|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Porada. Loreal Professionnel.
Witam, właśnie mam zamiar kupić dobrą odżywkę/maskę z tej serii Loreal'a.
Ale potrzebuję waszej opinii i porady. Czytałam dużo dobrego o masce Liss Extreme oraz o odżywce Absolute Repair, no i nie wiem która byłaby dla mnie lepsza. Mam raczej długie, farbowane włosy, czasem je prostuję. Ogólnie nie są zniszczone, jedynie końcówki są czasem troszkę połamane. Niestety moje włosy dodatkowo mają ogromną tendencję do puszenia :/ i bardzo ciężko mi je ujarzmić (muszę myć włosy wieczorem, bo zawsze kiedy włosy schną mam wielką kopę siana na głowie). I właśnie nie wiem czy lepsza będzie maska wygładzająca czy odżywka regenerująca? Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
A moze intense repair maska z l'oreal tez oczywiscie? Nawilzy (dobre dla puszacych sie wlosow) i odzywi (po prostowaniu)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Porada. Loreal Professionnel.
lilith_ed, tę maskę również brałam pod uwagę, ale na kwc ma gorsze opinie i oceny, niż wyżej wymienione. To znaczy jeśli sprawia, że włosów jest dużo mniej i są wygładzone, aż za bardzo (dziewczyny pisały, że zbyt obciąża wlosy) to byłabym skłonna ją kupić. Używałaś jej może?
PS. Ja dodatkowo mam straasznie gęste włosy! :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
Uzywalam wszystkich trzech i tak: absolut sprawdzil sie, gdy chcialam podreperowac wlosy po dlugim prostowaniu i suszeniu, ale potem zaczal bardzo mi obciazac wlosy. Liss byla ok, latwiej sie po niej prostowalo na poczatku, jednak do suchych, puszacych sie wlosow i regularnie prostowanych wlosow byla za slaba:/ Intense sie u mnie sprawdza, nie obciaza, nawilza, w sam raz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Porada. Loreal Professionnel.
Dzięki Lilith!! Chyba skuszę się na Absolut, skoro tak mocno działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
Moje wlosy grube nie sa i bardzo ciezko je obciazyc. Absolutowi w koncu sie to udalo hehe
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.