![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Szukam <-> Wymienie - świeże dostawy z Francji :)
NIEAKTUALNE
dokladka - wymiana w Polsce Szukam: - kremow na zmarszczki mimiczne - meteorites -Beige chic - nawet odsypkę - moze byc koncowka L de Lolita - moze byc miniatura - AGENT PROVOCATEUR - kazda ilosc - zestaw do brwi - cienie z sephory - eupohorii - moze być tez produkt euphoriopodobny ![]() - czegoś 'dobrego" do ukladania włosów - co by sie nie sklejały końcówki a zarazem dały uformować - dobre maseczki nawilżające - wszelkich materiałów do nauki francolskiego. jak coś jeszcze zaświta, to dopisze. wymienie: - tusz do rzęs Nivea beauty - kolor brązowy - czerwona pomadka Maybelline - nr 49 Rouge Passion, ubytek mały - tylko do eksperymentów z kolorem. Nowa, ślicznie pachnie - bardzo fajna. - róż do pulasów - Bourjois- 33LilasD'or - ubytek - okolo 20-30 % - 2 x Nu edp- YSL - 10 ml- miniatura - błyszczyk Juicy Tubes - Lychee - ubytek trudno mi okreslic - jakies 30%? może mniej - zrobie foto na życzenie - Cienie Golden Rose - seria wet&dry -odcien 07 = złoty, brąz- róż - bakłażan - Lise Watier - Neiges - edt minimalny ubytek z 50ml - zapach na zime - Poison - Diora - eau de cologne - 100 ml - ubyło jakies 5% = moge odpiskać zainteresowanuym, ktore nie znają tego zapachu wcale - podklad Maquimat - odcien 02- wersja testerowa w malym sloiczku - 10ml - Refinish - Loreal - peeling z serii dermabarazji zużycie max 15-20% - Cienie Chanel - pojedyncze - berry - tester - tonik The Body Shop z wit E - 200ml - teraz napoczęłam, ale nie zużyje 200 ml przez miesiąc.. - mam tez sporo miniatur męskich - postaram sie zrobic liste.. na fotki tak szybko nie mam co liczyc. Zainteresowane wizaznki prosze o pytania, opisze dokaldnie kosmetyki i perfumy. to jest w sumie tylko taki draft mojego wątku, ulepszę go wkrótce i wstawie fotki.
The planet is fine.The people are fucked. ___________________ Edytowane przez efelka Czas edycji: 2008-01-11 o 09:22 Powód: dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam <-> Wymienie - świeże dostawy z Francji :)
Witaj,długo bedziesz we Francji?
Po swietach bede w Val d'Isere moze bedziemy mogly sie wymieniac tam ![]() Poszukam materiałow do francuskiego mam tego troche z liceum i innych rzeczy,czego konkretnie szukasz gramatyki czy slownictwa?
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
może za błyszczyk JT zainteresuje Cię błyszczyk TBS o smaku i zapachu mięty 10g, ubytek 2 maźnięcia?
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Nie, dzieki ja nie umiem na dlugo z blyszczykiem.. ten moj pewnie nie ma zużycia nawet 30%.. Nie lubie blyszczyków jakos..
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nu to edp czy edt?
Czy interesowałoby Cię Escape Kleina ponad 40\50ml,bez atomizerka i kartonika? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Mam NU edp. Nie znam escape.. a jak to jest bez atomizera, to jak używac? na dłoń jak wode kolońską?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Używa sie tak samo jak i miniaturek np bo tez wiekszośc bez atomizerka jest(można na
rękę lub bezpośredni na skórę. Tym Nu byłabym zainteresowana,mam odlewkę Euphorii Kleina 4ml we fiolce bez atomizerka,może jeszcze inne np Trussardi Skin,boTwoja Nu to 10ml,napisze potem bo teraz małolat goni mnie z komputera.Byłabys zainteresowana? Co do Escape to zastanawiałam sie nad Narciso R . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() narciso nie wymienie za escape, dopoki nie znam zapachu. Euphoria jak najbardziej, tylko tez chcialabym ilosc zblizoną do NU. Inne mnie nie interesują, oprocz L de Lolita.
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdybysmy sie wymienialy, to na pewno mam mini meskie -guerlain veitver i Pi - jeszcze w pudelku i inne takie. Poczytam co masz i dam znac ![]() pozdr ok, a wiec wstępnie interesuje mnie: JOICO I.C.E Sculpting Lotion ubytek ok. 1/7 z 250 ml guma Schawrzkopf Osis - jak to dziala? nie wyrwie mi wlosów? WELLA SP Perfect Hair płynny włos w postaci pianki Galenic, Argane Huile Precieuse, Arganowy olejek do twarzy krem Collistar super odżywczy liftingujący na okolice oczu i ust - 15 ml krem Dermedic AntiAge pod oczy, tubka 15 ml i podkład DIOR Airflash odcien 200 daj znac jak widzisz wymianke? aa i gdybysmy sie wymienialy, to dopiero w przyszlym tygodniu..
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Sheer Rose z avonu
co byś chciała za nie?
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Latwiej bedzie mi, jak powiesz czego szukasz
![]() w wolnej chwili wypisze wszystko, ale dokladnie bede wiedziec w przyszlym tyg.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
raczej nic nie znalazlam, no chyba ze cos mi sie odwidzi jeszcze ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
generalnie nie szukam niczego poza kadzidłami i zapachami orientalnymi, ale chętnie przyjmę coś męskiego dla męża, lub miniaturki damskie, które mogłabym dołączyć do gwiazdkowych prezentów , poczekam na listę, może cos jeszcze mi wpadnie w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Ok, meskich mam sporo, bo moj mąż lubi tylko mydło z perfum! Niestety, wiekszosc juz nie ma pudelek, wiec nie wiem czy nadaja sie na prezent. A NU nie chcesz? mam 2 miniatury po 10ml.
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
przypuszczam ze do tego czasu moj watek bedzie juz nieaktualny :P
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Duzo masz fajnych rzeczy, ale odzywa sie we mnie syndrom chomika, ktorego musze odchudzic.. oprocz sheer rose mam dla Ciebie mini clinique i Kenzo flower - 20ml wersja ryoko. Na pewno nie wachalabym sie gdybys miala cos z mojej listy.. jeszcze pomysle. Pozdrowki
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
ok, ja tam w nu moge sie kąpać
![]() a Shiseido Feminite du Bois? mam pelna miniature.
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
poszukaj czegos u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Euphorii nie mam niestety więcej,Lolity tylko pół próbki sephorowej ale nie L a edp.Mam około 2,5 ml Brit Red a podobno jest to zapach podobny do L.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Hej, a wg Twojej zasady, to za co mam szukac?
![]() Podoba mi sie zestaw do brwi, tylko nie wiem czy aby nie za jasne te kolory. Ja mam ciemną oprawę oczu, blond włosy.. W tym tygodniu bede w syforze, to zerkne i obmacam dokaładnie. Pozdrówki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.