|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
![]() INNOCENT SUMMER FLASH używany wymienię :)
Witajcie Kobietki
![]() Chętnie wymienię Innocenta Summer Flash- rózowego. Z początkowych 75 ml pozostało ok 50 ml (lub troszkę więcej). Perfumy są we flakoniku testerowym, bez koreczka, ale gwarantuję ich oryginalność ![]() ![]() ![]() Życzę Wszystkim miłego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: INNOCENT SUMMER FLASH używany wymienię :)
co prawda nie mam hugo bossa, ale mogę zaproponować Sonię Rykiel "pomarańczowy sweterek"ok 65/100 lub 49/50 Chocolovers Aquoliny
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Ewelinko kusisz Shi, ale mam używaną setkę i jeszcze jedną, która do mnie niedługo przyfrunie, a z Lolitką niestety się nie lubimy
![]() Lalicjio za sweterek Sonii dziękuję, gdyż miałam go jeszcze nie dawno i puściłam w świat, a Aquolinki nie znam i nie chciałabym ryzykować. Tomamo u Ciebie wiele wspaniałości, jednak na razie powstrzymam się (choć ciężko ![]() ![]() Dziękuję Wam dziewczyny za wspaniałe propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Kasiu gdybys byla chetna i nie dostala bossa to bede czekac na wiadomosc
![]() ![]() Ps dopiero teraz doczytałam ze niebawem dostaniesz druga 100 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.