|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moj pierwszy raz :))
Witam
![]() Moj chlopak jest na 2 zmianie w pracy i troche mi sie nudzilo ![]() Jestem nowa i mam nadzieje ze nie popelnilam zadnego bledu, a jesli tak to prosze powiedzcie jaki. Prezentuje tu pelna improwizacje i prosze o obiektywne komentowanie. Jesli ktos bedzie mial pytania (w co watpie) prosze bardzo. To tyle i zapraszam ![]() Edytowane przez aska-kmpk Czas edycji: 2011-02-12 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moj pierwszy raz :))
Moja droga! wg mnie jest ładnie, jednak twarz mogłaby być zmatowiona i troche wygładzona podkładem, pod oczami za bardzo błyszczy się cień, a cienie na powiece ok, tylko więcej cieniowania bym zrobiła, jeśli chodzi o wrażenie ogólne to jest ok, czekam na kolejne..aa i listę kosmetyków musisz dołączyć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mi sie podoba
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jestem na wakacjach u mojego faceta i niestety nie mam ze soba wszystkich kosmetykow, a jesli chodzi o twarz, to mam tylko sypki, rozswietlajacyi i kupilam jakis smieszny puder, ktory mi nie odpowiada... A jesli chodi o powieki, to powiem tyle: mamy w koncu poniedzialek
![]() A jesli chodzi o kosmetyki, to tak: - Manhattan clearface 77 - Puder sypki Miss Helen - Czarna kredka Rimmel - Tusz Maybelline Volum'express (niestety juz koncowka) - Cien zloty sypki p2 nr 40 - Cien brazowy Euphora 26 - Kreski nie wiem czym, poniewaz jest chyba z Jordanii, taka psta z patyczkiem ![]() To chyba na tyle... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No balowało się ostro chyba
![]() ![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Niestety ten rozsypany cień pod oczami, którego jest dość sporo, psuje efekt. Ponadto zmatowić buzię by się przydało i zrobic zdjęcia bez flesha w dziennym świetle, bo te są dość przekłamane, jeśli idzie o światło...
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do makijażu, robi pozytywne wrażenie. Na pewno na żywo prezentował sie lepiej, zdjecia jednak wykonane są z lampą, a lampa jest surowa dla balujących kobiet i podkreśla wszystkie zapuchnięcia, heh wiem coś o tym ![]() Witaj na MM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
W sumie do tego makijazu zainspirowal mnie pewien katalog. Chodzilo tu o to, zeby skora promieniowala, taki mozna powiedziec bajkowy makijaz. Niestety nie mialam kulek, a to byl jedyny kosmetyk ktory mogl przynajmniej troszeczke oddac taki efekt. W kazdym badz razie, jesli kiedys sie odwaze na powtorke, napewno zrobie zdjecia w dzien, bardziej sie postaram i wezme sobie do serca wszystko co tu napisalyscie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Makijaż ładny, cień pasuje do twoich brązowych oczu. Szkoda że nie pokazałaś wyraźnie całej twarzy, bo wtedy łatwiej ocenić efekt. Masz tak niesamowity złoty odcień opalenizny czy to zasługa oświetlenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
W natury mam brazowa skorke, choc chodze tez na solarium. Ale na tych zdjeciach wydaje mi sie ze to i swiatlo i sypki puder.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
oj słabo na tych zdjatkach cokolwiek dojżeć.
Nastepnym razem postaraj sie w dziennym swietle je robic. Ładne oczy masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Bardziej zamatowić cerę i będzie okey
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Kolorystyka jest świetna i bardzo ci pasuje, natomiast nawaliłabym jakiegoś korektora pod oczy bo podpuchniete powieki troszkę odciagaja wzrok od fajnego makijażu oka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Nie podobają mi się grube krechy pod okiem, wyglądają jakoś niechlujnie, jakbyś miała brudne powieki. Mogłaś bardziej zmatowić twarz i ukryć sińce - ale skoro poniedziałek, to przecież rozumiemy
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Jesli chodzi o kolory, to gownie czarny- kredka, liner, tusz, w cienie sie malo bawie, bo szczerze mowic zawsze mi sie wydaje ze glupio wygladam, nie wiem jakie do mnie pasuja. Dlatego dalam tu zjecie na probe, chodzilo mi tylko o oko, nad twarza sie nie rozczulalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
La Moderatoiure
|
Albo mi się wydaje albo masz podbite oczka, niewyspane takie
![]() A złoto ładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.