|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Kompleksowa organizacja???.....
Cześć dziewczyny te przed ślubem jak i te juz po tym dniu
![]() Mam pytanie dotyczące Firm oferujących kompleksową organizacje ślubu i wesela, czy któraś z Was korzystała, korzysta lub zamierza skorzystać z oferty takich firm i powierzyć im organizacje całości ? Chcialabym sie dowiedziec jak to wygląda, jakie sa korzyści i minusy, jak przekłada sie to na koszty(czy sie opłaca), Czy to sie sprawdza czy warto o tym pomyśleć? ( bo ja właśnie myśle) ![]() Dzieki za odp i Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kompleksowa organizacja???.....
Ja jestem pół roku po ślubie. Wszystko sami zorganizowalismy i nie widzę sensu w powierzaniu jakis "działań" osobom z zewnątrz, czyli jakiejś firmie.
NIby co mieliby załatwić/ zorganizować czego ja (i moi bliscy) nie moglibyśmy zrobić? Sama najlepiej wiesz co Ci się podoba, jak to wszystko ma wygladać. (ew. inspiracje znajdziesz na necie). Do pomocy masz zapewne rodzinę, psiapsiółki i partnera. I tak ty(wy) wybierasz sale, zaproszenia, sukienke, tort, i całą resztę. NIkt za ciebie sukni nie przymierzy, ewentualnie podetknie ci pod nos stos folderów, katalogów i na końcu.....rachunek do zapłacenia.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No tak w sumie to chyba naprawde to tak wygląda!
Ale słyszałam ze koszty nie sa wieksze a organizacja jest naprawde perfect!!! to chyba dla osób które maja kaske a nie maja czasu! Zreszta to chyba jest przyjemne zając sie wlasnym ślubem ![]() Fotografia ślubna Wideofilmowanie Obrączki ślubne Sale weselne Catering Wiązanki ślubne Fryzury i makijaże Dekoracje ślubne Zaproszenia ślubne Alkohol Torty i ciasta Muzyka i tańce Pojazdy do ślubu Podróże poślubne Prezenty ślubne Akcesoria ślubne Fajerwerki Wieczor panieński Wieczor kawalerski aż mnie ściska jak sobie pomysle ze moge cos przegapic lub zawalic... Dzieki za odp Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
<usunięto przez Moderatora>
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-10-25 o 10:59 Powód: spam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
reklama na forum jest płatna! to nie zbiorowisko ofert tylko forum społecznosciowe!
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Taki wątek już był.
Podsumuję - organizacja wesela przez firmę jest głównie dla osób, które: 1. nie mają czasu zajmowac się przygotowaniami samodzielnie 2. nie bawią się organizacją własnego wesela tylko stresują 3. lubią mieć wszystko perfekcyjnie dopracowane na ostatni guzik i do rozpaczy doprowadza ich fakt, że odcień kwiatów w bukiecie kłóci się z odcieniem kwiatka w butonierce świadka. To, co oszczędzisz na organizacji z firmą, wydasz na prowizję, więc koszty sa porównywalne, jesli wesele ma być z pompą (koszt prowizji rozkłada się na wiele składników) a nie skromne, z niewielką ilością atrakcji.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Elfir wątek jest stary, myślę, ze autorka już wątpliwości rozwiązała
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.