|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() prosze o pomoc dziewczyn z Krakowa!
witam, pisalam juz o tym na fryzjerskim ale nikt nie opdopwiada
![]() wiec szukam pomocy tu... a wiec: niedlugo mam wesele w krakowie, a ze jestem z lubelszczyzny to prosze o pomoc, otoz poszukuje jakiegos fryzjera w miare niedrogiego, przyjecie ma byc w Dworku Bialopradnickim na ulicy papierniczej i ponoc niedaleko niego bedziemy mieli hotel, bardzo prosze osoby zorientowane o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: prosze o pomoc dziewczyn z Krakowa!
Niestety nie znam fryzjerów na Prądniku Białym. Nie możesz pojechać do któregoś z zakładów polecanych przez Wizażanki?? To niedaleko, stamtąd do centrum jeżdżą autobusy.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
wole cos w poblizu bo nie bede miala za bardzo czasu zeby jezdzic i szukac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
po prostu Em :)
|
A przeglądałaś wątek o dobrych fryzjerach w Krakowie?
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dokladnie jest taki watek. Ja chodze do hair coffa w galerii kazimierz (czynni takze w niedziele), ale zauwazylam, ze jedni tna lepiej inni gorzej, wiec zeby bylo latwiej. Tam maja jednego faceta i same panie. Ten gosc na pewno dobrze strzyze. Jedne panie lepiej inne gorzej (Emememsik tez u nich byla i niezadowolona - widocznie zle trafila), ale ktore dokladnie nie pamietam. Dla wiekszej pewnosci - idz do tego pana.
Ja chodze co miesiac strzyc grzywke u nich i kazdy strzyze inna technika. Podsumowujac w tym salonie polecam pana rodzynka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
wiem ze istnieje taki watek ale nie chodzi mi glownie o to zeby byl dobry fryzjer, bo kazdy potrafi uczesac czy pokrecic wlosy lokowka, tylko o to gdzie najblizej tej ulicy znajde jakiegokolwiek, zebym nie musiala szukac,poniewaz bede w krk pare godzin przed weselem
![]() a moze kojarzycie na jakiej ulicy niedaleko tego dworku jest jakis hotel/hotelik? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.