![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Poszukuje miniaturek, mini-kosmetyków, próbek
Watek nieaktualny
Hej, Tak jak w tytule poszukuje wszelkich kosmetyków w wersji mini, czyli miniatury, mini-kosmetyki, próbki, próbeczki, wersje testowe, jak kto woli ![]() Jestem zainteresowana tylko pielęgnacją, oraz zapachami, chodzi mi głównie o firmy apteczne-Vichy, Avene, LPR, ale również firmy popularne jak Nivea, Dove, Oriflame czy Yves rocher. A rodzaj kosemtyku dowolny-szampon, balsam, dezodorant, krem, każdy przyjme ![]() Miniaturki, próbki to moja prywatna pasja, dlatego z chęcią wymienię to co mam na te małe cudeńka ![]() Zapraszam do mojego wątku z wymiany, może komuś coś wpadnie w oko ![]() ![]() Serdecznie pozdrawiam Edytowane przez Aranel Czas edycji: 2007-11-20 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukuje miniaturek, mini-kosmetyków, próbek
ja mam miniaturke szamponu z apteki z sercem oraz miniaturke zelu do mycia Twarzy calma HLC , obie w mini buteleczkach , oraz niesety pustą już miniaturke kremu nivea , metalowe opakwanie małe ,ale śmiało można go 'naładować' kremem , jeśli chciałabyś mogę to zrobić bo mam w domu pełnowymiarowy krem nivea
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej, akurat żel do twarzy Ziaji mam, a szampon z tej apteki to taki No name, czy to jakaś firma??
Pozdrawiam i dzięki za szybką rekację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
hej
![]() mam: mały dezodorant Nivea Peral beauty mini balsam fruity luksja różowy grejfrut i saszetki: Dax contur magic, krem geometryczny rzezbiacy kontur twarzy Oriflame volume and shine szamopn do włosów dermedic sun protection factor 60 ApiPanten emulsja do ciała, łagodząca po opalaniu podkład Clinique oraz podkład rimmel cool matte kolor nr 303 jestes czyms zainteresowana ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
mały dezodorant Nivea Peral beauty mini balsam fruity luksja różowy grejfrut czy to są nowe produkty?? w sensie, nieużywane ![]() ![]() A co bys chciała za te kosmetyki?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
mam też kilka próbek takich w saszetkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej Karolinka
![]() Prędkość Twoich odp mnie wykańcza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
tak sa to nowe produkty, balsam nawet przedwczoraj przyniesiony ze sklepu
![]() Chcialabym moze resztki jakiegos cienia fajnego - zielenie, brazy, turkus ? znajdzies cuś takiego zbednego ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Hej Aranel,
mam: Krem matujaco-nawilzajacy Biore - tubka 14ml, raz uzyta na wyprobowanie http://www.biore.co.uk/products/?id=243 Biotherm, Hydra-Detox (fluid do cery normalnej i mieszanej) - 2 x 5ml w tubkach, nowe http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=1 533768bcda1606eb8d1a0ac01 b3953d&cmd=details&itemid =8835 Olay Definity – tubka kremu 7ml, nowa Clarins Doux Nettoyant Gommant Express\One-step Gentle Exfoliating Cleanser (Delikatny krem oczyszczający z mikrogranulkami) – tubka 5 ml, nowa Garnier Nutritionist (krem do twarzy, skora normalna i mieszana) - saszetka, brak pojemnosci A nuz cos ci wpadnie w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Hej do licha to taka oferta, ze mało nie spadłam z krzesła ![]() Bardzo mi się spodobały Twoje kosmetyki ale czego oczekujesz w zamian??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Musze poszukac jesli nie u siebie to w mieszkaniu siostry, ale nie gwarantuje niestety ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.olay.co.uk/olayproducts/d...gesection=prod, pisze tylko ze rozswietla. Cytat:
![]() Jestem otwarta do propozycje, pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]()
hmm, glownie zalezy mi na jakiej bazie pod cienie do oczu (np. Lumene, ArtDeco), oczywiscie moga byc tez koncowki, odlewki bo chcialabym potestowac. Poza tym puder sypki lub puder brazujacy, Pan Stik Max Factora, jakis puder w kompakcie - wszystko dla bladej twarzy i oczywiscie nie musza byc nowe. Co jeszcze: blyszczyk do ust transparentny (czerwony, malinowy, rozowy), moze jakies filtry Avene spf 50, inne produkty apteczne no i zawsze i wszedzie kazda ilosc plynu micelarnego
![]() Jestem otwarta do propozycje, pozdrawiam[/quote] Hm....no tak odp. sprawiła ze ja spadłam z krzesła ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Twoj watek przegladnelam ale zainteresowal mnie tylko Physiogel a to za duzo. Poszukaj moze jeszcze w szafkach co Ci zalega ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
z próbek mam jeszcze:
szampon przeciwłupieżowy blaufarma 8ml Perfecta łagodny krem hypoalergiczny przeciwzmarszczkowy 2 ml Biobalans krem matujący też chyba 2 ml i dwie próbki la roche posay mleczko do zmywania skóry i demakijażu 4 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
![]()
Powiększyłam asortyment mojego sklepu
![]() Ponadto za coś super, mogę ofiarować lotion o zapachu grejpfrutowym z Body Shopu, szczegóły później lub dla zainteresowanych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
hej hej, po dokladce podoba mi sie ten cien burzujka ale to pewnie tez za duzo za moje dobra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
![]()
Jesli nie kładziesz sie wczesnie spac to sprawdź jeszcze wieczorem moj watek, bo mam nowe nabytki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
![]()
Proszę o dzień cierpliwosci, albo pół
![]() ![]() Przygotowuje nowy wątek, bo mam dużo nowych produktów, dlatego tez chwilowo wstrzymajmy wymiany, bo a może uda nam się dokonac lepszej transakcji ![]() Jeszcze raz przepraszam za to opóźnienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej, projekt oddany
![]() ![]() Stąd i nowy wątek, pod który serdecznie zapraszam, link w podpisie ![]() Jeszcze raz przepraszam za brak odpowiedzi i całe opóźnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.