|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Prezentacja ślubna
Witajcie, mam nielada problem.
Koleżanka w lipcu wychodzi za mąż i prosiła mnie żebym przygotowała prezentację o "młodych". Miałaby ona przedstawiać jak się poznali i takie tam,, Czy ktoś może przygotowywał coś takiego???? Albo może ma jakieś pomysły??? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: prezentacja ślubna
Łoo rany, nie wiem.. bo chyba nie taką ze zdjęciami i rzutnikiem? No chyba, że na sali są warunki..
Ale najważniejsza rzecz, myśle, to dowcipnie opowiedziana historia.. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.. A w necie szukałaś pomyslow?
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Uważam, że to fajny pomysł. Możesz zrobić prezentację w power poincie i wyświetlić na rzutniku.
Co w niej umieścić? Ano dużo dobrego humoru, żeby było dowcipnie i z pomysłem. Postaraj się o ich romantyczne zdjęcia i te trochę śmieszne, na przykład jak byli mali. Popracuj trochę nad obróbką, powinno wyjść. Można zacząć od ślubów ich rodziców (stare fotografie), jakieś animacje, że życie młodych było jałowe, dopóki się nie poznali i "scenki z życia" niekoniecznie zupełnie poważne, na przykład wspólne wakacje w fotomontażu. To może być świetna zabawa zrobić coś takiego. Powodzenia! |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
A razem ze zdjeciami zmontowac wycinki ze starych nagran Video... tez o tym myslimy.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
>Jesli dysponujesz kamera moze nakrecisz takie krotkie filmiki o mlodych? przeprowadzisz wywiady z nimi, z ich rodzinami?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi sie podoba ten pomysl, u mnie jeszcze nikt ze znajomych nie mial prezentacji. Musze nad tym pomyslec.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Znalazlam na allegro oferte zrobienia fotoksiaki ( a raczej jej wydania,bo wszystko robimy sami)
a tu ten programik ***wycięty adres pliku do ściągnięcia*** a tu opisik programu: W tym programie układają Państwo swoją własną fotoksiążkę z wybranymi przez siebie zdjęciami. Program umożliwia także wybór tła, edycję własnego tekstu oraz kadrowanie zdjęć. Do Was teraz nalezy zabawa i probowanie swoich sil i tego programiku. (za niego nie ręczę) ![]() Pati. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-06-27 o 17:56 Powód: naruszenie regulaminu |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezentacja ślubna
Wlasnie tez mysle zeby zrobic taka prezentacje ale o przyjaciolachg, tzn o mlodych tez ale o przyjaciolach tez, tylko nie wiem za bardzo jak sie do tego zabrac, a co z ta fotroksiazka, bo widze ze linku nie ma juz, probowala ktoras juz to zrobic?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, ja przygotowalam taka prezentacje dla mojej siostry i jej meza.
Wyszło super, para młoda i goscie byli zachwyceni. Dla chętnych moge wysłac ta prezentacje, jest krotka i naprawde warto ja zoabczyc, moze doda Wam natchnienia. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
ja też bym chciała zrobić taki prezent dla mojej przyjaciółki, Gusia,mogłabym prosić o przesłanie mi Twojego dzieła na e-maila?
byłabym b.wdzięczna!
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Czy ja tez mógłbym prosic Twojego maila w celu uzyskania tej prezentacji. Pozdrawiam
Marek |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
gusiu ja bardzo proszę o prezentację na maila kodeina1@tlen.pl
z góry bardzo dziękuje.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
przepraszam, dopiero znalazlam ta prezentacje
straszny blagan na komputerze:P poprosze adresy, jesli ktos jest nadal zainteresowany ![]() pozdrowka |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
ja też bardzo proszę
Edytowane przez extravagans Czas edycji: 2009-03-22 o 13:46 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny załatwiajcie takie sprawy ( podawanie mejlów) na PW
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam, ta prezentacja wazy ponad 30 MB i nie moge przepchnac jej przez moja prywatna skrzynke, wysle Wam ja jak wroce do pracy ze sluzbowego meila.
pozdr. |
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
My z tż też myślimy o takiej prezentacji na naszym ślubie, tylko nie mamy jeszcze konwencji. Na pewno będą zdjęcia z dzieciństwa, młodości, nasze wspólne, szkoły, rodzice, rodzeństwo i przyjaciele. Musimy to tylko jakos fajnie ubrać i wymyślic motyw przewodni. No i jakiś podkład muzyczny.
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
poprosze,plis
jkjkos@poczta.onet.pldzieki
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Siemanko
![]() Mam taki problem ,że siostra chce zebym zrobila jej prezentacje ze ślubu czyli zdjęcia i kawałki z płyty jak sie bawimy takie filmiki i nie wiem jak to zrobić ?? POMOCY !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Gosia czy mozesz mi tez przeslac? marcioch2@wp.pl
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

byłabym b.wdzięczna!