|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienie nowe TRUSSARDI JEANS 75 ml :)
Może Tommy Girl Summer Cologne - 40/100
albo Escada Magnetism 20/25 lub Angel le lys ok.20/50 Do każdego zapachu dołożyłabym Żel brązujący Kanebo -połowa z 50 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gosiu a czy Angel ma atomizer? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Oj,nie Angel to ta wersja zakręcana. Nie znam tego Jeansu, więc ryzykuję proponując Ci wymianę.Wiem,że jest go dużo więcej niż moich wód,ale wolałabym nie wymieniac 2 za jednąJeśli szukasz czegoś świeżego to Tommy G. Jest idealny. A ten żel Kanebo Ci nie odpowiada? Jest bardzo fajny ,ja malowałam sie nim zamiast fluidu.Twarz wygląda na naturalnie opaloną,poza tym skóra po nim jest dużo gładsza - mam takie wrażenie.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17077 - link do Tommy Girl Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-07-26 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moze Escada Island Kiss 75ml/100?
Zerknij do mojego watku - masz wszystkie poszukiwane przeze mnie zapachy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
a moze Halloween Freesia?
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Musialabym niuchnac - jutro zbadam zapach.
![]() A nie mialabys czegos na dokladke do Skin? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety nic na dokladke juz nie mam chyba ze ciuszki ale musialabym porobic fotki gdybys byla zainteresowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gosiu zgadza sie szukalam ale powacham jeszcze w perfumerii bo ostatnio wachalam zwykle allure i nie bardzo mi sie podobaly( ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ewelinko
![]() ![]() A moze opiszesz mi zapach?Ma cos wspolnego ze Skin? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety nie umiem opisywac zapachow ale oto co znalazlam w necie : Skład perfum Głowa fiołek, hedion, wodne kwiaty, zielone tony Podstawa białe piżmo, heliotrop, liatrix, wanilia Serce tuberoza, biała lilia, frezja Szczegółowy opis perfum Trussardi Jeans, to nowoczesna kwiatowo-zielona-egzotyczna kompozycja.Idealnie zbalansowana tworzy oryginalny i niepowtarzalny zapach, który subtelnie rozwija się na skórze i otula ją niczym najlepiej dobrany strój. Zapach zmysłowy, namiętny, tajemniczy, wibrujący a zarazem delikatny, radosny, optymistyczny. Osoba używająca tego zapachu jest pewna siebie, zdecydowana i zawsze spokojna, zrelaksowana. PS Najlepiej zebys go powachala bo jest to zapach dosc specyficzny...trzeba takie lubic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Moze uda mi sie w poniedzialek powachac. W niedziele tu gdzie jestem sklepy sa zamkniete
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a moze bys chciala Cinema Festival d'Ete?
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ewelinko , a to jeszcze aktualne?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.