Bioderma twoja skóra bez tajemnic - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-07, 18:42   #1
Amizu
Rozeznanie

Bioderma twoja skóra bez tajemnic

Drogie Wizażanki

Niedawno ruszyła 2 tura akcji "twoja skóra bez tajemnic"

Jestem ciekawa Czy któraś Was brała udział w pierwszej akcji i jaskie są wasze wrażenia
Amizu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-09, 09:01   #2
Amizu
Rozeznanie

Dot.: Bioderma twoja skóra bez tajemnic

Up
Stary 2009-04-09, 09:03   #3
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Ja sama nie brałam/nie biorę udziału, ale zapisałam mame

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-13, 18:10   #4
agus221
Przyczajenie

a to gdzie mozna sie zapisac? :P
agus221 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-15, 13:05   #5
Valentino
Zadomowienie

Słuchajcie!
Ja się zapisałam, jakoś mi się udało. Zapisałam się niestety na drugi koniec Warszawy, dzisiaj pojechałam i oczywiście co? Nie wiedzieli,że mam przyjść...pani doktor nie było i musiałam wrócić do domu.
Dokładnie to było tak,ze się zapisałam na 13 kwietnia. Kilka dni wcześniej zadzwoniła do mnie pani z tej całej akcji czy przeczytałam informacje o tym,że przełożyli mi termin wizyty na 15 kwietnia. Oczywiście żadnej informacji na meila nie dostałam,ale powiedziałam,że się zgadzam na ten drugi termin. Zapisałam tylko godzine. Potem sie okazało,ze zapomniałam do którego gabinetu się zapisałam i napisałam do nich meila z pytaniem o dokładny adres godzine itd. Odpisali mi,że to dzisiaj o 10:30 w BEAUTY DERM na Bukowińskiej . Pojechałam,ale oczywiście nawet nie byłam zapisana w notesie pani recepcjonistki..Zadzwonił a do biodermy,oczywiscie wynikło jakies nieporozumienie ;/ Jestem przeniesiona na następną środe i mma nadzieje,że juz nie bedzie zadnego zamieszania...
dzisiaj straciłam tylko czas bo powinnam być w szkole na waznym teście...;/
widać,że ta akcje prowadzą jacyś nieodpowiedzialni ludzie!

Valentino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 09:22   #6
Amizu
Rozeznanie

Ja wizytę mam dzisiaj zobaczymy jak to będzie.
Stary 2009-04-16, 09:26   #7
Rapsodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amizu Pokaż wiadomość
Ja wizytę mam dzisiaj zobaczymy jak to będzie.
O ile do niej dojdzie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 10:09   #8
Ćwirka
ćwir ćwir

A ja byłam na pierwszej turze tej akcji i beznadzieja jedna wielka. Zapisana byłam do jakiegoś wypasionego salonu w centrum Wawy. Obsługa bardzo miła, bardzo profesjonalnie, ale szkoda, że można to powiedzieć tylko o paniach z recepcji, a nie o pani doktor. Normalnie wizyta u niej kosztuje 120zł- wiem, bo aż sprawdziłam Ucieszyłam się, że będę miała ją za darmo. Niestety cały ten wywiad pod szumnym tytułem "Poznaj swoją cerę" polegał na tym, że pani mnie sptała czy miałam problemy z trądzikiem, jaki mam rodzaj cery ( myślałam, że to ona mi powie) i jakiej pielęgnacji używam. Tyle tytułem "rozpoznania". Potem namiętnie zaczęła mi wciskać informacje o Biodermie, przeleciała po wszystkich chyba ich produktach, nawet tych dla cer zupełnie innych niż moja. To była najdłuższa część wizyty. Następnie spakowała mi mini-zestawik dla cery wrażliwej ( bardzo mnie ciekawi skąd wiedziała, że ona jest niby wrażliwa- ja tego nigdy u siebie nie zauważyłam) i suchej ( taką też nie dysponowałam). Podziękowała, powiedziała, że teraz mnie czeka zabieg darmowy i wyszła. Przyleciała jakaś młoda dziewuszka, nałożyła mi peeling, zmyła i po zabiegu. Trwał może ze 3 minuty.
Stary 2009-04-16, 14:17   #9
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Ja zapisałam mame na 11 kwietnia, zdziawiłam się, że w sobotę i to Wielką Sobotę pracują. Ale...chyba nie pracowali, bo nikt nie zadzwonił potwierdzić wizyty. Dopiero we wtorek 14 kwietnia zadzwoniła jakaś kobita, zeby potwierdzić wizyte na 27 kwietnia

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 15:16   #10
Valentino
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
A ja byłam na pierwszej turze tej akcji i beznadzieja jedna wielka. Zapisana byłam do jakiegoś wypasionego salonu w centrum Wawy. Obsługa bardzo miła, bardzo profesjonalnie, ale szkoda, że można to powiedzieć tylko o paniach z recepcji, a nie o pani doktor. Normalnie wizyta u niej kosztuje 120zł- wiem, bo aż sprawdziłam Ucieszyłam się, że będę miała ją za darmo. Niestety cały ten wywiad pod szumnym tytułem "Poznaj swoją cerę" polegał na tym, że pani mnie sptała czy miałam problemy z trądzikiem, jaki mam rodzaj cery ( myślałam, że to ona mi powie) i jakiej pielęgnacji używam. Tyle tytułem "rozpoznania". Potem namiętnie zaczęła mi wciskać informacje o Biodermie, przeleciała po wszystkich chyba ich produktach, nawet tych dla cer zupełnie innych niż moja. To była najdłuższa część wizyty. Następnie spakowała mi mini-zestawik dla cery wrażliwej ( bardzo mnie ciekawi skąd wiedziała, że ona jest niby wrażliwa- ja tego nigdy u siebie nie zauważyłam) i suchej ( taką też nie dysponowałam). Podziękowała, powiedziała, że teraz mnie czeka zabieg darmowy i wyszła. Przyleciała jakaś młoda dziewuszka, nałożyła mi peeling, zmyła i po zabiegu. Trwał może ze 3 minuty.
troche mnie przestraszyłaś ;/ mam nadzieje,że znowu nie zmarnuje swojego cennego czasu zeby sie przejechac na drugi koniec miasta po nic tak na prawde ;/ ide do salony BEAUTY DERM. moze któras z Was coś o nim słyszała? mam nadzieje,że pracują tam normalne panie i nie bedzie mi robic wykładu o kosmetykach bo to sama moge sobie przeczytac...Mysle,ze to pewnie Bioderma kazala im o tym mowic bo w koncu musza im zapłacić za ta akcje.. beznadzieja...
heh no i ten zabieg..porażka jakaś.

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Ja zapisałam mame na 11 kwietnia, zdziawiłam się, że w sobotę i to Wielką Sobotę pracują. Ale...chyba nie pracowali, bo nikt nie zadzwonił potwierdzić wizyty. Dopiero we wtorek 14 kwietnia zadzwoniła jakaś kobita, zeby potwierdzić wizyte na 27 kwietnia
Tam pracują jakieś nieodpowiedzialne kompletnie osoby! wydzwaniaja do osób,którym udało się zapisać,ale osoby z gabinetów nie powiadamiają...
wielka kicha

Valentino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 17:19   #11
Amizu
Rozeznanie

Właśnie niedawno wróciłam z wizyty

Jestem baaardzo zadowolona z całej wizyty

Moja wizyta była w Solmed-zie w Częstochowie. Wszyscy byli dla mnie bardzo mili a wiedzieli ze czekam na darmowa wizytę z biodermy (co poniekąd mogło być powodem do zlewczego podejscia).

Wypełniam ankietę biodermy i weszłam do gabinetu pani dermatolog. Zrobiono mi badanie skóry. Pózniej dostałam zalecenia co do poielęgnacjio mojej skóry i leczenia pozostałości trądziku. Przepisane zostały mi odpowiednie leki itd
Oczywiście nie odbyło sie to bez reklamy biodermy (sama pani dermatolog przyznała się ze musi zareklamować bioderme )

Uważam żę zostaam potraktowana baardzo profesjonalnie przez co napewno jeszcze sama prywatnie zawitam do tego gabinetu

Edytowane przez Amizu
Czas edycji: 2009-04-16 o 17:21
Stary 2009-05-14, 21:50   #12
Penny Ur
Raczkowanie

Ja też byłam dzisiaj w Solmed-zie w Częstochowie.
Ogólnie OK, tak jak pisze koleżanka wyżej, jednak po badaniu skóry spodziewałam się nieco więcej niż chwilowego rzucenia okiem na moją buzię i pytania "jaki ma Pani rodzaj cery?" bo tego właśnie chciałam się dowiedzieć. No i pani doktor wyglądała na nieco znudzoną. Jak już ktoś napisał w innym wątku na ten temat - pani doktor była miła ale miałam wrażenie że gdybym zapłaciła za tą wizytę to byłaby milsza.
Ale tak czy siak dowiedziałam się co nie co o mojej cerze i o zabiegach które mogę zrobić. Myślę, że kiedyś się zdecyduję (jak zaoszczędzę )
Penny Ur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości