|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kilka zdjęć mojej koleżanki. Moim zamiarem było pomalowac ją delikatnie, ale kolorowo tak, żeby przypominała jakis polny kwiat. Niezapominajka jakoś najbardziej mi sie z nią skojarzyła. Tylko błagam nie śmiejcie się z tej mojej radosnej twórczości. No tak i prawie bym zapomniała. Oto lista uzytych kosmetyków: podkład płynny Kryolan NB1. oczy: wewnętrzne kąciki cień Kryolan harmony, na środek ruchomej powieki sypki perłowy cień Kryolan w żółtym odcieniu w zewnetrznej czesci powieki ruchomej fioletowy perłowy cień Kryolan violet. Na górna nieruchoma powiekę nałożyłam złoty cień Kryolan. Dolną powiekę obrysowałam fioletową kredką.usta pomadka Kryolan LC143. policzki: róż miss sporty odcień chilli całość oprószyłam glamour sparks Kryolan w jasnym zimnym odcieniu.
i reszta zdjęc ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-08-25 o 21:53 Powód: Post pod postem. Proszę korzystać z Edycji i MULTIcytowania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: fioletowo niezapominajkowo :)
Zdjęcia robione w dość ciepłym-bursztynowaym świetle, co nie jest najszczęśliwszym wyborem...
Makijąż- ja inaczej ułożyłabym kolory. Żółty w kącikach oczu, zaś fiolet na zewnatrz. Poza tym do postu wchodzi 6 zdjęci, a nie 3.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja też niewiele widzę. Kolory mocno przekłamane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
no cóż znowu klapa, ale cały czas ćwiczę. Wasza krytyka jest konstruktywna i myślę, że dzieki temu moge sie wiele nauczyć i czuje, że mobilizujecie mnie do pracy. Pomadko lubie twoje komentarze na temat moich makijaży, bo naprawde mi pomagają, a co do postów to jeszcze sie w tym troche nie łapie i dlatego umiesciłam zdjecia w dwóch postach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Prosimy o zdjęcia w dziennym świetle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
żurawinko obiecuję, że następne zdjecia jakie umieszczę będą zrobione w świetle dziennym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Martyno,
jaka szkoda że to światło wszystko psuje. Następnym razem spróbuj proszę zrobić zdjecia w świetle dziennym, niedaleko okna. czekam na więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętaj-do postu wchodzi aż 6 załączników, więc spokojnie można zamieścić w jednym poście cały makijaż. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
makijaż z Joy-a?
kiepskie zdjęcia.. ciekawy makijaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zgodzę się z Pomadką, połączenie kolorów może być, ale nałożenie nie jest odpowiednie.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.