2007-08-27, 21:20
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
Wymiana:Cote d'Paris Just me na próbkę/ki !!!DOSTAWY!!
Witam wszystkie "wizażanki"!!!
Mam do wymiany EDP COTE D'PARIS firmy Cote d'Azur.Jest to podróbka perfum Just me Paris Hilton o pojemności 100 ml.Orginału nie próbowałam dla porównania,lecz podróbka ta ma bardzo przyjemny słodkawo-świeży zapach.Świeża,kupiona 2 tygodnie temu,zużyto max. 5 ml .Zapach jest naprawdę śliczny jak na tą cenę (25 zł) i naprawdę bardzo trwały (trzyma się od godziny 8:00 do min. 18:00,na mojej skórze).Bardzo chętnie wymienię na 3-4 próbki 1-2 ml (mogą być nalewane) lub 1-2 miniatury (we flakonikach takich w jakich jest 30,50 i 100 ml) albo jedno odlewane 5-10 ml.Zapachy takie jakie mi zaproponujecie!Zapraszam!
DOSTAWA
Mam również do wymiany EDT (zdaje się ,że 100 ml,ale nie jestem pewna) ESCAPADE firmy Chatier.Jest to podróbka perfum Escady,niestety nie wiem której.Zapach jest naprawdę ładny jak na podróbkę (zapytałam znajomych) i dosyć trwały (przynajmniej na mojej skórze).Jak określić ten zapach?Moc świeżych,dorodnych truskawek!Niestety ja truskawek za bardzo nie lubię (wiem jestem dziwna ),lecz wiem,że wielbicielki napewno się znajdą .Wymienię identycznie jak poprzedni zapach (patrz:wyżej),czyli na próbki,miniatury i odlewki.Psiknięty kilka razy.
Zapraszam!"Cena" nie jest wygórowana!Pytajcie,jeśli potrzebujecie dodatkowych informacji!Buziaki,liczę na zainteresowanie!
Edytowane przez Nadia_12
Czas edycji: 2007-08-28 o 12:36
|
|
|