukałam, ale wszystkie są dla dłuższych włosów. Moze Wy mi coś polecicie. Niestety nie mam zdjęcia ale spróbuje sie opisać. Mam jasne włosy do ramion, pociągłą twarz i duze czoło. Myslałam o czymś z grzywką. Podobają mi się takie proste grzywki ale to chyba już wyszło z mody i cięzko się układa.
Z góry dzieki. Kasia |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Problem z doborem fryzury
jak masz wysokie czoło, to grzywka będzie Ci pasować. Proste grzywki nie wyszły z mody, a układanie zależy od tego, czy masz cienkie, czy gęste włosy no i czy są podatne na układanie
.
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
No cos ty. Proste grzywki są nadal modne i wcale nei trudne w układaniu. Przyśle Ci kilka zdjatek, moze coś wybierzesz??
Myśle , ze w grzyce na skos tez by było ci dobrze, wiec wkleje tez fotki, takich co mneij odsłaniaja czoło
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
dokłądnie !!! grzyweczki są super
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Chyba się zdecyduję na tą grzywkę tzn taką prostą. A łatwo się ją układa? I jak wygląda na cieniutkich włosach?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
jak masz cieniutkie wlosy to poprostu musisz uwazac z gruboscia grzywki
powiedz fryzjerowi, ze chcesz ciensza odpowiadajaca Twoim cienkim wloskom ![]() a co do jej ukladania to zalezy od wlosow, ale jesli Twoje nie maja tendencji do podkrecania to mysle, ze nie powinnas miec problemow z jej ukladaniem ![]() buziol |
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
Hey ja znalazlam u siebie takie fotki
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2006-04-04 o 22:38
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
czesc
ja rowniez mam taki problem z doborem fryzurki poniewaz mam krecone wlosy i zaleznie od pogody sa bardziej skrecone lub mniej. Nie wiem jaka fryzure mam sobie dobrac, znudzilam sie juz moja fryzurka a niestety musze cos zrobic z wlosami bo zniszczylam je troche prostowaniem. Prosze doradzcie mi cos ![]() DZIEKI POZDRAWIAM |
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
kurde widze ze ostatnia wiadimosc byla z 2005 ale mam nadzieje ze ktos jeszcze wchodzi na ta strone.wlasnie,chce sie obciac jeszcze przed rozpoczeciem roku szkolnego.mam wysokieczolo i mam grzywke ale che cos z nia zrobic,do tego jeszcze ne moge rozpuszczac wlosow bo mam gęste.pusza sie i i sa zawsze powywijane we wszystkie strony,czesto je prostuje dlatego musze je podciac bo sa troche spalone.boje sie ze jak je wycieniuje to beda jeszcze gorsze i beda mi odstawaly i chyba to prawda.moze cos mi doradzicie albo dacie jakies zdjecia.jestem naprawde w kropce.licze na was.papa.;(;(;(
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderator
|
A moglabys zalaczyc zdjecie jesli masz,latwiej bedzie nam doradzic,lub dobrac symulacyjnie.Pozdrawiam
P.S witaj na forumie
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
niestety zdjecia niemam.jedyne co moge o sobie napisac to ze mam 14 lat i 165cm wzrostu,wiem ze to malo ale chociaz chcialabym wiedziec czy jest jakis sposob aby je obciac tak zeby zmniejszyc ich objetosc i moze jakis przyklad grzywek.z gory dzieki
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
zmniejszyć objętość ?
hm. ja bym Ci w takim razie poradziła, by fryzjer wycieniował Ci włosy tak, by powstały np. dwie warstwy ;D - włosy z wierzchu będą wtedy krótsze. to sprawi, że wydawać się będzie, że masz rzeczywiscie 'cieńsze' włosy. i nie tylko wydawać .. (: |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.

.
Myśle , ze w grzyce na skos tez by było ci dobrze, wiec wkleje tez fotki, takich co mneij odsłaniaja czoło
powiedz fryzjerowi, ze chcesz ciensza odpowiadajaca Twoim cienkim wloskom