|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
makijaze tentena - prosze o instrukcje!!!
zakladam nowy watek z moimi probami makijazy. jestem baardzo poczatkujaca, wiec licze na wasze komentarze i rady, co poprawic.
po przeczytaniu watku femme o typach oczu zdecydowalam ze nie mam zadnego z typow, tzn. moje oczy sa migdalkowe?? (even eyes??) tym sie na razie kierujac robie sobie 1) makijaz "banan": jasniejszy cien na luk brwiowy i na ruchoma powieke, ciemniejszy na zalamanie (przynajmniej tak zrozumialam z opisow tego makijazu), 2) podkreslam ciemniejszym cieniem kacik zewnetrzny i staram sie wyprowadzic ciemny cien troche w gore. probowalam tez z kredka, na rzie idzie mi tak sobie. co do watku to chcialabym wklejac moje makijaze ktore sobie robie codziennie do pracy z prosba o wasze rady i sugestie, co i jak poprawic. btw nie wiem, czy to nie watek raczej do pytan do wizazystki, ale poniewaz to beda faktycznie moje makijaze postanowilam go umiescic tutaj. chociaz w MM wszystkie makijaze sa zawsze b dopracowane, wiec nie wiem, czy moje nie beda zasmiecaniem. na razie wklejam dwa makijaze, pierwszy z dzisiaj, biurowy, drugi, rozowy, robiony na probe lista kosmetykow makijaz biurowy (zlotobrazowy): cien baza: miss sporty nr. 23 mousli cien na powieke ruchoma: zloty cien po mamie (hehe, nazwa sie starla) cien na zewnetrznej czesci powieki: artdeco nr. 96 makijaz rozowy cien baza: bourjois jaune surprenant (?) 33 cien na powieke ruchoma: inglot sprint 77* cien na zalamanie: inglot matrix 874 czarna kredka avon
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: makijaze tentena - prosze o instrukcje!!!
szkoda ze nie ma calej twarzy
![]() z tego co widac masz ladne rzeski ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
szkoda ,ze nie ma innych fotek ...calej twarzy
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Masz słodkie piegi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
paczek, no wlasnie to jest problem zdjec
![]() makijaz w rzeczywistosci byl bardziej wyrazny, zdecydowanie ciemniejszy dz za komentarze ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bardzo delikatny makeup ta kreska dodaje pazura, ale według mnie powinna być roztarta, nie wewnątrz oka, a na dolnej powiece, mogłabyś zrobić po prostu smugę kredki i cienia.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.