Impossible is... nothing ofr me ;] - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-06-15, 17:28   #1
ViVian66
Zadomowienie

Talking

Impossible is... nothing ofr me ;]

edit.

Edytowane przez ViVian66
Czas edycji: 2014-03-24 o 14:23
ViVian66 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-15, 17:30   #2
ViVian66
Zadomowienie

Dot.: Impossible is... nothing ofr me ;]

edit

Edytowane przez ViVian66
Czas edycji: 2014-03-24 o 14:21
Stary 2007-06-15, 17:34   #3
pingwin2
Zakorzenienie

taka prośba: zmień kolor czcionki, bo koszmarnie się to czyta

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-15, 17:38   #4
ViVian66
Zadomowienie

sorki chciałam zeby bylo ladnie teraz juz widac wszystko
Stary 2007-06-15, 17:42   #5
pingwin2
Zakorzenienie

dzieki

teraz też jest ładnie i na dodatek czytelnie

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-15, 19:18   #6
hair
Rozeznanie

Hej!
Ja też postanowilam się trochę wziąć za siebie . Sesja moim mocnym postanowieniom nie sprzyja, ale po cichu robie brzuszki i biegam i próbuje się rozciągać . a6w pokazywala mi koleżanka ale szybko mi się znudzila.. Mój cel - jeśli nie poprawić to chociaż utrzymać kondycje i zawiązywać buty bez jęków i przekleństw ... no i wyskoczyć w krótkiej bluzeczce
hair jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-15, 19:41   #7
ViVian66
Zadomowienie

damy radę !!! w końcu nie ma to jak porządna motywacja
Stary 2007-06-15, 19:47   #8
hair
Rozeznanie

Dlatego do Ciebie napisalam skoro już się deklaruje na forum to mam nadzieje, że wytrwam
Stary 2007-06-16, 14:09   #9
anka_misiak
Przyczajenie

GG do anka_misiak

A mnie z kolei nie motywuje do cwiczeń żadne ubranie czy tym podobne...Mnie motywuje kierowca busa,którym wracam do domu

Mój plan jest taki:
8 minutówki na nogi,pośladki i ramiona,chociaż ręce będę ćwiczyć 2 razy w tyg. bo ładnie zarysowane jest co trzeba Na brzuch Tamilee i hula-hop.Do tego jeszcze trening Maxx F czy jakoś tak z któregoś nr Shape'a.

Do tego żadnej diety-nie muszę chudnąć a za bardzo kocham jedzenie zeby się ograniczać Słodyczy nie jem bo za gorąco i się po prostu nie chce ich jeść!

I niech moc będzie z nami!!!
anka_misiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-16, 15:49   #10
ViVian66
Zadomowienie

aniu_misiak trzymam kciuki za ciebie !! ja już drugi dzień w moim postanowieniu trwam sobie... zrobiły mi się zakwasy chyba ;/ ale jestem zmotywowana po dzisiejszych zakupach bo kupiłam spódnice rozm. 36 !!

I niech moc będzie z nami ;D
Stary 2007-06-16, 15:58   #11
Ludowa
Zakorzenienie

Dołączam się

15,5 lat, 170cm, ok. 58 kg (dość dawno się nie ważyłam). Mój cel: zgubić brzuszek i uda, ujędrnić pupę.

Nie jem słodyczy i dużych kolacji, nie podjadam między posiłkami, zaczęłam ćwiczyć na hula hop i robić A6W, niedługo zacznę chodzić na aerobik, a w wakacje pomyślimy o czymś dodatkowym.

Musi się udać.

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-16, 16:03   #12
Agatka_90
Rozeznanie

hej dziewczyny z chęcią się do was przyłacze jezeli mnie przyjmiecie ja nie chce zmieniac mojej wagi ale mam bardzo podobne cele do załozycielki wątku chce sobie ładnie 'zarysować' brzuszek i pocwiczyć na pupe bo wkonu wakacje za chwile a tutaj trzeba w kostium wskoczyć mam nadzieje, że z wami mi sie uda. pozdrowienia
Agatka_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-16, 16:07   #13
Sylussia
Raczkowanie

GG do Sylussia

oj bardzo przepraszam ale poprzednia wiadomość napisalam z profilu mojej sis tzn od Agatki_90 sorka za pomyłke
Sylussia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-16, 16:45   #14
hair
Rozeznanie

Juz trzy dni dzielnie walcze (chodzi o ćw na brzuszek) i jestem pelna podziwu dla siebie . Niestety mężczyzna moich marzeń nie zwrócilby na mnie uwagi choćbym nie wiem jaki miala kaloryfer i co na siebie ubrala, więc moge uczciwie powiedzieć , że robie to tylko dla siebie . Żadnej diety nie stosuje, też bardzo lubie jeść a po bieganiu poprostu rzucam się na lodówkę ..
Stary 2007-06-16, 17:28   #15
ViVian66
Zadomowienie

o im więcej nas tym lepiej!! ja już po dzisiejszych ćwiczeniach... stosuje tez zel ujedrniający Eveline.. moj cel to tez 21 lipiec--- wesele !!!

bedzie dobrze... musi byc !! ;]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-16, 18:08   #16
olinkaaa
Zadomowienie

ViVian66, patrząc na Twój brzuch widzę swój też bym chciała się zmotywować do ćwiczeń na mięśnie brzucha (dolna partia i boczki), ale mam takiego lenia przez pewien czas robiłam ćwiczenia Tamilee, ale jakoś zaprzestałam.... Może teraz się zmotywuję

"Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem,

ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem"
G.G. Marquez

olinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-17, 10:10   #17
ViVian66
Zadomowienie

olinkaaa nie przesadzaj, przeciez każdy potrafi się zmotywować ! Wierzymy w ciebie !!! ;*

Ja musze się pochwalić że od tych dni gdzie ćwicze, jem też mniej i widzę już różnicę, jestem lekka i mam więcej energii ważenie dopiero 25 czerwcaa... już nie mogę się doczekać...
Peace !!
Stary 2007-06-17, 11:48   #18
olinkaaa
Zadomowienie

no to może wezmę się za ćwiczenia od wtorku bo póki co nie mam możliwości

"Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem,

ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem"
G.G. Marquez

olinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-17, 13:58   #19
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

mogę sie jeszcze dołączyć?

mam prawie łosiemnaście lat,

167m wzrostu,

52kg,

(potem podam wymiary, jeśli są potzrebne)

cel: waga sie nie liczy ale chce mieć płaski brzuszek, smukłe odnóża(rz?) i bardziej jędrny tyłek, przy czym nie chudnąć w tyłku (wtedy mam okropnie płaski) i nie chudnąć w cycach (bo wtedy mam ledwo co A)

przeszkody: brak motywacji, ogólny dołek ktorego lecze JEDZENIEM! i ogolnie upal i nie chce mi sie ćwiczyć.
mam zamiar zacząć A6W, może pump it up na zmiane z pilatesem, carmen electra, mam też tweester wiec moge ćwiczyc i na nim i skkać na skakance i może jak sie uda to biegać będę, jak zwerbuje sobie kogoś o ile mnie przyjarniecie juz teraz 3 razy w tyg robie peeling kawowy, codziennie samruje sie balsamem eveline, i myję sie taka szorstką myjka bo wtedy mam gladka pupe jak niemowleale do diety i cwiczen nie mam jakos zapalu, mam nadzieje ze przy was bedzie co innego:P
Ttym bardziej, że teraz moj TZ pracuje więc mam więcej czaus w czasie ktorego,masło maślane, sie nudze, wiec moge zorbic z niego pozytek

to jak przgarniecie mnie?

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!

Edytowane przez wsiowy_gupek
Czas edycji: 2007-06-17 o 13:59 Powód: :]
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-17, 14:38   #20
ViVian66
Zadomowienie

nasza tolerancja i otwartość nie zna granic kochana
Stary 2007-06-17, 14:38   #21
hair
Rozeznanie

Oczywiście, że Cie przygarniemy

Też się wykosztowalam ostatnio na jakąś szorstką gąbkę na pomarańczową skórkę (Venus czy jakoś tak się nazywala). Mialam nadzieje, że mi zastąpi piling i nie zawiodlam się - tej masującej strony prawie nie używam, można by nią przypalone gary szorować ... ale licze, że się przyzwyczaje .
Stary 2007-06-17, 14:54   #22
klajdla
Wtajemniczenie

Witam
Ja tez mam podbny cel do zalozycielki watki i uzytkowniczek, ktore sie tu wypowiadaly Czyli mam zamiar schudnac ok 4 kg, ale moim glownym celem jest ujedrnienie i "podniesienie" posladkow i moze zgubienie z nich kilka centymetrow oraz wymodelowanie brzucha Aktualnie przedstawia sie to tak :
wzrost: 165 cm
waga: 56 kg
obw talii: 67 cm
obw bioder: 97,5 cm

W planie mam cwiczenie A6W (od jutra ) oraz wykonywanie cwiczen na dole partie ciala (posladki, uda i lydki). Co do diety, to nie bede stosowac zadnej rygorystycznej diety, tylko po prostu postaram sie zmienic swoje nawyki zywieniowe Czyli mam tu na mysli nie jedzenie przed pojsciem spac, ograniczenie wszelkich slodyczy oraz po prostu zdrowsze jedzenie
Mam nadzieje, ze z Wami mi sie to uda
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-17, 17:49   #23
ViVian66
Zadomowienie

witamy serdecznie klajdę

Tak się zastanawiałam... jakie są wasze grzeszki dietetyczne?
Bo ja np. jestem uzależiona od Pepsi , kocham wszystko co ma czekoladę i orzechy...
Oj życie jest ciężkie...

REKLAMA
Stary 2007-06-17, 19:03   #24
hair
Rozeznanie

Moim glówny grzeszkiem jest "plastikowe" jedzenie . Wszystkie inne sobie wybaczam . Na szczęście nie przepadam za slodyczami. Zrobilam sobie przerwe w nauce i korzystając z wolnego pobiegalam. Jeszcze troche się ponaciągam, brzuszek i znów do książek. Pozdrawiam!
Stary 2007-06-17, 20:13   #25
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ViVian66 Pokaż wiadomość
witamy serdecznie klajdę

Tak się zastanawiałam... jakie są wasze grzeszki dietetyczne?
Bo ja np. jestem uzależiona od Pepsi , kocham wszystko co ma czekoladę i orzechy...
Oj życie jest ciężkie...
Witam witam
Moim najwiekszym grzeszkiem dietetycznym sa chyba chipsy... Wezme jednego, to juz cala paczka moja Wiec najlepiej mnie w ogole nimi nie czestowac
Stary 2007-06-17, 22:19   #26
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

dzięki kochane A ja nie mam chyba typowych grzeszków, najgłupsze jest to że ja jestem taka że widze snickersa i powiem sobie nie zjem go i nie zjem. Za napojami słodkimi gazowanymi nie pzrepadam za cipsami średnio, czasme zjem, po prostu nie ma takiej rzeczy która by mnie kusiła! Moj problem polega na tym że jak mam chndre, doła czy cuś(a to ostatnio się często zdarza) to mówie sobie"o nie nie bede sie odchudzać i tak ejstem beznadziejna i wogóle..nic mi nie pomorze bla bla bla.." Wtedy mysle sobie:zjem snickersa, drzem marmolade, a co! dobije sie! bede jeszcze grubsza i co z tego dobzre mi tak! to za kare" i jem, ale w każdym momencie moge powiedzieć sobie"ty debilu" odłożyć bez najmniejszych wyżeczeńi i nie jeść, to najgłupsze że ja jem słodycze nie tyle co dla przyjemności co dla tego żeby siebie dobic i ukarać jeszcze bardziej..To juz jest jak dla mnie torche chore, ale tak mam

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-18, 08:29   #27
ViVian66
Zadomowienie

no ale nie możesz tak się karać. Powiedz sobie gdy masz doła, tak jak ja wczoraj : " Za to że masz taki beznadziejny humor, biegnij 3 km" i pobiegłam. Nawet mnie nic nie bola, żadnej zadzyski a biegłam coraz szybciej. Dlatego dorzucam treż bieganie do moich ćwiczeń..Codziennie też jeżdże 10 km na przystanek rowerkiem żeby dostac się do szkoły... Tyle że szkołą za nie długo się kończy i rower peniw też odstawie... Ale las za moim domkiem jest TYLKO MÓJ i nikomu go nie oddam !! Idealny do biegów !!
Pozdrawiam kochane!!!
** Ps. do Klajda: gdy miałam 13 lat mój jadłospis zaczynał się i kończyła na czipsach. Silnie zmotywował mnie mój kolega , który stwierdził , że nigdy by się ze mną nie umówił (widomo po czipsach sie tyje ) . Tak sie zawzielam ze w ciagu miesiaca odłożyłam wszystko co tuczące i schudłam dośc dużo, nie wiem i le kg , ale byłam podobna do wszystkich moich szczuplych kolezanek...... Żeby tylko teraz mi sie tak udallo : NAm zeby sie udalo

REKLAMA
Stary 2007-06-18, 08:58   #28
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ViVian66 Pokaż wiadomość
** Ps. do Klajda: gdy miałam 13 lat mój jadłospis zaczynał się i kończyła na czipsach. Silnie zmotywował mnie mój kolega , który stwierdził , że nigdy by się ze mną nie umówił (widomo po czipsach sie tyje ) . Tak sie zawzielam ze w ciagu miesiaca odłożyłam wszystko co tuczące i schudłam dośc dużo, nie wiem i le kg , ale byłam podobna do wszystkich moich szczuplych kolezanek...... Żeby tylko teraz mi sie tak udallo : NAm zeby sie udalo
Oooo ja pamietam, ze tez gdy mialam ok 12-13 lat to zaczely mi sie powazne problemy z nerkami. Bo szczegolowych badaniach i wywiadzie lekarskim okazalo sie, ze to od chipsow (dokladnie to z powodu soli, ktora chipsy zawieraja w duzych ilosciach) W sumie to sie nie dziwie, bo rzeczywiscie w moim codziennym jadlospisie byly chipsy... (Ale za to ciagle sie dziwie, ze po prostu nie wygladalam jak beczka, tylko bylam szczupla ). No i oczywiscie pozniej odstawilam chipsy z powodow zdrowotnych, ale od jakiegos czasu znowu je zaczynam jesc Fakt, ze w duuuuuzo mniejszych ilosciach, no ale jednak je jem.
Tez mam nadzieje, ze nam sie uda
Stary 2007-06-18, 09:00   #29
hair
Rozeznanie

Eh ja też się pocieszam jedzeniem... ale ostatnio mi się to już nie zdarza, bieganie jest w tej kwestii skteczniejsze.
Wsiowa - bardzo dobrze Cie rozumie Też tak kiedyś mialam, mniej więcej w Twoim wieku. A bylam wtedy dobre 10 kilo szczuplejsza niż teraz.
Teraz niespecjalnie ulegam, bo nie mam pokus. Z domu wychodze tylko do lasu i spowrotem, żadnej budki z hot dogami po drodze nie mijam ... ale mam caaaly zapas zupek chińskich...
Stary 2007-06-18, 17:50   #30
ViVian66
Zadomowienie

musze sie podzielic z wami historią mojej kolezanki.. Ona jest troszke przy kosci ale powiedziala mi dzisiaj ze przez ostanich 5 miesiecy nie jadla slodyczy !!! Nie cwiczyla ----> schudła 8 kg....

Chyba juz nic nie dodam... Idę ćwiczyć Buzka
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości