| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-12-11, 00:30 | #1 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-08 Lokalizacja: Łódź 
				 | Jaki to kolor cienia?

Jak w tytule, interesuje mnie też róż który jest na środku powieki, i bardziej na lewym oczku niż prawym (tzn po lewej stronie zdjecia bo dla tej śliczności to raczej prawe oko jest  nevermind...) - tam odcień wydaje się cieplejszy. Może któraś z Was ma w swej kolekcji taki kolorek i pragnie podzielić się ze mną firmą i numerkiem cienia  Dziękuję z góry   | 
|     |   | 
|  2006-12-11, 00:43 | #2 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Jaki to kolor cienia?

A moze to sa dwa?

__________________ Im dalej w las, tym więcej drzew. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | 
|     |   | 
|  2006-12-11, 00:55 | #3 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-08 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

No własnie może jest i 5, a ja bym chciała taki jeden   Jedyny "róż' jaki posiadam jest ekhm... zdecydowanie w fiolet, jest to Gosh "Kiss" - taki ładny lila, zdecydowanie chłodny odcień. Ja w ogóle nie gustuję w różach ale tak mnie czasem najdzie na cieplejsze odcienie to nie mam co na oko położyć  Mylady, Ty jesteś wizażystką, pewnie masz coś takiego w swojej kolekcji? Może z kryolanu? Bo chciałabym wypróbować tę firmę a to by była dobra okazja   | 
|     |   | 
|  2006-12-11, 15:40 | #4 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Ja mam coś podobnego z Inglota Sprinta, ale numerek sprawdzę dopiero wieczorem w domu i wtedy zedytuję posta   O, już wiem: to nr 61. 
				__________________ Edytowane przez gosik.s Czas edycji: 2006-12-11 o 20:42 Powód: uzupełnienie | 
|     |   | 
|  2006-12-11, 22:02 | #5 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

z kryolana to "pearl candy"   
				__________________ Im dalej w las, tym więcej drzew. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.