|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
1.60 i 70kg-jak dla mnie TRAGEDIA-poradzcie
Prosze o rade.. zazywam tabletki anty.. od około 2 lat>>
no i moja waga szaleje;/ w poniedzialek mam 65kg, juz w srode 70.. Z czego to moze wynikac? Owszem, ostatnie dni-grill, lody itd.. Ale czyzbym miała az taka tendencje do tycia? Nie wydaje mi sie, zebym sie jakos specjalnie inaczej przez ten czas odzywiala niz kiedys,gdy nie zazywałam tabletek.. Ale ostatnio nie wiem co jest grane... Dziewczyny bardzo was prosze, poradzcie cos
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 1.60 i 70kg-jak dla mnie TRAGEDIA-poradzcie
Czasami tab. antykoncepcyjne powodują zatrzymanie wody w organizmie.
Powinnaś porozmawiać ze swoim ginekologiem na ten temat i powiedzieć mu o tych skokach wagi, bo z tego co piszesz są bardzo duże. Ewentualnie zajrzyj do działu "Ginekologia" - może tam otrzymasz fachową odpowiedź od kogoś kto się zna na tych środkach. Tu jest dietetyka, cięzko stwierdzić od czego są tak duże wahania wagi. No a te grzeszki związane z jedzeniem wcale Ci nie pomagają. Czasami tab. hormonalne wzmagają apetyt... trzeba się wtedy bardzo pilnować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: 1.60 i 70kg-jak dla mnie TRAGEDIA-poradzcie
mam podobne zdanie jak Ather.
udaj sie do ginekologa.... Być moze miedzy czasie zmniejszyła Ci sie przemiana materii- ale nie jako skutek tabsow. Moze miedzy czasie odchudzalas sie "niezdrowo" i to jest tego skutek. Moze faktycznie zatrzymywac Ci sie woda w organizmie. 3 dni -5 kg... łoj to faktycznie spora różnica- chyba ze wazysz sie w roznych ciuchach, o roznych porach dnia... Nie mniej jednak wahania sa dosc spore... Sama wcinam tabsy od 3.5 roku i wahania w skali 1 m-ca to 1-2 kg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.