|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie mam z kim...
Troche może bez sensu wątek, ale cholernie mi źle z tego powodu i się musze wyżalić.
Chcę jechac na jakieś fajne wakacje, urlop, wypad jak to tam zwał mogę itd. itp. a nie mam z kim. Dziwne? Może i tak, ale tak jest naprawdę i to nie jest wcale zabawne... ![]() Mój TŻ pływa, i np. teraz nie bedzie go przez całe okres wakacyjny, a poza tym on niezbyt lubi podróże właśnei ze względu na swoją pracę, w której nie da sie ukryć, jezdzi wiele, może za wiele i w wolnym czasie woli pozostawać w niedalekiej odległości od domu. Przyjaciele? Hmmm Ja mam samych facetów. A koleżanki to znajome zaledwie. Jakby wyglądał wypad wakacyjny z kolegą...oj chyba to nie za dobry wybór. A cała reszta dobrych , bliższych znajomych ma rodziny, żony, mężow, dzieci i podróżuje właśnie z nimi, jeśli w ogóle. I co? I klops. Pozostaja wakacje w samotności... ale ja sie na to nie piszę, bo bez towarzystwa dla mnie nie maja one sensu. Dobre towarzystwo to najważniejszy czynnik. Choćby urlop w lesie, byle w fajnym gronie. A ja tak kocham podróże, to od zawsze moje mazrenie- podróżować...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: A ja nie mam z kim...
eh ja mam podobnie. Jade sama na oboz do hiszpanii znajomi do pracy albo nie chce im sie, TŻ hmmm trenuje wiec nic z tego. I w koncu sama sie zdecydowalam o wypadzie na costa brava, i Tobie radze to samo
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Dokładnie tak - jedz sama!
Szkoda marnować taką okazję i kisić się w domu. A jest już na szczęscie wiele ofert dla singli gdzie dopłata do SGL jest naprawde minimalna - nie trzeba już płacić jak za 2 osoby ![]() A jeśli jesteś towarzyska to napewno poznasz kogoś na wyjeżdzie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
to prawda, jak bylismy z TZ w Grecji poznaliśmy singla, bardzo sympatyczny facet potem jeszcze kilka osób podłączyło się do naszego grona i do końca wyjazdu spędzalismy czas już w większym towarzystwie. Także nie marnuj czasu tylko wyjeżdzaj i zwiedzaj ile się da
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
to ze kogos tam poznasz i bedziesz w wiekszym gronie to wcale nie jest takie oczywiste , rozumiem cie tez uwazam ze najwazniejszy czynnik stanowia ludzie ktorzy sa przy tobie a szczegolnie ludzie Tobie bliscy dlatego na twoim miejscu nigdzie sama bym nie pojechala .. w sumie nie wiem co Ci doradzic .. moze choc krotki , króciutki wypadzik z Twoim facetem ... jak kocha to co mu tam :PP!!
, po prostu nie bylo by za fajnie gdybys czula sie tam samotna bo uroki podrozy nie beda cie cieszyly ...Miłość Ci Wszystko Wybaczy ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Tyle, że ja na obóz jestem o wiele za stara... Gdybym była w Twoim wieku to nie byłoby problemu, bo nawet minuty bym się nie zastanawiała
![]() |
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki, że mnie rozumiesz. Dokładnie tak samo myślę. samameu raczej smutno, a nigdy nie ma pewności, że się spotka kogoś fajnego. Zresztą dla mnie samamu to nie frajda
![]() A co do TŻ to może i bym jakoś namowiła, ale on za dwa dni wypływa i wraca z końcem września. Także kompletna porażka. Nie ma szans Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nie mam z kim jechac na wakacje- nie mam faceta a koleżanki nie pracują i mimo, że bardzo chętnie by pojechały to ich poprostu nie stać. Jak do sierpnia nikogo nie znajdę to jadę SAMA. Bo to że nie mam z kim jechać nie oznacza że mam przesiedzieć całe wakacje w domu... A można trochę "odpocząć" od znajomych i poznać wielu nowych. Zawsze jest strach, ale kto nie ryzykuje ten nie ma
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: sama zdecydowałam się wyjechac bez TŻ tylko nie zagranice (bo tam jedziemy razem) a na mazury
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Podłączam się do wątku
![]() W tym roku tupnęłam nogą i stwierdziłam, że choćby nie wiem co jadę... Jestem singielką i namawianie znajomych już mnie znużyło. Jedni mają rodzinny inni nie mają funduszy ale to nie jest powód żeby rezygnować z wypoczynku dlatego wszystkim pokaże, że można jechać samemu i świetnie sie bawić
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
red scorpio a masz jakieś konkretne plany?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja za rok też pewnie pojadę gdzieś sama...
Tża nie mam, na koleżanki raczej nie mogę w tej sprawie liczyć, a marzy mi się wycieczka - Grecja albo Hiszpania ![]() naoglądało się katalogów z biur podróży ![]() będę oszczędzać i mam nadzieję, że się uda
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
ja mam pomysł chodźcie pojedziemy razem
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie zbierzemy ekipe i śmigamy razem
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
i co - ustaliłyście już coś - ja chętnie się przyłączę Koleżanka zrezygnowała w ostatnim momencie z wyjazdu a mi bardzo zależy żeby gdzieś wyskoczyć np na tydzień ( najlepiej za granicę) więc jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji to proszę o kontakt. Coś się wymyśli
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
na roznych stronach mozna znalezc wlasnie singli ktorzy chca gdzies jechac-a nie maja z kim bo np pracam rozstanie itd....znalazlam kiedys stronke z info o ludziach ktorzy jezdza w gory itd, wiec napewno znajdziesz tez i Ty jakies forum...
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
_Kasia_23 - przepraszam, że tak późno odpisuję ale dopiero teraz wróciłam do watku. Mam urlop od 3 września w najgorszym wypadku od 4. W planach mam Egipt. Wylot planuję z Katowic. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt
![]() Nie mam jeszcze nic zarezerowanego, liczę na jakiś last. Jeśli nie wyjdzie Egipt - to inne ciepłe kraje. A jak u Was Dziewczynki z planami? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
red scorpio chciałabys jechac na tydzien czy dwa do egiptu ?
ja bym mogla cos wykombinowac z toba jesli to jeszcze aktualne z tym ze juz 14.09 musze byc w polsce bo 15 jade na wesele. to jak? jak co to odezwij sie na priv! ps.wylot z katowic by mi bardzo odpowiadał bo poki co siedze w dąbrowie górniczej anuka albo ty ? chetna?
|
|
|
|
|
#19 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Jesli ktoras mialaby ochote na bałtyk (niestety własnie konczy mi sie paszport) to ja sie chetnie przykleje :P
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Myślę, że osobie samotnej( w sensie wyjazdowym) najlepiej jest na wycieczkach objazdowych, nie na wczasach. Na wycieczkach nawet sporo singli można spotkać. Ja parę razy byłam na imprezie biura Itaka - Francja Sycylia Włochy(po 14 dni) i zostałam połączona z inną singielką (nie chciałam płacić za jedynkę w hotelu)- nie narzekałam. Z paroma osobami do tej pory wysyłamy sobie życzenia świąteczne. Czasami kogoś ze znajomych trudno namówić, więc trzeba sobie radzić samej i sprawdzić jak się funkcjonuje w nowym środowisku.
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
ja tez chetnie gdzies wyjade
tez nie mam z kim...a chetnie bym sie gdzies ruszyla...moze jakies propozycje? no? ktora sie odwazy na moje towarzystwo??
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
aha tylko nie chcialabym do Egiptu (wybradna dziewucha
)
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
AfroJAzz a mozesz podac taka stronke?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
no co? wszystkie juz wyjechaly?
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejjj ja jestem chętna, znajomi albo pracują, albo im się nei chce, z tż jestem po rozstaniu więc też odpada.
Orbitko a ty co proponujesz? PL czy zagranica ? I na ile? ja chciałabym na jakis tydzien.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
ja włąsnie dziś wrocilam z wyjazdu w ciemno z dziewczyna poznana przez internet
byłysmy tydzien w Egipcie w Sharm El Sheikh...hotel 5 gwiazdkowy,all inclusive jestem niesamowicie zadowolona z tego wyjazdu i napewno z ta dzewczyna długo bedziemy utrzymywac kontakt
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, no widzę, ze jednak jest kilka takich osób, które nie mają z kim "powojażować".
Ja narazie się "zawieszam", bo na 99% jadę w październiku na Cypr na swój własny ślub..... ale ciiiiii ![]() No tak jakoś wyszło, nagle, niespodziewanie i na wariackich papierach ![]() Proszę trzymajcie kciuki by się wszystko udało A ja Wam życzę udanych wypadów i zapewne do wątku powróce, może zorganizujemy coś razem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

, po prostu nie bylo by za fajnie gdybys czula sie tam samotna bo uroki podrozy nie beda cie cieszyly ...

albo Hiszpania 
)