|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
...kolor włosów????
Witam serdecznie.Mam pytanko do pani wizazystki.Czy kolor włosów jak mam pasuje do mojej karnacji a fryzura do sylwetki.Bede wdzieczna za wskazówki.Pozdrawiam ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: ...kolor włosów????
pzrepraszam chyba na złe forum wpisałam mój post
![]() Rusalka24 napisał(a): > Witam serdecznie.Mam pytanko do pani wizazystki.Czy kolor włosów jak mam pasuje do mojej karnacji a fryzura do sylwetki.Bede wdzieczna za wskazówki.Pozdrawiam .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
hmmmmm a moze potrzeba cos zmienic w moim wygladze....jesli tak bardzo chcetnie przeczytam wszystki sugesti....dziekuje....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
wygladasz bardzo fajnie - jezeli bedziesz w przyszłości farbowała włoski trzymaj się chłodnych barw
![]() Co do fryzurki to ładnie Ci w długich włosach - mogłabys przesunać na bok przedziałek i wystopniować troszkę włosy. Co do makijażu na tym zdjęciu niestety nie widać dokładnie Twojej buzi ale z tego co udało mi się zauważyć ; powinnaś mocniej podkreślać oczy. Możesz nałozyć kolor bazowy np. beż, perłe, do tego jakis lekki kolorek: np. zieleń, róż, szarość, fiolet a do tego w celu mocniejszego podkreślenia oka ziemny brąż, grafit czy czerń. Na usta błyszczyk w kolorze soczystego, owocowego różu nr 17 Fraise np. Juicy Tubes lancome w tubce w kolorze mocno różowym (na ustach wygladaja bardzo ładnie i delikatnie - ślicznie 'ożywiają' twarz). Załączam kilka zdjęć - we wszystkich chciałam Ci pokazać fryzurki, w ostatnim makijaż ![]() pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dziekuje serdecznie .bardzo podoba mi sie pierwsza fryzurka i ten kolor....pozdrawia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.