![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Collistar, Matrix, E.Lauder i inne
N I E A K T U A L N E
Wymienię PROSZĘ WAS, NIE PISZCIE "MOŻE COŚ U MNIE" TYLKO KONKRETNIE CO WAM SIĘ PODOBA, WTEDY ŁATWIEJ SZUKAĆ Poszukuję przede wszystkim , ale rozpatrze każdą sensowną propozycje - Balsamu SVR z serii Xerialine - Dobrych kremów aptecznych dla cery dojrzałej-chętnie z wit. A i C Za Avon , Oriflame i kosmetyki niskopółkowe dziękuję, nie szukam też cieni, tuszy i ubrań nieaktualne-poszedł dla DorotCoco Ogródek Nilowy - Hermesa ze 100ml zostało na pewno 40-45ml,tester ale z korkiem, niczym nie różni się od oryginału, bez kartonika **Collistar-najnowszy krem koloryzujący z filtrem 40 , kupiony w niedzielę w łódzkim Douglasie, użyty 2 razy, nie trafiłam z kolorem.Nazywa się Crema Compatta Ambronzante Tanning Compact Cream kolor 5, zdecydowanie dla blondynek, z kartonikiem **Collistar - świetny puder brązujący Silk Effect Bronzing Powder nr.7 bali - zdecydowanie dla blondynek, użyty kilka razy, z pędzlem do kompletu. Daje bardzo subtelny efekt, bez drobinek ale z pięknym połyskiem. **Matrix-Loreal-najnowszy nabłyszczacz -Color Smart - Formuła Luminating System doskonale utrwala kolor, utrzymuje blask i doskonale odżywia włosy. Zawiera kwasy owocowe filtry uv i nabłyszczające silikony, 125 ml, użyty 3-4 razy na króciutkie włosy, od nowości nie napełniony pod korek **Paletka cieni E.Lauder Color Graphic 01 Ravishing Auburn, piękne stonowane kolory użyta kilka razy, z kartonikiem **Puder sypki Clinique Blended Face Powder 03 transparency-zostało ok.40-50% **Potrójna paletka cieni Clarins Trio Reflets 08 Sirocco ,użyta parę razy, z kartonikiem **Podkład La Prairie, kolor: Creme Blush - z 30 ml zostało ok. 60-65%. Jest to cudowny podkład z najwyższej półki, z dobranym od razu korektorem.Nie wiem jak to sie stało, bo miałam próbkę, ale wybrałam nieodpowiedni kolor- jest naprawdę dla jaśniuteńkich buziek. W słoiczku wygląda ciemniej, ale na twarzy jaśnieje i tak trwa cały dzień. Mam go od marca, teraz jest lato więc z racji koloru nie używam go wogóle. **Pędzelek do cieni nr. 8 Sephora-raz użyty, wyprany **Podkład Revlon Colorstay Softflex kolor 180 sand beige została ok. połowa **Słynne Meteoryty Guerlaina tyle co na fotce, czyli na dobre wypróbowanie, sporo leży na dnie w postaci pyłku, mix kolorów -w przewadze beige **Woskownica czyli elektryczny podgrzewacz do wosku ,plus jeden wkład z woskiem , plus ok 100 pasków do depilacji czyli pasków do przekładania na ciepły wosk które sie potem odrywa razem z wyrwanymi włoskami wymieniam, bo przerzuciłam się na depilator OSTATNIA FOTKA W POśCIE NR. 7 Zapraszam Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Collistar, Matrix, E.Lauder i inne
witaj
![]() nadal interesuje mnie Podkład La Prairie, Po za wątkiem mam jeszcze Aqua-oleum 2amp. Kerastase (opis na KWC) Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2007-08-01 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Cześć !
podoba mi się u Ciebie: **Collistar - świetny puder brązujący Silk Effect Bronzing Powder nr.7 bali - zdecydowanie dla blondynek, użyty kilka razy, z pędzlem do kompletu. Daje bardzo subtelny efekt, bez drobinek ale z pięknym połyskiem, z kartonikiem **Puder sypki Clinique Blended Face Powder 03 transparency-zostało ok.40-50% Mam maskę do włosów FAROUK - BIOSILK - FRUITY COCTAIL oraz mogłabym się podzielić: - maską MATRIX - BIOLAGE - głęboko odzywiająca i nawilżająca - terapią FAROUK - BIOSILK - SILK STRATE - maską - FAROUK - BIOSILK - INTENSIV RECONSTRUKTOR
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-08-02 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
**Matrix-Loreal-najnowszy nabłyszczacz -Color Smart - Formuła Luminating System doskonale utrwala kolor, utrzymuje blask i doskonale odżywia włosy. Zawiera kwasy owocowe filtry uv i nabłyszczające silikony, 125 ml, użyty 3-4 razy na króciutkie włosy
![]() ![]() ![]() znajdziesz coś ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Witaj, jestem chetna na :
Collistar-najnowszy krem koloryzujący z filtrem 40 , kupiony w niedzielę w łódzkim Douglasie, użyty 2 razy, nie trafiłam z kolorem.Nazywa się Crema Compatta Ambronzante Tanning Compact Cream kolor 5, zdecydowanie dla blondynek, z kartonikiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dusiu,
mnie by wstepnie interesował nabłyszczacz, o ile nie daje KOMPLETNIE ŻADNEGO usztywnienia włosów (musiałabym coś wiecej o nim poczytać). Na wymiane mogłabym zaproponować 10 ml Redermic'a pod oczy (2 tubki po 5 ml) + 10 ml Active C (2 tubki po 5 ml). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
hej, wpadły mi w oko cienie estee.
mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182127 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Interesuje mnie Ogródek Nilowy.
Mam kilka zapachów na wymianę http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=200944 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 8. Serum Fekkai z serii Technican Color Care- serum zamyka łuske wlosa, silnie nablyszcza , wygładza i ochrania kolor, ale nadaje sie równiez do niefarbowanych wlosow - ja takie posiadam i dla mnie jest rewelacyjne , jest niesamowicie wydajne, naprawde tak jak zapewnia producent wystarczy 2-3 krople dla spektakularnego efektu, przecudnie pachnie i zapach długo sie utrzymuje, z 125ml ubytek to 10%, moge zrobic odlewke polowy lub oddac całosc ale tylko za cos extra |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Redermic niestety nie dla mnie, a Active C to trochę za mało |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
jesli jestes zainteresowana zapachem YSL to ja bym byla chetna na la prairie lub brazer collistar
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
**Podkład Revlon Colorstay Softflex kolor 180 sand beige została ok. połowa
Zajrzyj do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=197230&page=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4907866]Aniu, nabłyszczacz faktycznie nic a nic nie usztywnia, a wręcz odwrotnie
Redermic niestety nie dla mnie, a Active C to trochę za mało[/quote] Oj, skoro nie usztywnia - to bardzo żałuję ![]() Obawiam się, że aktualnie nie mam niestety nic z listy poszukiwanych przez Ciebie kosmetyków. Mam wprawdzie do oddania parę oryginalnych zapachowych miniatur, ale nie wspominasz nic o ewentualnym zapotrzebowaniu na pachnidełka, więc nie będę zaśmiecać wątku zamieszczaniem ich listy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
ok rozumiem, czekam na twoja decyzje, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4908216]Iwonko, mój podkład nie przedstawia zbyt dużej wartości i wartościowo na pewno coś bym u Ciebie wyszukała, ale sęk w tym, że tak naprawdę nic mi nie jest z Twoich rzeczy potrzebne
![]() Nic na siłe, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4907658]Basiu, niestety nadal nic dla mnie ...[/quote]
Dorota, żeś mnie załamała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a może korektor Diora by Cię interesował ( super oceny na KWC) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chyba rozumiesz że chcę go zamienić na jeden konkretny kosmetyk który będę używała szafek mi brakuje na przechowywanie różnych nie używanych skarbów, przechodzę na minimalizm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.