|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() na wymianę tylko górna półka El i Collistar oraz Bourjois
Zapraszam do wymiany kosmetyków zamieszczonych poniżej. Wszystkie produkty są oryginalne i w dobrym stanie.
1. Podkład w kompakcie Estee Lauder Ideal Matte Refninishing Compact SPF 12 nr 03 Outdoor Beige.(ciemny beż, na twarzy jest jaśniejszy niż w opakowaniu), użyty jeden raz. Brak opakowania. http://www.esteelauder.com/templates...CT_ID=PROD1662 2. Cienie Estee Lauder Graphic Color EyeShadow Quad nr 05 Charming Pink- użyte kilka razy (nie pamiętam dokładnie, ale na pewno nie więcej niż 10- zużycie minimalne). Cienie są bardzo ładne i trwałe, ale to niestety nie moje kolory (ecru, jasna delikatna zieleń, jasny róż i ciemny róż) Chętnie wymienię na taką samą paletkę EL ale w innych kolorach. Pudełeczko jest w dobrym stanie, jak nowe. http://www.lumiere.pl/product_info.p...adow-Quad.html 3.Cień Estee Lauder-Pure Color EyeShadow. Cień muśnięty delikatnie, nawet tego nie widać, wygląda jak zupełnie nowy. Kolor nr 15 Rasberry Pop. Ciemny róż. Opakowanie zamknięte w kostce lodu. Chętenie wymienię na taki sam cień, ale w innym kolorze (chłodny beż, błękit, lila itp.) Pudełeczka brak http://www.esteelauder.com/templates...T_ID=PROD10314 kolor dokładnie taki jak na zdjęciu. 4. Cień Collistar Silk Effect "jedwabisty efekt"- kolor różowy nr 33. Użyłam go jakieś 4 może 5 razy, więc zużycie niewielkie. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13094 Pudełeczko jest. 5. Szminka Estee Lauder Pure Color Long Lasting Lipstick nr 112 beige. Kolor beżowy z lekką domieszką brudnego różu. Użyłam kilka razy. Szminka jest w starej wersji opakowania- opakowanie granatowe ze złotym paskiem.Brak opakowania. 6. Lakier do paznokci Bourjouis So Laque, kolor 03 rose sulfureux (pastelowy róż, odpowiedni do French Manicure). Ubytek 1/3 buteleczki. Wymiana dotyczy tylko i wyłącznie kosmetyków z górnej półki (za wyjątkiem Bourjois oczywiscie ![]() Ale inne propozycję także rozważę ![]() Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: na wymianę tylko górna półka El i Collistar oraz Bourjois
cos u mnie za szminke estee
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Króweczko,
wymieniam się tylko i wyłącznie na kosmetyki. Czy masz aktualny wątek z kosmetykami? - ja znalzłam, ale chyba nieaktualny... pozdrawiam. w. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
tak jest nieaktualny ale rzeczy w nim są
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
hej! brązer collistara nie ma typowych drobinek, tylko na twarzy ładnie iskrzy, bardzo delikatnie, daje taki promienisty efekt. ale u Ciebie zaintereswoały mnie tylko cienie Estee Lauder, a to by Ci się nie opłacało, chyba ze widzisz u mnie coś jeszcze dla siebie
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
hmmm....ale ja mam 2 cienie EL- jeden pojedynczy, a drugi to paletka z lusterkiem i 4 cienie.
a którymi cieniami jest zainteresowana? acha, mam pytanie czy ten brązer jest b. ciemny czy rACZEJ TAKI ŚREDNI BRĄZ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
o tą paletkę mi chodziło.
Kolor tego brązera jest bardzo neutralny, bezpieczny- pasuje zarówno do ciemnej karnacji (ja mam właśnie ciemną i jest ok) i do jasnej (wypróbowany przez mamę). Produkowany jest tylko w 1 odcieniu. Dodam ze nie robi plam ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
sama nie wiem...rzeczywiście, cos by jeszcze do tego brązera pasowało...a masz coś jeszcze na wymianę z koloróki poza cieniami Diora? bo przejrzałam trochę Twój wątek, ale nic nie znalazłam...poza tym Collistarem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Lalicjo,
przejrzałam jeszcze raz, ale nie mam nic poza brązerem...a sam brązer to za mało za paletkę El, z którą też trochę szkoda mi się rozstawać w sumie, choć to nie moje kolory... Ale będę śledzić Twój wątek ![]() dziękuję i pozdrawiam, wizażystka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.