|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kronika klasowa.
otóż ja zostałam wybrana do robienia klasowej kroniki. zapierałam się rękami i nogami, ale mus to mus. możecie mi podsunąć jakieś pomysły? myślę nad zakupem czegoś takiego: swiatpasji .pl /sklep/index.php?products=produc t&prod_id=3861
ewentualnie swiatpasji .pl/sklep/index.php?products=produc t&prod_id=3909 . tylko czy coś takiego by się nadawało? i jaka strona tytułowa? mam pustkę w głowie, a i kreatywna nie jestem... liczę na jakąś pomoc, bo wy macie masę pomysłów! pozdrawiam. ![]() Edytowane przez mala94 Czas edycji: 2007-11-15 o 09:37 Powód: źle wkleiły się linki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: kronika klasowa.
Ja np naszą kronikę klasową prowadziłam w zwykłym zeszycie A4 tylko ozdobiłam jakoś okładkę. Na okładkę mozesz poprzyklejać np suszone kwiatki czy liście. to juz wedle wyobrażni. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem napisz mi na PW pozdrawiam cie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
oooo biedactwo
no to cie wrobili:O moze zlozcie sie na taka specjalną kronike i po klopocie??? cena ok 30 -70 zl
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
No rzeczywiscie kronika kupna najladniejsza ale czasami jesli ktos ma talent to lepiej samemu... 49 zł to wiadomo nie malo ale raz na jakis czas mozna. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Sama masz to robic? może dobierz sobie do pomocy jakieś osoby które lubią bawić się w takie rzeczy
![]() ![]() ![]() a w sumie to dla kogo robicie tą kronikę? zostaje później w szkole czy dajecie ją na koniec szkoły wychowawczyni?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
to od podstaw zróbcie same i zaangażuj w to więcej osób z klasy
![]() ![]() my w tym roku zaczynamy robić coś takiego dla naszej wychowawczyni, bardziej album, nie kronikę i cały same. tylko u nas nikt nie był wyznaczony, po prostu strasznie ją lubimy i chcemy żeby miała po nas taką pamiątkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
No cóż, skoro już znalazłam ten wątek to postanawiam go aktywować. Więc ja (pomimo tego ze nie mam zdanych zdolonosci, poprostu z powodu ambicji) zglosilam sie do zalozenia takowej kroniki. Ale... tu zaczyna sie najgorsze. Kompletny brak pomyslu na nia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.