|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Szukam bazy pod cienie Lumene
Nieaktualne-poszło dla Doroty Coco
Oddam wszystko jednej targowiczance, z zamian szukam tylko bazy po cienie Lumene najchętniej nowej lub kilka razy użytej **Dior- puder brązujący Bronze Poudre De Soleil kolor 010 Healthy Look -kolor dla blondynek, z pędzlem i kartonikiem , zużycie na fotce, z wymiany ale za jasny dla mnie **Collistar-najnowszy krem koloryzujący z filtrem 40 , kupiony w sierpniu w łódzkim Douglasie, użyty 2 razy, nie trafiłam z kolorem.Nazywa się Crema Compatta Ambronzante Tanning Compact Cream kolor 5, zdecydowanie dla blondynek, z kartonikiem **Collistar - świetny puder brązujący Silk Effect Bronzing Powder nr.7 bali - zdecydowanie dla blondynek, użyty kilka razy, z pędzlem do kompletu. Daje bardzo subtelny efekt, bez drobinek ale z pięknym połyskiem. **Paletka cieni E.Lauder Color Graphic 01 Ravishing Auburn, piękne stonowane kolory użyta kilka razy, z kartonikiem **Effaclar AI zostało 3/4 z 15 ml Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2007-10-24 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam bazy pod cienie Lumene
ja mam baze lumene, nową, nietkniętą
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam bazy pod cienie Lumene
napisałam PW
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.