|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
biżu krl:D
Do tej pory tylko przeglądałam wątki innych, ale teraz mogę już zarezentować się sama Dodam, że jest to mój debiut
![]() Mam jeszcze jedną prośbę, bo moja koleżanka chciałaby kupić ode mnie którąś z branzoletek i nie wiem za ile mam jej ją sprzedać. Dodam że to nie jest bliska koleżanka, a branzoletki są wykonane z drutu posrebrzanego, elementów całych ze srebra nie ma, koralików szklanych i drewnianych, guzikow i w jednej sa jeszcze koraliki crackle. Czekam na odpowiedzi |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: biżu krl:D
i zdjęcia:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
i jeszcze:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Łał! Świetne połączenie kolorystyczne i ten pomysł z guzikami
jak przeczytałam pierwszy post myślałam, że guziki nie będą pasować, ale te bransoletki są super. Hmmm co do ceny... zrób tak policz koszty produkcji (materiały) + ile czasu w to włożyłaś a jeśli to nie jest bliska koleżanka to cena może być trochę większa ![]() czekam na dalsze prace
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Zacznijmy od tego, iż dodawaj załączniki pod notką, a nie jako nowa odpowiedz. Co do zdjęć całkiem dobrze, a nawet bardzo dobrze. Co do biżu, całkiem fajna, ale mi nie przypadają do gustu guziki, crakle i drewno. Wolę minerały, ale jest dobrze. Jeżeli chcesz zapytać się o cenne to jest już watek do takich pytań.
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Moze jestem staroswiecka, ale u mnie stanowcze "nie" guzikom w bizuterii.
Kolczyki z 7 zdjecia bylyby niezle, ale znow guziki... ![]() Czekam na prace w innych materialach
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się podoba, czemu nie
też robiłam dla koleżanki kolczyki guzikowe. bardzo mi się podoba taka forma bransolet jaką tu pokazałaś, lubię jak mi coś brzęczy i się obija koło nadgarstka kolory nie we wszystkich mi grają, ale to już chyba co kto lubi...
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
ja bym sie za to nie zabrala , nie moj styl, ale ogolnie nie jest źle.
ale widzialabym cie w mineralach i innych materialach bo widac ze umiesz laczyc kolory wiec szkoda sie marnowac przy guzikach. dalsze prace zamieszczaj i twórz dalej !
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
bardzo udany zbiorek. Loopy do poprawki.
Kilkanaście zł to max. 10 - 15. Wg mnie. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Szczególnie ok jest ta. Niezłe podejście do zwykłych materiałów, ale technika trochę gorsza (mianowicie chodzi mi o loopy, linki, zaciski te sprawy).
'Jeżeli chcesz zapytać się o cenne to jest już watek do takich pytań.' Ale wydaje mi się, że każdy w swoim wątku też może wyjść z takim pytaniem
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za miłe słowa i nie tylko
Są to moje pierwsze dzieła i zdaję sobie sprawę, że do ideału mi bardzo dużo brakuje . A co do minerałów to myślę, że jeszcze mam na nie czas
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.

jak przeczytałam pierwszy post myślałam, że guziki nie będą pasować, ale te bransoletki są super. Hmmm co do ceny... zrób tak policz koszty produkcji (materiały) + ile czasu w to włożyłaś
Bo do idealności dążę...