![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Subtelnie i matowo .
Wyprodukowalam ostatnio cala mase makijazy ,ale tylko ten jakos w miare jest podobny do rzeczywistosci .Jest to naprawde makijaz dzienny
![]() ![]() ![]() Cienie Bell Satin MATT - 145,144,148,146. Kuleczki APC 16 Usta- Loreal -Made for me Naturals,szminka Body Shop, bezbarwny blyszczyk Eveline- duzo sie tam dzialo ![]() Tusz-Maybelline XXL Volume |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Subtelnie i matowo .
ajjj jak delikatnie
![]() no co tu duzo moic znowu mi sie podoba ![]() ![]() no a po trzecie sliczna masz cere ![]() foty bajkowe jak zwykle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podoba, dzięki Tobie polubiłam delikatne makijaże, ten jest subtelny, ale kreseczka dodaje pazura
![]() ![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zazdroszczę cery...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cera jak marzenie - nie musisz używać podkładu ani korektora ani pudru.Dobrze Ci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
gamegirl - dziekuje
![]() ![]() ![]() coldold- ![]() ![]() ![]() phdwao- moze i nie mam tradziku, ale mam problemy z naczynkami i zaczerwienieniem na policzkach ![]() zurawinka- nie wystrasze ludzi bez makijazu ,ale tez nikogo w sobie nie rozkocham ![]() ![]() froggie- dziekuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Kochana jak już kiedyś mówłam masz śliczną buzię!!!!!! Cudownie wyglądasz w takim makijażu nude, swoją drogą bardzo modnym ostatnio... Muszę przyznać, że dzięki Tobie zainwestowałam w te cienie Satin Mat Bel (skusiły mnie zdięcia Twojego zbioru
![]() Pozdrawiam i ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nie poruszyl mnie specjalnie ten makijaz..moze dlatego ze lubie zdecydowane kolory..Twoim wielkim plusem jest sliczna buzka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Dobrze go określiłaś jako subtelny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Jest delikatnie a zarazem robi wrażenie bo tylko troche upieksza ladna osobe a nie ją kreuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cera do pozazdroszczenia, makijaż rzeczywiście bardzo delikatny, nie mniej jednak ładny i staranny, podoba mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
subtelnie i delikatnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dzienny, delikatny makijaż, aż momentami żałuję, że mnie takie wydanie mejkapu nie pasuje.
Wyglądasz Daisy bardzo świeżo. ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ślicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
slicznie wygladasz ale to nie efekt makijazu tylko twojej slicznej buzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Bardzo fajnie
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Uroczo wyglądasz. Masz doskonałą cerę i warto ją "odsłaniać", chociaż rozumiem, że naczynka czasami wołają o przykrycie. Jednak na zdjęciach prezentujesz się zjawiskowo. Sama jestem zwolenniczką takiego "make-up no make-up". Bardzo starannie wytuszowane rzęsy, które też sprawiają wrażenie nagich, mimo, że są długie, i gęste.
Naprawę piękny makijaż niewidka ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ojej, jak słodko
![]() Wyglądasz jak dziecinka z rubensowkich obrazów ![]() Ślicznie, delikatnie.... cudnie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A dziekuję bardzo
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Daisy Ślicznie podkreślasz swoją urodę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się, mimo, iż nie lubie takich delikatnych makijazy. Mój dzienny jest zdecydowanie mocniejszy niż twój
![]() ![]() Kolor ust dodają "wyrazu" makijażowi ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Maromavath- ciesze sie , ze Ci sie podoba
![]() ![]() ![]() guantanamera - dziekuje za komplement ! Zagladaj i obserwuj...Moze kiedys mi sie uda czyms Ciebie jeszcze poruszyc ![]() Jodi_ - dziekuje za komentarz i milo mi , ze sie podoba ![]() ciaszunia -zawsze sie staram ,zeby makijaz oddawal prawdziwa mnie .. Mysle ,ze wtedy wszystko jakos " samo gra " ...Zawsze mam lepsze komentarze wtedy ! Powaznie ! Jak mam zgrane to , co w srodku z tym , co na zewnatrz ...Dziwnie to zabrzmialo ,ale dla mnie to temat rzeka ... black.coffe. - fakt, co do ciemnych workow mam szczescie ...Dzien wczesniej bylam na babskich plotkach , wypilam trzy piwa i poszlam pozno spac ... Niektorzy maja szczescie ![]() ![]() maja55 - wstyd sie przyznac , ale przy mojej calej milosci do makijazu uwazam jednak , ze kazdy makijaz to jednak jest , cos sztucznego ...Pamietam watek " przed " i " po ".Nie udzielalam sie ,ale obserwowalam ... Ty anielsko wygladasz bez makijazu ! Gween - milo mi znow Ciebie widziec ![]() paczek- dziekuje ![]() madziunia80 - ciesze sie , ze sie podoba ![]() ![]() agabil1 - ja tez lubie takie " naguski "...Takie subtelne makijaze harmonizuja z moim wnetrzem jak zadne inne . Pomadka- ech ![]() ![]() Sathi - uwielbiam Twoje komentarze ![]() ![]() froggie- pamietam Twoja ladna buzie , ale zabka jest naprawde rozbrajajaca ! mona1978 - baardzo Ci dziekuje za komentarz . Ciesze sie ,ze tak odebralas moj makijaz ...Faktycznie to dla mnie druga skora ![]() Hosenka* -ciesze sie , ze Ci sie podoba pomimo tego , ze Twoje sa mocniejsze . To chyba kwestia urody .Przy Twojej brazowej teczowce pewnie tez bym zrobila cos mocniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
![]()
a mi właśnie podobają się delikatne makijaże bo w naturalny sposób uwydatniają dziewczęcą urodę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aaa no i przez Ciebie kupiłam róż z Burżujka nr 34 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
kurcze, ja w samym filtrze podobno wyglądam jak "topielica"(określeni e mamusi), skrobie muszę mieć musowo
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
glizdka- dziekuje za tyle milych slow
![]() Gween - a ja przed wczoraj mazalam sobie lapke Berry Bloom ![]() ![]() ![]() ![]() A propos Revlona, na mokro sa bardziej intensywne -sprawdzilam na rece ... Chorujesz , biedaku ? Trzymam kciuki za Twoj nos czy tez gardlo ![]() ![]() ![]() dissolved_girl - ja chyba mam szczescie do filtrow, nawet w 50 Avene jest ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
daisy, masz sliczna cere, gladziutka! bardzo mi sie tez podobaja twoje wlosy. caly makijaz delikatniusi
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
pieknie , tyle powiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
tenten- dziekuje
![]() ![]() Rei- krotko i na temat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.