|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
wanna z hydromasażem
Jak to sie sprawdza w praktyce?
Warto? Głównie interesuje mnie kwestia utrzymania czystości. No, w ogóle. Do osób zorientowanych - jesteście zadowolone z tego, czy nie?Dziękuję za ewent. odpowiedzi. |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam taką wannę już od roku i jestem bardzo ZADOWOLONA
.Jest tak podstawową sprawą jest to żeby taka wanna miała pod dobrym kątem zamocowane orurowanie wtedy będzie spływała do odpływu a nie będzie stała i kisła .Powinna też mieć taką funkcję że po każdej kąpieli jak już woda spłynie włącza się osuszanie orurowania.Jak są te dwie funkcje gwarantuję 100%zadowolenia .I ostrożnie z płynami do kąpieli jak wlejesz za dużo piana wyjdzie na całą łazienkę.Polecam też w wannie obiegowy podgrzewacz wody bo jednak bąbelki szybko studzą wodę !!!!Ja kupiłam bez tego i teraz musiałam to dokupić bo ja lubię gorącą wodę i mi za szybko stygła.No i raz w miesiącu używam płynu do dezynfekcji orurowania.Jak masz jeszcze pytania pisz !!!!A co do zadowolenia to po takiej kąpieli czuję się jak w niebie!!!!Działa na zmęczone mięśnie nie wspomnę o kręgosłupie!!!!
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Dot.: wanna z hydromasażem
O, to, to, mniej więcej o takie posty mi chodzi
. Dzięki serdeczne.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: wanna z hydromasażem
witam
jak w temacie. czy ma ktos taką wanne? jak sie spisuje z jakiej firmy najlepsza jest? nosze sie z zamiarem kupna musze sie szybko decydowac. wybrałam poolspa klio ale do tej nie mozna chromoterapi miec . czy ktos ma chromoterapie i podpowie czy to jest naprawde dobre? ratunku. prosze o jakakolwiek pomoc w tym temacie Edytowane przez kybele Czas edycji: 2009-01-25 o 22:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

- jesteście zadowolone z tego, czy nie?

.Jest tak podstawową sprawą jest to żeby taka wanna miała pod dobrym kątem zamocowane orurowanie wtedy będzie spływała do odpływu a nie będzie stała i kisła
.Powinna też mieć taką funkcję że po każdej kąpieli jak już woda spłynie włącza się osuszanie orurowania.Jak są te dwie funkcje gwarantuję 100%zadowolenia
.I ostrożnie z płynami do kąpieli jak wlejesz za dużo piana wyjdzie na całą łazienkę.Polecam też w wannie obiegowy podgrzewacz wody bo jednak bąbelki szybko studzą wodę
!!!!Ja kupiłam bez tego i teraz musiałam to dokupić bo ja lubię gorącą wodę i mi za szybko stygła.No i raz w miesiącu używam płynu do dezynfekcji orurowania.Jak masz jeszcze pytania pisz
!!!!
Ślub