| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-08-01, 12:27 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-06 
				 |   Z apteczki babuni Joanna...?

możecie coś powiedzieć o tych nowościach?  gdzie można dostać te kosmetyki?   
				__________________ szuru buru  | 
|     |   | 
|  2007-08-01, 15:38 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Z fotela;) 
				 | 

Dot.: Z apteczki babuni Joanna...?

W każdym sklepie z kosmetykami  Ja mam narazie tylko kompres awilżająco-regenerujący do wlosow suchych i zniszczonych  Kosztował mnie 6,60  I musze przyznać że ślicznie po nim włosy pachną:P Przynajmniej mi:P I łatwo sie potem rozczesują... Hmm, teraz chyba kolej na coś na końcówki  [juz widzialam, teraz tylko muszę się przejść do sklepu]. Polecam   
				__________________  Największą chlubą nie jest to aby się nie potknąć, ale to aby po każdym upadku dźwignąć się i stanąć na nogi. | 
|     |   | 
|  2007-08-01, 16:02 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Ja dziś kupiłam z tej serii szampon wzmacniający   ... mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawował   | 
|     |   | 
|  2007-08-01, 19:41 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

jest już taki wątek, sama go załozyłam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=191841 wyszukiwarka się kłania  mam ten kompres nawilzajacy i jest calkiem niezly | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.