|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() oddam - flor illum + l'oreal
Chcialabym sie 'pozbyc'
![]() 1) kerastase masquintense - opakowanie oryginalne, kupiona miesiac temu, zostalo troszke mniej niz pol - poooooszlo do innej wizazanki ![]() 2) l'oreal termoaktywne mleczko wygladzajace tecni.art - prawie cale, opakowanie oryginalne, termin waznosci 05.2009 - nieaktualne 3) plukanka flor illum matowo-szara - kupiona w sklepie fryzjerskim miesiac temu, szklana buteleczka, ubytek niecaly 1cm ![]() DOKŁADKA: 1) Nivea pianka do włosów skręt fal i lików, bez alkoholu - uzyta 2 razy 2) Pantene maseczka Pełnia Blasku - zostało ok 80% z 150ml 3)Marion Maribell Perfect szampon do włosów farbowanych, zniszczonych i suchych - z 250ml zostało ok 70-75% 4)Marion Maribell Perfect Maseczka do włosów farbowanych, zniszczonych i suchych - z 150ml zostało ok 90% NOWA DOKŁADKA: 5)farba garnier belle color - nr 20, jasny szatyn - NOWA 6) 5 nowych próbek (3ml/1gr) cieni do oczy RHEA - odcienie: Tanzanite, Butterfly blue, Cafe au lait, Chilly, Twisted 7) seal & shine Mitchella - odzywka w spray'u, ubytek ok 10% z 250ml (z wymiany z inna wizazanka) Pozdrawiam ![]() Edytowane przez lilith_ed Czas edycji: 2007-09-24 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: oddam - kerastase + l'oreal:)
interesuje mnie mleczko l'oreal'a. Poniewaz nie mam watku kosmetycznego,czy moglabys napisac czego mniej wiecej szukasz w zamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: oddam - flor illum + l'oreal
interesuje mnie
2) l'oreal termoaktywne mleczko wygladzajace tecni.art - prawie cale, opakowanie oryginalne, termin waznosci 05.2009
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
1) kerastase masquintense - opakowanie oryginalne, kupiona miesiac temu, zostalo troszke mniej niz pol - poooooszlo do innej wizazanki ![]() 2) l'oreal termoaktywne
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Interesuje mnie tylko nr 83: Garnier intensywna pielęgnacja, skóra muśnięta słońcem, nawilżające mleczko do ciała z aktywnym składnikiem rumianku. 250ml Nowe!!! Ale napisalas, ze nie oddasz latwo, wiec... ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Mleczko termoaktywne bardzo chetnie oddam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rzecz w tym, że Garnier już nieaktualny ![]() Nie znajdziesz nic innego za piankę? Polecam, z gatunku 'lepszych'brązerów 85.MIXA CONFORT visage soin nourrissant, samoopalacz 50ml, raz wypróbowałam na czole. Z kartonikiem. http://www.beaute-test.com/soin_nour...isage_mixa.php ) lub 84 u mnie. Co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Przykro mi, ale nic innego mnie nie interesuje ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]()
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.