|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Akryle..
Czesc, mam pytanie dot. akryli, chodzi mi o uzupełnanie.
Mam założony przezroczysty akryl,ale jednak wole french i zastanawiam sie czy żeby go zmienic musze zakładać jeszcze raz nowe paznokietki? Czy wystarczy przy kazdym uzupełnieniu po prostu zmienic akryl i te przezroczyste przez jakis czas uzupełniać frenchem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Akryle..
czesc!!jak tylko pojdziesz na uzupelnienie to powiedz swojej kosmetyczce ze chcesz french i bez problemu powinna ci to zrobic.poprostu spiluje ci z wierzchu wiecej akrylu przezroczystego i polozy na nim french
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no tak ale wtedy pewnie zazyczy sobie tak jak za nowe załozenie, czy raczej jak uzupełnienie,bo w sumie nie jestem teraz przy kasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hmmm...wsumie powinna wziasc chyba jak za uzupelnienie-no ale to juz kwestia kosmetyczki ktora to wykonuje
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
o ile się orientuję - to będą to po prostu nowe paznokietki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
niebeda to calkiem nowe paznokietki,bo french zostanie nalozony na stara forme akrylowa tyle ze troche bardziej spilowana.moim zdaniem kosmetyczka powinna wliczyc to w cene uzupelnienia
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
nie będę się spierał
![]() jeszcze tego nie robię, ale kto wie ![]() jednak wydaje mi się, że pracy przy przerabianiu paznokci jest więcej... ale, jak to policzy manicurzystka - zależy od niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.