|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam...
Szukam następujących kosmetyków:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W zamian oddam rzeczy z wątku lub poszukam poza nim. Mam też książki, ciuchy... Niekoniecznie chcę wymieniać się na rzeczy tej samej wartości, jeśli mi na czymś zależy zrobię wyjątek ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...04#post5037304 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam...
Witaj
interesuja mnie u Ciebie nozyczki i cazki do skorek ,roz maybelline,na wymiane mam Roz IsaDory odcien nr 9 Frosty Toffe ,byl kilka krotnie uzyty ,opakowani lekko poryowane od przekladania w kosmetyczce ,puder brazujacy Manhattan z malutkim rozswietlajacymi drobinkami ,na dobre wyprobowanie ,zuzycie 40% (tylko srodek).jest bardzo dobrej jakosci ,delikatny i naturalny ,nowy pojeynczy cien Isa Dory perlowy jasne zloto nr 52GOLD delikatnie sprawdzony dcien ,nowa maseczka SORAYA Biostymulacja rownowagi hydrolipidowej nawilzajaca-regenerujaca ,2 razy uzyty cien inglot Sprint stonowany niebieski nr 75 ( mam podobny daltego wymieniam ),nie wiem czy cos cie zainteresuje ,daj znac na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nie wiem Czy cię interesują ale mam takie kosmetyki:
jasny podkład lumene kolor vanilla ok 1/3 jasny podkład pure make up maybelline ok 1/2 spray do stóp rajska plaża avon cały na wypróbowanie oczyszczająca maseczka oriflame kilka razy użyta maseczka ziaja nuno z zieloną glinką i kredka do oczu rimmel ale nie ejst typowo turkusowa jets to kolor jungle taki turkusowo zielonkawy poozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Dazzling;5037317]Szukam następujących kosmetyków:
![]() Maseczki z glinki w proszku - mam zieloną i jeszcze jakąś -nowe ![]() Max Factor Facefinity - nr 4 Pale Pastel - zużycie maź 5 % ![]() Bales - zapach baśniowy - właściwie wanilia z przyprawą korzenną - nowy ![]() jakie cię interesują? - jakie drobiny? ścierające czy nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.