Przemyślenia na temat związków-czyli za co kochają nas nasi faceci... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-29, 09:02   #1
TakaMalaNiunia
Przyczajenie

Lightbulb

Przemyślenia na temat związków-czyli za co kochają nas nasi faceci...

Jestem w ponad 2-letnim związku. Bardzo kocham mojego faceta, pomimo paru zakretow na naszej drodze. Mysle, ze pomimo wszystko pasujemy do siebie i powinnismy byc razem. Ostatnio jednak coraz mnie zaczelismy okazywac sobie uczuca, az w koncu doszlismy do wniosku, ze powinnismy zostac przyjaciolmi... Wytzymalismy nie cale 2 dni. Nie o to jednak chodzi. Zastanawialam sie caly czas dlaczego tak sie stalo. Czy sie wypalilismy? Czy moze on juz mnie po prostu przestal kochac, bo ma inna kobiete na boku? A moze po prostu jednak nie chce stalego zwiazku i woli wrocic do zycia singla? Bylam prawie pewna, ze on mnie juz nie kocha. Przeciez jakby kochal, to nie pozwolilby na rozstanie... Chco to byl moj pomysl. Kiedy jednak znowu mnie przytulil po tym wszystkim, to wiedzialam, ze jednak mnie kocha. caly czas jednak myslalam dlaczego tak sie stalo i po co nam to bylo. Myslalam, ze moze po rpsotu znudzilo mu sie moje cialo i w ogole juz ma mnie dosc.
Nie! Nie ma dosc mojego ciala, tylko zmian jakie we mnie zaszly przez te ponad 2 lata. Zrozumialam, ze przytlaczalam go. Caly czas trulam mu d... i trzymalam na zlotej smyczy. Nie mialam do niego zaufania i ogolnie nie dawalam mu zyc. Zamiast pozwolic mu odpoczac po pracy, przytulic go, zeby czyl, ze we mnie zawsze ma oparcie, to ja caly czas gadalam, obwinialam go o cos, marudzialam, ze chce isc tu i tu. Nie dziwie sie, ze chcial miec po prostu spokoj... Ja myslalam, ze przekonam go wygladem, ladnymi ciuchami, paznokciami i makijazem. Ale wiecie co, on nie kochal tylko mojego ciala, pokochal mnie za to jaka bylam wczesniej. Wyzrozumiala, kochajaca, po prostu dobra. czeka mnie teraz duzo pracy nad zmianami, chce aby zakochal sie we mnie jeszcze raz.
Pisze to aby juz zadna z Was nie zrobila takiego bledu. Ja wczesniej nie widzialam winy w sobie, wydawalo mi sie, ze on ma mnie kochac i juz. Jak widac nikt nic nie musi... Dlatego dziewczyny dbajcie o swoich facetow (jezeli sa tego warci...) i nie zatrzymujcie sie tylko na czubku swojego nosa.
TakaMalaNiunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-29, 09:16   #2
Mondzia
Zadomowienie

Dot.: Przemyślenia na temat związków-czyli za co kochają nas nasi faceci...

Skąd ja to znam.. Przez egoizm właśnie straciłam rok temu faceta, którego kochałam całym sercem (i kocham? do tej pory) choć wiem, że powinnam o nim zapomnieć, że on już nie dla mnie... Niestety... zrozumiałam swoje błędy za późno. Mimo wszystko są i dobre strony - to doświadczenie wiele mnie nauczyło...
Mondzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-29, 10:48   #3
TakaMalaNiunia
Przyczajenie

Smieszne jest to, ze kobiety podchodza do sprawy tak, ze on po prostu ma mnie kochac i juz, a jak cos jest nie tak, to pewnie wina jest jego. Trudno jest sie jednak zmienic. A czy ten facet jest juz z kims innym?? Moze warto zawalczyc...
Stary 2007-07-29, 11:08   #4
pink69
Zakorzenienie

Mój facet nie kocha mnie za coś,ale pomimo czegoś.Pomimo moich wielu wad i trudnego charakteru.

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-29, 11:09   #5
SanDru
Zadomowienie

TakaMałaNiunia ... ja właśnie to samo przechodzę co Ty heh...ale wychodzi mi i jest bardzo dobrze, sam TŻ to przyznał ... bo ja tak samo czuję, że jesteśmy dla siebie stworzeni ... zresztą
"Chroń to co masz a gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej"
Buziaki
SanDru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-29, 11:13   #6
Adkara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
Mój facet nie kocha mnie za coś,ale pomimo czegoś.Pomimo moich wielu wad i trudnego charakteru.
Skąd ja to znam? Też mam ciężki charakter, ale mimo to tż mnie kocha i oczywiście wzajemnie
Adkara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-29, 11:21   #7
madie
Zakorzenienie

Ja też potrafię być straszna, a to wszystko przez własne głupie kompleksy, nie zazdrość o inną kobietę ale tak po prostu, przez złość na siebie jemu się czasem dostaje.
Z drugiej strony kocham go jak nikogo na świecie, on mnie też i wie że jestem trochę zagubiona i stąd to głupie zachowanie.

Myślę że kocha mnie właśnie za to jaka jestem naprawdę- ciepła i kochająca.
Czuję ogromną potrzebę okazywania uczuć, wyrażania swojego szczęścia, cieszą mnie najmniejsze rzeczy, przeżywam wszystko głęboko i jestem szczera. Myślę że on to we mnie kocha.

A podpis, który mam pod spodem przypomina mi własnie, żebym się opamiętała jeśli znowu zmienię się we wrednego potwora

Z wiersza Edwarda Stachury :
madie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-29, 12:05   #8
SanDru
Zadomowienie

ten wątek co raz bardziej mi się podoba heh
też jestem czasami bardzo wredna... mam takie charakter uhh nerwica chodząca ale naszczęście już umiem się opamiętać
a wiersz... bardzo prawdziwy heh
SanDru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-29, 13:02   #9
Mondzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TakaMalaNiunia Pokaż wiadomość
Smieszne jest to, ze kobiety podchodza do sprawy tak, ze on po prostu ma mnie kochac i juz, a jak cos jest nie tak, to pewnie wina jest jego. Trudno jest sie jednak zmienic. A czy ten facet jest juz z kims innym?? Moze warto zawalczyc...
Nie wiem czy ma kogoś, nie utrzymuje z nim kontaktu, nie mamy wspólnych znajomych od których mogłabym się "czegoś" dowiedzieć.

Zresztą rozstaliśmy się w niemiłej atmosferze.

Przepadło.
Po prostu KONIEC.
Mondzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-19, 12:35   #10
TakaMalaNiunia
Przyczajenie

Oj my wstretne Baby... U mnie teraz jest wspaniale. duzo rozmawiamy i staramy sie okazac sobie coraz wiecej zrozumienia. Ale musze przyznac, ze czesto to my kobiety jestesmy gorsze charakterem. Moze jestesmy rzeczywiscie bardziej zakompleksione i bardziej boimy sie byc same. Kobieta kobiete bardziej potrafi zdolowac niz facet kobiete... Nie jestem piekna, ani wielce zgrabna. Kazda kolezanka za to zazdrosci mi mojego TZ, chyba czasami czuje sie zagrozona i wydaje mi sie, ze nie jestem wystarczajaco dobra... Wtedy zaczynam skupiac sie tylko na sobie a jego podejrzewam nie wiadomo o co i zaczynam sie na nim wyzywac. Coz, czlowiek uczy sie przez cale zycie....

Mondzia juz Ty na pewno znajdziesz sobie jeszcze jakiegos faceta, a wtedy daj znac, pogratuluje Ci...
Stary 2007-08-19, 12:44   #11
Lazik Kolumbus
Raczkowanie

ja Was kocham za Wasze słabości . Pewnie w druga strone jest podobnie
- To proszę, też dopisać oskarżenie za gwałt!
- A zgwałciliście kogoś, baco?
- Nie, ale aparaturę tyż mom!

Lazik Kolumbus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-21, 18:50   #12
lasoa
Zakorzenienie

mnie tez kocha TZ za moj okropny charakter
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-21, 21:07   #13
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Skąd ja to znam...pamiętam jak na samym początku naszego związku dostałam smsa za co mnie kocha, którego mam zresztą do dziś i czasem jak tak go czytam zauwazam ze wiele sie zmieniło...może to codziennosc, nie wiem...Tż pracuje, ja skończyłam właśnie kurs ale ze względów rodzinnych narazie pracy nie szukam i tak to wszystko leci pomału.Pamiętam jak kiedyś pomyślałam 'rany ale od poznania mój Tz sie zmienił" a później przyszła refleksja ze ja tez już nie jestem ta sama osoba która byłam kiedyś, ale kochamy sie mimo wszystko, mimo tego ze czasem potrafimy sie tak pokłócić ze chyba pól bloku nas słyszy no i najważniejsze nie wyobrażamy sobie życia bez siebie ( tzn mam taka nadzieje co do Tz hehe)
A za co mnie kocha...hmm trudno mi na te pytania odpowiedzieć...w każdym razie jego sms mówił "uśmiech, oczy, za to jak mnie traktujesz, za szczerość i fochy, za bulwersy, rozmowę, ciepło, szaleństwo, kobiecość" wiec mam nadzieje ze dużo sie nie zmieniło
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-22, 08:02   #14
Nati femme fatale
Zadomowienie

A ja się tak właśnie zastanawiam za co mój men mnie kocha, bo wydaje mi się, że szczególnego powodu to on nie ma, a tymczasem żyć beze mnie nie może

tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści:
dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi
Nati femme fatale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości