|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Słomki Sippahh
Witam
Znalazłam na internecie taką oto stronę: http://www.sipahh.pl/ Czy piłyście z tej magicznej rurki??? z tego co wiem są one w mc donaldzie ale ja nigdy tam nie wstępuje<dieta>...kaloryczność podana jest tu http://www.sipahh.pl/Sipahh!%20-%20I...owe_sklad.html myślicie ze mozna pić przez nie szklankę mleka o % - 0,5% dziennie bez wyrzutów sumienia??? z góry dzięki za odp
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Słomki Sippahh
Można takie zakupić w krakowskim Carrefourze na hali, myślę, że znajdziesz je także w innych większych sklepach
Nie kosztują dużo, są bardzo smaczne, występują w kilku smakach. Ja piję bez wyrzutów sumienia, bo kalorii nie liczę. Nigdy
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
--------> Jioanna:
ohh a ja musze właśnie liczyć a który smak najlepszy twoim zdaniem???tak na marginesie szkoda ze kokosa nie ma
|
|
#4 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Chyba można pić, 3 gramy węglowodanów nikogo jeszcze nie zabiły
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
wolę się upewnić
na stronie o diecie plaż południowych jest napisane ze w I fazie nie mozna jesc słodyczy zawierających cukier
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do pozostałych smaków się zgodzę, a biszkoptowe są naprawdę smaczne, choć nie jestem wielbicielką tych ciastek Osobiście polecam właśnie biszkoptowe i truskawkowe (: PS: W MC Donaldzie nie opłaca się ich kupować, w sklepie jedna rurka kosztuję około złotówki z groszami (:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

Nie kosztują dużo, są bardzo smaczne, występują w kilku smakach. Ja piję bez wyrzutów sumienia, bo kalorii nie liczę. Nigdy
a który smak najlepszy twoim zdaniem???