|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
nie chce już być brzydkim kaczątkiem..pomóżcie
Wszelkie uwagi, zmiany komputerowe, spostrzeżania bardzo mile widziane.
Dodam tylko ze mam prose włosy za ramiona i grzywke z którą nie wiem co mam zrobić. MYślałam że albo ją zapucze, albo zetne na krótko 2cm nad brwi i ladnie wycieniuje. W każdym bądż razie chce iśc do fryzjera i nie wiem co chcę ze sobą zrobić. (farbowanie nie wchodzi w gre) Z góry dziękuje |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: nie chce już być brzydkim kaczątkiem..pomóżcie
Na ostatnim zdjęciu ślicznie wyglądasz
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
zgadzma się z olcią 810!!!!!!!!!! na ostatnim zdjęciu wyglądasz ślicznie, powinnaś częściej podkręcać swoje włoksi, a w tej grzywce ci do twarzy!!
Ja bym nic nie zmieniała
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
pasuje ci grzywka ale uważam,że masz trochę za ciężką , powinnaś ją wycieniować tak aby lekko opadała na czoło i bardziej na bok Pozdrawiam
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
I mi w kręconych włoskach podobasz się bardziej niż w prostych. Na ostatniej fotce wyglądasz super! A co do grzywki, to chyba faktycznie można ją trochę wycieniować
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Też się zgadzam!!! Powinnaś częsciej krecic wloski
W grzywce tez Ci do twarzy
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
zadecydowanie loczki !!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
eh....dzięki. Słyszałam ze żeby grzywka była lżejsza można ją potraktować (tzn. fryzjer) jakąś brzytwą...O co chodzi, bo pierwszy raz słysze???
A co do loczków...eh, nie mam czasu ich robić codziennie (bo codziennie myje włosy, bo mi sie przetłuszczają) chyba że papilotami, ale papiloty...eh..wyglądam po nich jak owieczka..Beznadziejnie., POradzie mi coś..A ładniej mi bezie w długch włosach, czy w krótkich???
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
ej...odpowie mi ktoś?????///
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Także uważam, że ślicznie ci w podkręconych włosach
![]() Powinnaś bardziej pocieniować grzywkę- będzie "lżejsza"; ja też widziałabym u ciebie o ton jaśniejsze pasemka (chociażby tylko kilka na samym czubku głowy) |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
hmm chyba nie powiem nic nowego, ale też radze troche wyrzedzić grzywke, no i te loczki
ślicznie ci w nich
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Bardzo mi przykro ale ani w grzywce ani bez niej nie bedziesz ladnie wygladala, wiec pozostaje tylko zmiana twarzy- nie chcialam tego pisac ale jestes paskudna. sorry
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Wiem że jestem paskudna,(+trądzik którego nie widać tak bardzo na zdjęciach) ale co ja ma zrobić- zabić sie? To chyba nie jest rozwiązanie. I tak już prawie nie wychodze z domu, nie udzielam sie towarzysko...jednak dla mnie wygląd nie jest najważnijszy..MYślałam tylko że pisząc ten wątek, że tą brzydote da sie jakoś zatuszować...Ale widze że jednak chyba pozostało mi.........
Eh.... |
|
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
Hehe...w sumie uśmiałam się. Ty wcale nie jestes paskudna. Powiem więcej - nawet brzydka NIE jesteś
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
O matko cholera mnie bierze jak coś takiego czytam (bunny2006) !!!!!!!!! Tobie pozostaje zmiana charakteru!!!! Nie jesteś paskudna Anek16, jesteś śliczną dziewczyną. Nie wiem czy kogoś bawią takie bzdury tzn. jak komuś nawrzuca czuje się lepiej?? Po prostu szkoda słów... gdybym nie bała się że mnie zbanują powiedziałabym to duuuuużo dosadniej bo mam wielką ochotę!!! Nie, lepiej skończę pisać bo jeszcze napiszę za dużo po prostu mam teraz ochotę przywalić komuś w gębę wrrrrrrrrrrrr....
Edit: matko jaką brzydotę Ty chcesz tuszować? Widziałaś kiedyś brzydką dziewczynę? A trądzikiem się nie martw bo wiele z nas się z tym boryka Masz ładne regularne rysy, śliczny uśmiech, a już na ostatnim zdjęciu wyglądasz po prostu przepięknie
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Bez przesady, wcale nie jestes brzydka. Moim zdaniem to kwestia tylko dobrania odpowiedniej fryzurki i makijazu. Mowisz ze masz tradzik, poszukaj na wizazu recenzji o jakims dobrym podkladzie, ktory bedzie w stanie zatuszowac tradzik, nawet w miminimalny sposob. Co do fryzurki to jak wczesniej wspominaly dziewczyny mozna wycieniowac grzywke chociaz, gdybys wyprostowala wloski to Twoja fryzura byla by tez "jakas" czyli ciezka, polokragla grzywka i proste wloski. Hm.... moze zainwestuj w dobra prostownice z tym jest chyba mniej klopotow niz z kreceniem, bo przejedziesz pare razy po wlosach i juz. Choc przyznam ze w loczkach wygladasz slicznie ale jesli jednak nie masz czasu to odpada :/ Nie ma sie co dolowac
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
A ja Cie rozumiem w pewien sposób bo sama przechodziłam okres "izolacji" i nie wiary w siebie kompletniej .. uważam, że nie masz żadnych powodów do zmartwień bo jesteś śliczą a co najważniejsze naturalną dziewczyną... trudno jest pisać komuś " nie myśl że nie jest ok " bo to tylko zależy od samego siebie i tego w jaki sposób siebie akceptujesz (nie tylko pod względem wyglądu) z każdego brzydkiego kaczątka musi wyjść piękny łabądek i myśle, że w twoim przypadku to tylko kwestia wizyty u fryzjera (chociaż loczki są dla Ciebie twarzowe) i np kosmetyczki czy dermatologa jeśli masz problemy skórne.. życze powodzenia w szukaniu drogi do własnego "łabędzia"
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
HHhhh, nie weim już czy tamta osoba napisała prawde, czy sobie zaszydziła tylko ze mnie a Wy mnie pocieszacie...
Od 6 lat lecze trądzik i byłam już u niejednego dermatologa i kosmetyczki, a co do fryzury...MAm zamiar zapuścić sobie włosy a grzywke pocieniować żeby była bardziej "lżejsza" JAk na pirwszym zdjęciu. Drugie to moje |
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
od wczoraj mam taką fryzurkę jak na zdjęciu które zamieścilas nad moim postem po lewej
jestem baaaaaardzo zadowolona.. w każdej chwili można ją zaczesać i w ogóle ślicznie wygląda tobie również byłoby ładnie ale problem jest w tym, że na moje oko nawet po wycieniowaniu jej,żeby była lżejsza nie uzyskasz takiego efektu juz mowie dlaczego - grzywka ktora obecnie posiadasz jest wzieta z prawie polowy glowy, a ta na zdjeciu modelki jest od przedzialka i blizej czola.. Oczywiscie mam nadzieje,że sie myle ) ale tak mi sie wydaje sprobować zawsze można.. a jak nie, to zapuszczanie i od nowa.pozdrrawiam serdecznie muaa;**
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś bardzo podobna do tej modelki ze zdjęcia pierwszego wiesz?
Ja na Twoim miejscu nie farbowałabym włosków ani nie prostowała. Strasznie zniszczysz sobie włosy i będziesz później musiała wydawać mase siana na rózne preparaty regenerujące włosy itp. Myślę,że jak pójdziesz do dobrej fryzjerki, to ona będzie wiedziała co robić Ja radzę Ci lekko pocieniować grzyweczkę, żeby nie była taka ciężka i może lekko wycieniować włosy przy samej twarzy. A co do trądziku, to zajrzyj do archiwum, jest tam wiele ciekawych wątków jak można dbać o cerę. Ja tak robie i Tobie też polecam, a gdybyś miała jakieś pytania, to zawsze możesz do mnie napisać! Trzymaj się cieplutko
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wybaczcie, że powiem nie na temat, ale jak czytam takie coś to mam nieodpartą chęć przywalic tej osobie w jadaczkę. Jak wogóle mogłaś coś takiego napisać?! Dziewczyno, gdzie są Twoje maniery? Jak byś się poczuła, gdyby ktos tak powiedział o Tobie? Anek16 - jesteś śliczną dziewczyną a piekno wystarczy z Ciebie wydobyć. Dziewczyny dobrze Ci doradzają więc nie bedę się powtarzać. I nie unikaj towarzystwa - wiem co mówię.
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Ja sznuje wypowiedz tamtej osoby, przeciez prośiłam o opinie. Ale nie przejmuje sie nią tak bardzi , dzięki Wam
może jestem troche ladna, bo e zdjęcia są z komórki i nie oddają mojego prawdziwego wyglądu w sposób rzeczywisty. NAwet ja uważam że jestem ładniejsza w rzeczywistości:P A co do tej grzywki- nie myliłyście sie- ma ją od połowy głowy. NA zapuszczanie grzwki niemam czasu bo musze tą fryzurkę mieć już we wrześniu może te włosy z połowy głowy będe żelem przekładała na drugą strone...sama nie wiem. Poradzcie coś |
|
|
|
|
#25 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Dla PAni
kilka zdjęć jeszce
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Siemka
Wiesz chyba trochę przesadzasz...jesteś naprawdę ładna dziewczyną(i nie sugeruj się wypowiedziami jakichś niedorozwiniętych czubków) mam dla Ciebie poradę, jako że sama mam wielki problem nie tyle z włosami to ze samą sobą ale wiesz cio...powinnaś spróbować chociaż...hehe u mnie to nawet dopshe wygląda a wierz mi moje włosy to kupa siana...po umyciu nie czeszę włosów tylko wgniatam w nie piankę podkreślającą skręt włosów...nom i póxniej je suszę...możesz spróbowac nawet jeśli masz proste włosy...zawsze mialam z nimi problem a teraz przynajmniej wyglądam jak czlowiek pozdrawiam i przestań się tym tak przejmować..osobowość to jest ważne !!
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Aneciak...ja łdnym osobom , ktore pisza o sobie ze sa brzydkie , nie odpisuje bo nie widze potrzeby ich pzrekonywac ze sa ladne
![]() Ty masz ladne wlosy ładna fryzure ladne rysy twarzy, nie wiedze tam zadnego tradziku, woiec nie brdzo iwem dlaczego sie okreslasz brzydkim kaczatkiem, zreszta kaczatko wcale nie bylo brzydkie ![]() jeeli chcesz zmiany , to narzie jak masz taka prosta grzywke, wktorej ci ladnie, rozswietl wlosy paroma jasniejszymi refleksami moze tez wlosy bardziej wypazurkowac przy twarzy mzoe zapuscic grzywke na ukosna ale napewno dobzre wygladza w tej dlugosci i w wlasnei z wlosami na czolo pozatym slicznie wygladasz jak sie usmiechasz...to zawsze dodaje uroku |
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ojoj.. żadne z Ciebie brzydkie kaczątko kochana_.
Jesteś śliczna.. a ostatnia fotencja {tu.się.powtórzę!} ;] jest cudowna.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem warto by było podkreślić typ szatynki, jak zdaję się masz sadząc z fotek
Warto też podkreślić oczy - bo masz kocie - a to jest bardzo interesujące. Ostatnie zdjęcie - no nie wiem - loki dają trochę ciężkości włosom - moim zdaniem dużo lepsze są proste- chociaż najważniejsze w jakich ty się czujesz najlepiej. A rada jeśli masz kompleksy ze względu na trądzik - jeśli nie możesz go zwalczyć to pomyśl o witaminach na paznokcie i włosy,które przy okazji poprawią cerę (np. Salfazin, Alphol, Capivit hydrocontrol) smaruj usta balsamem żeby były pięknie nawilżone i miękkie ( pewnie i tak dbasz, ale z coraz częściej widzę, że atrakcyjność tkwi w oczach, ustach, ładnych białych zębach, zdrowych włosach i cerze - jeśli któryś z tych elementów nie działa u nas tak jak byśmy chciały to warto uczynić atutem jakiś inny i wtedy na tamten nikt nie będzie zwracał uwagi ![]() I na poprawę atrakcyjności i humoru - otaczać się zapachami olejki do kąpieli itp - wcale to ie wychodzi tak drogo, a efekt podniesienia poczucia atrakcyjności gwarantowany. Do tego - taniec w każdej formie - podnosi poczucie atakcyności bardzo baaaardzo ![]() pozdrawaiam bardzo ważne - uważaj z cieniowana grzywką na twarz - tego typu cieniowane kosmyki strasznie podrażniają cerę trądzikową i powodują wysyp pryszczy - poza tym pojawia się efekt zasłaniania twarzy - a to uwydatnia wygląd osoby zakompleksionej - lepiej najpierw ukoić skórę, a później cieniowaę włosy - wiem niestety z własnego doświadczenia:/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

Ja bym nic nie zmieniała
pasuje ci grzywka
ale uważam,że masz trochę za ciężką , powinnaś ją wycieniować tak aby lekko opadała na czoło i bardziej na bok

juz mowie dlaczego - grzywka ktora obecnie posiadasz jest wzieta z prawie polowy glowy, a ta na zdjeciu modelki jest od przedzialka i blizej czola.. Oczywiscie mam nadzieje,że sie myle
) ale tak mi sie wydaje