|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Ekspresowa wymianka - Star BronzeLancome, Couvrance i apteczne za tusz!nieaktualne Witam Od razu zaznaczam ze zależy mi na superszybkiej wymianie, tzn zeby wysłać paczki do wtorku najpoźniej. Wiadomo w okresie przedswiatecznym paczki ida wolniej, a ja zaraz po swietach wyjezdzam za granicę. JESTEM GOTOWA ODDAĆ WSZYSTKO LUB PRAWIE WSZYSTKO ZA KOSMETYK Z WISHLISTY ![]() ![]() ![]() SZUKAM nowych lub mało uzywanych: Tusz MASTERPIECE MAX Lub zwykly Masterpiece - !nowego! Cien do powiek w kol. brudnego różu, czekolady, brązu.( Artdeco, Bourjois itd) Kulki APC rozswietlające nr 0. LUB PIerre Rene, Paloma Nutri Bronze, Nutri Bronze SLIM, Balsamy do ciała: Intensywna pielegnacja suchej skory, Garnier, L'OREALa Maseczki do włosów: Elseve, Dove + szampony np Elseve Color Vive Błyszczyk nowy Silk Gloss Tube Krem L'OREAL NUTRISSIME,Vichy Aqualia Thermal, Nutrilogie, Hydraphase, hydrabio Jak coś mi sie przypomni to dopisze. ![]() 1.Lancome Star Bronze - puder brazujący w pędzlu, pochodzi z wymiany z marea, delikatny braz z malenkimi złotymi drobinkami , zostało wiecej niż połowa 2. Revlon Shine Control Mattifying Makeup kolor.06 medium beige, buteleczka 30ml - uzyty kilka razy. Dobre opinie na KWC. 3.PHARMACERIS A VITA SENSILIUM Krem głęboko nawilżający do twarzy SPF 15, opakowanie z pompką 50ml praktycznie nowy uzyty 2 razy na twarz, mam kartonik, ulotke i paragon. Polecam 4.Oriflame, Giordani Gold, Mosaic Splendor Powder (Mozaika pudrów) Lekka woalka z pudru nadaje twarzy gładki, promienny wygląd, delikatność i miękkość. Stosuj jako kosmetyk brązujący, by rozświetlić cerę ciepłym blaskiem. Kolor natural radiance, minimalne zużycie. 5.LOREAL Architect Wax HIT KWC Wosk strukturyzujący na bazie wody zostało 80%. 6.AVENE COUVRANCE, Correcteur de teint Kolor 02 natural Podklad w kompakcie, z lustereczkiem, wypraną gąbeczką,minimalne zuzycie. GRATIS MOZAIKA AVENE TRANSPARENTNA!!! GRATISY: Roc, MINESOL, samoopalacz w piance do ciala i twarzy, bardzo wydajny jedno "pompniecie" starcza na cala noge. Kupiiony we wrzesniu we FR, apteka ok 12 ojro Ubytek 50% z opakowania 125ml. L'OREAL GLam Shine Cream, pomadka kolor 105 Glam Red piekna polyskujaca czerwien, stan widoczny na fotce, do niej dodaję pasujący lakier inglota. L'Oreal Color Riche Star Secret, nawilzajaca szminka z wit E, kolor Natalie Imburglia, zostalo ok 2.4cm. BOURJOIS Volume Glamour Tusz do rzęs Mascara Ultra Voluminateur, kolor fioletowy, trudno stwierdzić ubytek ale był mało przeze mnie używany, nie chcę aby się przeterminował, jest świeży i mokry.
![]() Edytowane przez _Novotna_ Czas edycji: 2007-12-22 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekspresowa wymianka - Star BronzeLancome, Couvrance i apteczne za tusz!
Mam Silk Gloss ale z gąbeczką kolor cos raspberry frost chyba , taki perłowy delikatny róż - tylko wypróbowałam bo mam drugi , który bardziej mi odpowiada.
Mam tez balasam Garniera ten czerwny ale w saszetkach, próbkach - chyba ze 30 szt. Może jeszcze cos w wątku znajdziesz za Avene podkład.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ragutko jaki dokładnie jest ten kolor? Jestem zainteresowana jeszcze serum Friedy do czego jest dokladnie? mialam kiedys i bardzo mi dobrze słuzyło, a za balsam w saszetkach raczej podziekuje szukam czegos w butli lub tubie na wyjazd.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
kolor błyszczyku to velvet raspberry, taki ciemniejszy róż w pojmniku ale na ustach to głownie taki połysk srebrzysty tzn. bez wyrażnych drobinek.
A serum Frieda jest extra mocne do włosów zniszczonych zabiegami fryzjerskimi, wygładzające i nadające połysk. Używa sie po umyciu na mokre włosy a potem układa jak zwykle.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
Mam cien w kolorze rózu Burzujka, ale czy on jest brudny .... raczej subtelnie rózowy, zgaszony roz bardziej moze w te stronę, ale zapraszam do watku to zobaczysz zdjecie moze Ci sie spodoba
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ragutka jestem chetna na wymiane interesuje mnie blyszczyk i serum , a co z mojego watk u bys chciała bo juz nie pamietam ?;
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się
![]() Oddam cały watek za Kerastase Krem Wygładzający Chroma Protect Reflection- tylko on nie jest pelny tak jak napisalam i 2 maski ![]() masquintese. piszemy priva? __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
witaj, mam poza wątkiem balsam i krem garniera do suchej skóry, ten ciemnoczerwony, ale za avene kompakt to raczej nie wymieniłabys sie?
![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Novotna, napisalam priva
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() 6.AVENE COUVRANCE, Correcteur de teint Kolor 02 natural Podklad w kompakcie, z lustereczkiem, wypraną gąbeczką,minimalne zuzycie. GRATIS MOZAIKA AVENE TRANSPARENTNA!!! oraz jeszce ew za Oriflame, Giordani Gold, Mosaic Splendor Powder poza watkiem mam czarna maskare otworzona niedawno, zuzyce nie przekracza 25% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.