|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
podróże kamperem
czy ktoś z was miał okazję podróżować kamperem po Polsce? jakie wrażenia? podzielcie się
![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: podróże kamperem
Ja nie miałam okazji, ale też mnie to interesuje bo wydaje mi się że jest to ciekawy sposób na spędzenie wakacji
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
widziałam w niemczech pełno campokarów, były też specjalne parkingi dla nich z podłączeniem to wody, prądu, widywałam i niemieckie rejestracje i zagraniczne. w PL widziałam ale przeważnie z zagraniczną rejestracją samochodu, parkingów typowo pod campokary nei widziałam, ale w sumie to nie natknełam się na nie...
fajnie byłoby tak podróżować - dla mnie idealnym byłoby zwiedzanie kraju - czyli krajoznawstwo ;] ale.. ale byłam kiedyś na str wypożyczeń tych aut i załamka.. mnóstwo kasy + jeszcze zaliczka ;| więc nie na moją kieszeń
''...kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz, znaczy to że owo pragnienie zrodziło się w duszy wszechświata, a spełnienie tego pragnienia to Twoja misja na Ziemi...'' ![]() ''Największe szczęscie w świecie na końskim leży grzbiecie'' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
cena za dzień wypożyczenia waha się w granicach 50-100 zł... więc tanio nie jest, ale zawsze można wypożyczyć przyczepę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
Kamperem nie jeździłam, sporo natomiast podróżowałam z przyczepą campingową. Trochę mniej wygodne, ale też fajne. Byliśmy z przyczepą w Grecji, na południu Włoch, w Hiszpanii, a w tym roku w Chorwacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.