![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Made by Golden
Witajcie!
Jeszcze nic nie pokazywałam swojego w tej części formu. Za namową jednej z Wizażanek postanowiłam podzielić się z Wami moimi pracami. Te które są podpięte pod ten post nie są moimi pierwszymi pracam, ale w przypadku drukowania na papierze śniadaniowym, owszem są pierworodne ![]() Pierwsze prace to jajeczka na Wielkanoc i 3 tace, ale nie mam ich zdjęć. Jestem w trakcie robienia kilku rzeczy, więc jak skończę to pokażę. Przyszły bombki i serwetki więc będę miała jeszcze więcej roboty ![]() Zdjęcia segregatorów zamieszczonych poniżej są wykonane dla mojego TŻta i czeka mnie wykonanie jeszcze 2 a może i więcej bo kolekcja Łowców Polskich co miesiąc się powiększa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Made by Golden
ładniutkie... i tak starannie wykonane.. niecierpliwie czekam na pozostałe prace
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Śliczne! czekamy na więcej!
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ale bajeranckie segregatory!!!
Śliczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Podziwiam. I czekam na więcej zdjęc. Jestem na prawdę pod wrażeniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moje gratulacje. widzę, że znalazłaś kolejny dział rękodzieła, w którym masz się czym pochwalić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Golden te zegregatory są zaje......fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
świetne - czyste i dopracowane - lubię nietypowe decou
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Przepiękne są te segregatory, tak starannie wykonane i takie czyste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
![]()
Dziękuję dziewczyny, aż się zarumnieniłam
![]() Teraz walczę z bombkami. I pewnie nic nowego nie wymyślę. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
![]()
Właśnie wzięłam się za oklejanie bombek. Walczę ze "zmarszczkami" na nich. Boję się lakierować, bo zapewne zrobią się żółte, jak wszystko co lakieruje
![]() Jak coś wyjdzie to pokażę Wam. Zastanawiam się dodatkowo ile mogą być warte takie bombki zrobione przez Nas. Chodzi o to za ile można by sprzedać coś takiego. Nie mam zamówień na nie i robię je bo mam ochotę, ale niektóre z Was je sprzedają, więc pewnie wiedzą za ile ludzi kupują bombki decu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Golden ja mam do Ciebie pytanko: skąd wzięłaś te motywy (zwierzaki) na segregatory? Szukam czegoś podobnego na skrzynkę dla Wujka
![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Z internetu. To są drukowane motywy na pap. śniadaniowym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja się domyśliłam wcześniej, że z internetu
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Szukałam ich długo i bardzo dawno. Nie wiem czy jeszcze coś mam, ale jeszcze sprawdzę.
Patrzyłam ale nie mam żadnych linków - nie sądziłam, że będę potrzebne ![]() Możesz też wpisać nazwy polskie i łacińskie zwierząt które Cię interesują w tą wyszukiwarkę: http://www.picsearch.com/ Ona wyszukuje tylko zdjęcia, rysunki itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie rób sobie kłopotu, siedzę od 1/2 h w google'ach i trochę wygrzebałam
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Nie ma problemu, jak coś to pisz.
![]() A co do bombek to mam 3 oklejone, ale boję się lakierować, żeby znowu nic mi się żółtego nie zrobiło. Mimo to zabieram się zaraz za to. Jak tylko będą skończone to je tu pokażę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
No i nie polakieruje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Golden jak to mawia moja Babcia: "cierpienie uszlachetnia" - myślę, że spokojnie można to do decu podpiąć
![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
No nareście mogę popodziwiać coś Twojego. Fajowe te segregatory. czemu twierdzisz że wszystko ci zółknie, do nich nie można mieć zarzutów. A motyw czymś utrwalałaś zeby sie nie rozmazywał??
Czekamy na bombeczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Golden nie musisz wcale zdzierac lakieru, wystarczy trochę przeszlifowac bombkę papierem ściernym i kłaść kolejne warstwy farby
![]() ja kładalam 3 do 4 warst żeby nic nie rpzeswitywało, powodzenia p.s. żeby lakier nie żżołkł kladź cienkie warstwy, a jaki w ogóle masz lakier? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
![]()
Olik_wroc te segregatory były malowane półmatem i dlatego nie ma żółtych przebarwień. Nie utrwalałam wydruków niczym i dlatego jak dałam za dużo kleju, za bardzo rozcierałam to mi się lekko rozmazywało, ale potem już było ok. Te które mi zostały a jeszcze ich nie przyklejałam pociągnęłam lakierem do włosów i zobaczymy co z nich wyjdzie. Dzięki za miłe słowa
![]() Krufo80 mam Domalux połysk, poliyretanowy. Przelałam go do słoika, bo puszka była kijowa i ją rozwaliłam przy którymś otwieraniu. I lakier ten jest przezroczysty ale o odcieniu żółtym (żeby nie powiedzieć że jak mocz ![]() ![]() Edytowane przez Golden Czas edycji: 2006-11-23 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
to mam ten sam w czerwonej puszce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
o śliczne te segregatorki
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
![]()
Dziękuję Wam wszystkim
![]() A to wieszak, dawno zaczęty, długo robiony - lakierowany i wreszcie sfotografowany. Niestety już w nim nic nie zmienię, ale wszelkie uwagi mile widziane, gdyż mogę z nich skorzystać przy następnych tworach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
![]()
A to są moje pierwsze wypociny bombkowe. Z nimi już nic nie da się zrobić, może tylko wywalić
![]() Podoba mi się struktura farby jaka wyszła, bo przypominają mi śnieżki do rzucania się ![]() Czekam na uwagi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
faktycznie przypominają śnieżki
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Golden, jak będziesz chciała je wywalić to powiedz gdzie, od razu po nie pójdę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Bombki wyszły super
![]() ![]() co do wieszaczka, to motyw przeuroczy, ale ja bym jednak lekką podłogę domalowała tym skrzato-elfom ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.