|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() salon welli czy l'oreal? czym farbowac?
hellou
![]() w moim Cieszynie sa 2 porzadne salony - laurent- l'oreal prof. i trendy- wella prof., trendy troche tansze, chodze czasem tu czasem tam, z obu bywam zadowolona ![]() na poczatku wrzesnia zamierzam sie wybrac na farbowanie, moje naturalne wloski sa jasnobraz-rude, na poczatku wakacji zafarbowalam je w domu (nigdy wiecej!) na ciemny braz- najpierw wyszla sztuczna plastikowa czern, po wymyciu sie wlosy zrobily sie ciemnoczerwony i mienia sie tysiacem kolorow ;\ a mi marzyl sie elegancki ciemny chlodny braz ![]() i chcialam sie Was dowiedziec, gdzie lepiej pojsc farbowac? w ciemnym brazie czuje sie najlepiej ze wszystkich kolorow, wiec przez najblizsze pare lat na pewno nei bede sie chciec pozbywac tej farby, ale nie chcialabym wloskow zniszczyc, bo zapuszczam ![]() chodzi mi o porownanie farb welli i l'oreala, mgoe sie przejsc do tych salonow, ale oni nei poradza mi na pewno ktory z nich lepszy, wiec licze na Was kochane ![]() pozdrawiam;*
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: salon welli czy l'oreal? czym farbowac?
z moich doświadczeń (chodziłam do Trendy, a L'Orealem farbowali mnie w innym salonie, w Poznaniu Laurent pracuje na Goldwellu
![]() farby L'Oreala mniej niszczą ![]() ![]() Welli na odwrót ![]() aha, i L'Oreal z tego co pamiętam miał więcej interesujących mnie kolorków ![]() wydaje mi się jednak, że obie firmy produkują dobre, profesjonalne kosmetyki i że z obu byłabyś zadowolona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
z fryzjerem to racja
![]() w trendy bylam na przyciemnianiu rok temu i bylam zadowolona, z laurencie tez, ale rzeczywiscie farba wymyla sie szybciutko, a rozjasnialam, wiec dziwne troche ![]() w takim razie wybiore chyba trendy, mam nadzieje ze uda mi sie objasnic tam co i jak ;p
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
mam nadzieje ze trafie na taka mila fryzjerke
![]() ![]() innym razem chcialam sie zamowic w trendy na trwala i trafil sie taki wredny babsztyl... probowala mi wybic to z glowy, ze zniszcze wlosy i blablabla, ale to chyba moje zmartwienie powinno byc a nie jej, wiec poszlam gdzie indziej (ale tam byla jeszcze wieksza porazka, kobieta zrobila mi czeskie afro a'la lata 80te, ubrania mialam pomaziane tym smrodkiem od trwalej, cala twarz i szyje tez, ale wazne ze tanio;\ wiecej sie nie dam skusic cena...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.