|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
delikatny makijaż dla nastki :)
Hey,chciałam sie Was zapytać o jakiś fajny,delikatny makijaż dla młodej osóbki.Jezeli macie jakieś zdjęcia,bądż ciekawe kosmetyki to wklejcie.Z góry dzięki .Pozdr
![]() PS.Poszukuję dobrego różu lub pudru (najlepiej rozświetlającego),nie wiem jaki jest dobry ,na jaki zwrócić uwagę,lepiej tańszy,czy droższy?Co sądzicie o Meteorites Guerlain?Czy jest odpowiedni dla młodej osobki?Doradżcie mi proszę!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: delikatny makijaż dla nastki :)
u ciebie tez taki zastój jak i u mnie
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
zalezy ile masz lat... bo nastka to zarowno 14 i 19.... a roznica w makijazu zasadnicza !!
![]() jesli chodzi o puder to polecam pudry inglota
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
co do pudru lub fluidu to zależy jaką masz cerę.
sama jestem młodą osóbką tzn. 16stką :P i teraz używam podkładu AA jedwabistego dość sobie go chwale, ale troche się po nim świece, a dodam że mam suchą skórę. co do różu to nie uzywam ale mam zamiar kupic sobie z Ori taki podobny do lakieru :P na KWC ma bardzo dobre opinie... co do cieni polecam te z Inglota natomiast odradzam isa dory, tusz - wg mnie 2000 calori chyba max factor mnie narazie wychodzi dość naturalny makijaż wiec np. w szkole nie ma z nim problemu.
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam 14 lat i staram się malowac tak by nikt nie zauważył
. Używam kremu z podkładem Nivea, bezbarwny błyszczyk, czasem odrobinę tuszu i pudru. Uważam że to w zupełności wystarcza.
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z Anja i Dziunia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Jako teen używam trochę kremu podkładu nivea, korektor od czasu do czasu, puder brązujący, o tak bo to u mnie ładnie wygląda, tuszu baaardzo rzadko bo rzęsy mam ładne, ale z błyszczykiem się nie rozstaję nigdy
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
a ja polecam wyszukiwarkę. było juz kilka takich wątkow.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.