|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Depilator PHILIPS - ma ktos? :P
hej
![]() jeśli któraś z was ma ten depilator to bym miała ogromną prośbe (nie wiem czy w dobrym miejscu umieszczam ten wątek ale przejzałam forum i tu jedynie jest mowa o depilacji...) tak więc kupiłam sobie SATINELLE ICE premium 6517 ale niestety bez polskiej instrukcji obsługi ![]() ![]() no i tu moja prosba (szukałam na necie...nie znalazłam) moze któras z was ma? nie znam sie na tym ale mozna to jakos wysłac na maila? jesli nie to moze chodziaz krótka instrukcja tak własnymi słowami? ![]() jak uzywac tych dodatkowych nasadek? i tej lodowej..do lodówki z nią? ![]() z góry dziekuje za jaką kolwiek pomoc ![]() ![]() Edytowane przez aaniolekk Czas edycji: 2009-05-21 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Depilator PHILIPS - ma ktos? :P
dziwne ja mam ten depilator i z polska instrukcja, to jest nie mozliwe jesli kupilas w sklepie ten depilator i zebys nie miala instrukcji w jezyku polskim.
Podstawowe zasady: -tych końcówek nigdy nie myj pod woda, bo kolo zebate przestanie sie obracac, ja juz z 4 razy oddawałam przez to do reklamacji. -jesli chcesz aby ci ten depilator słuzyl jak najdluzej to depiluj sie na pierwszym poziomie, silniki sie szybko przegrzewaja. -taka cała nasadka metalowa jest do golenia pachwin, podpachami -taki dodatkowy plasticzek to jest ochrona na nakladke abys podczas np. golenia pachwin nie skaleczyla sie -po kazdym uzyciu wyczysc dokladnie głowice z włosków taka małą szzoteczka (powinna byc w komplecie) -ta nakladke z płynem trzyma sie w zamrazalniku, przed samiutkim goleniem nakładasz ja na depilator. Najgorsze w tej nakladce jest to ze po okolo pół godziny zaczyna sie topic i skóras staje sie mokra co utrudni golenie Uwazaj ogólnie bo jest to bardzo delikatny depilator ![]() Ja mam swój z 3 lata ale bardzo uwazam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.