|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Niepokojące zachowania podczas snu
Dzisiaj w nocy podczas snu zlapalam mojego tz za ramiona, za rece i szturchalam nim (podobno) i mowilam cos co niekoniecznie mialo jakis sens, podobno cos o rece, ze mnie cala boli (spalam chyba na niej) i o jakiejs osobie...w kazdym razie niepotrzebnie go obudzilam, jednak nie bylam tego swiadoma. Rano bylo mi naprawde glupio, nie chcialam zeby nawet o tym mowil- Wczesniej tez zdarzaly mi sie niejednokrotnie takie sytuacje: jakieś wstawanie, jęczenie. Czuje sie wtedy jak kompletny psychol i jestem zmieszana poniewaz niewiem nawet skad to sie bierze ani nie jestem swiadoma. Nie zyje w stresie, nie mam stresujacej pracy wiec te zachowania, to nie moze byc odbicie dnia. Potraktujcie to powaznie, bo dla mnie jest dosc sporym utrudnieniem, nie chce juz nocowac u niego bo boje sie ze ta sytuacja sie powtorzy... a kiedys myslalam, ze nie przeniose tej dziwnej przypadlosci do czyjegos domu (pierwszy raz zdarzylo mi sie to spiac z kims) a teraz boje sie ze stanie sie to norma. Bede chyba musiala spac w odosobnieniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Niepokojące zachowania podczas snu
Czemu od razu w odosobnieniu? Spróbuj ziółek na uspokojenie przed snem oraz leków ziołowych ułatwiających zasypianie. Jeśli to nie pomoże, choć powinno, udaj sie z tym do lekarza, a on postara się rozwiązać twój problem.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dopóki nie robisz komuś krzywdy (albo sobie) to gadanie przez sen nie jest czymś dziwnym. Ja dzisiaj w nocy pytałam TŻ czy jest swoim sobowtórem... także no... nie tylko Tobie zdarza się "dziwność" przez sen. Jeśli Cię to mimo wszystko wciąż martwi, może coś na uspokojenie przed snem?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie, to pewien rodzaj lunatyzmu mogl byc. Wiele ludzi ma takie objawy i to nic nadzwyczajnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Spokojnie! Mój mąż tez tak ma. Często gada przez sen, mówi do mnie, kłóci się, chodzi po pokoju. Czasami to śmieszne, czasami przerażające (raz chcial mnie udusić) ale nie da się nic z tym zrobić. On się tego wstydzi, ja zaakceptowałam. Poproś partnera zeby Cię delikatnie "odłożył" na poduszkę, wyciszył jak zaczynasz mówić. To zwykle pomaga.
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ex Moderator
|
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.