|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Splash Demeter: Rain&Condensed Milk
Witam serdecznie wszystkie Wizażanki
![]() Tym razem mam do wymiany zapachy Demeter. Są to 15-stki, splash (wersja bez atomizera).Pochodzą z żółtych zakupów w wątku "Zakupy Demeter". Demeterki przyszły do mnie dzisiaj, są świeżutkie, nowe, tylko raz otworzone w celu poznania zapachu. Ubytek żaden, pełne 15-stki. W celu uzyskania szczegółowych informacji proszę pytać, na każde pytanie odpowiem ![]() Szukam: * Wszelkich mazideł do ciała ( preferuję kremy, masła, ew. mleczka) * Chemicznych preparatów do depilacji ( kremy, pianki itp. ) * Golarki damskiej Wilkinson Intuition ( tej z mydełkami ) * Tabletek typu Capivit ( również tych przyspieszających opalanie ) * Jestem zawsze chętna na błyszczyki do ust: aktualnie poszukuję odcieni brzoskwiniowych, koralowych, ceglanych itp. * Jestem zawsze chętna na preparaty wyszczuplające różnego rodzaju. * Oprócz tego lubię fajne kosmetyczne gadżety. * Splash'y Demeter: Licorice, Watermelon Lollipop, Sugar Addict, Funeral Home i innych. Zasady wysyłki (obowiązują obie strony) : Paczuszki wysyłam dobrze zabezpieczone, w kopertach bąbelkowych. Kosmetyki są zadbane, czyste, bez kurzu czy zanieczyszczeń. Wysyłam listem poleconym priorytetowym. Polecam! Pozdrawiam serdecznie i czekam na propozycje ![]() DOKŁADKA!!! 23.04 1.Błyszczyk do ust Shiny Lips firmy Bell nr. 44, raz użyty w celu wypróbowania.Pojemność to 9 ml. Data ważności: 01.2010 r. Posiada mnóstwo odbijających światło drobinek i cudowny (w.g. mnie) rabarbarowy zapach. Dla mnie jednak jest zbyt błyszczący - aktualnie przerzucam się na pomadki oraz błyszczyki bez drobinek. ( Kolory tych błyszczyków można zobaczyć na stronie internetowej Bell) 2.Błyszczyk do ust Crystal Show firmy Eveline nr. 209, raz użyty w celu wypróbowania.Mimo iż nie był używany, napisy są starte od noszenia w kosmetyczce ( to jest standardowe u Eveline).Dodam gratis do wymianki, ponieważ termin ważności to 11.04.2008 r ( proszę mnie tylko zawiadomić). Edytowane przez Nadia_12 Czas edycji: 2008-04-23 o 16:17 Powód: Dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Splash Demeter: Rain&Condensed Milk
cos u mnie za Rain?
sama zamowilam CM i nie wiem czy dobrze zrobilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za skondensowane mleko?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Irsin - U Ciebie podoba mi się to:
*Voglia di....Cukier i Orzechy - krem do ciała 100/125 ml * Body Shop - Seria Kokosowa - Peeling 50 ml - nowy *Tołpa - Serum borowinowe do ciała- 10 ml Czy dałoby się coś z tego sklecić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Lipglossjunkie - Podobały mi się błyszczyki powiększające usta, ale skoro już nieaktualne... Nic innego niestety nie widzę
![]() Pozdrawiam ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
może coś znajdziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja chciałabym Rain - chętnie oddam serum Tołpy i Voglię jeśli się zdecydujesz
Condensed sama zamówiłam i zaczynam się bac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Irsin - czekam jeszcze na odpowiedzi innych wizażanek. Dam odpowiedź jutro, o.k?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hathayoga - Masz tyle pięknych afrykańskich kolczyków do wymiany, że muszę porządnie przysiąść i wybrać, które mi się najbardziej podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hathayoga - Jednak zdążyłam dziś coś wybrać
![]() ![]() Dodatki: - fot. 6, rząd pierwszy, drugie z kolei - fot. 5, rząd pierwszy, pierwsze z kolei - fot. 24 drewniane bransolety ( wszystkie ) * - fot. 25 bransoletka ( ta ciemna ) Kosmetyki: - Balsam do ciała Aquolina czekolada i orzechy - Cielista pomadka H&M * - Błyszczyk The Body Shop ( ten ciemny) * - Błyszczyk Natural Collection Na przedmiotach oznaczonych * najbardziej mi zależy. Jaka jest więc twoja propozycja? Pozdrawiam ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
perfumove love
|
Cytat:
fot.6, środkowe z I rzędu (one są z maty bananowca, leciutkie, kremowo-brązowe) fot.24, dwie drewniane bransoletki, środkowa i ostatnia (ta pierwsza właśnie wyfrunęła z wątku ![]() pomadka H&M Aczkolwiek... byłoby mi łatwiej, gdybyś podała cenę Rain (z Truskawki? ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niestety, bardzo trudno mi określić cenę Rain, ponieważ zamawiałam je na wspólnych zakupach. Powiem tylko, że ja zapłaciłam za 4 flaszki 75 zł, a dziewczyny mówiły, że jedna flaszka kosztuje ok. 35 zł ( z wysyłką itp.). Bardzo chętnie wymieniłabym się w ten sposób, jaki napisałaś ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam już odpowiedzi od wszystkich Wizażanek. Teraz pozwólcie mi zastanowić się, którą ofertę mam wybrać. Och, będzie ciężko
![]() Pozdrawiam ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
perfumove love
|
nie ma sprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
A jednak zastanowiłam się i już wiem
![]() Irsin - Bardzo dziękuję za czas mi poświęcony, ale niestety nic tym razem nie wyjdzie. Wszak polecam się na przyszłość ![]() ![]() ![]() Trzymaj się ciepło ![]() Hathayoga - Również bardzo Ci dziękuję, zwłaszcza dlatego, że dokładnie obserwowałaś wątek. Skusiłam się jednak na ofertę innej Wizażanki, lecz mam pytanie: Co chciałabyś za pomadkę H&M ? Może znalazłabym coś poza wątkiem? Nie mogę jej odżałować ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() Skorzystam z oferty Golgie i Burn-it-up ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
perfumove love
|
Nie ma sprawy
![]() A za pomadkę... sama nie wiem ![]() Wish lista jest w wątku kosmetycznym, więc jeśli miałabyś coś ciekawego, tam daj mi znać. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Bardzo by mi zależało na Demeterach
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.