|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
proszę pomóżnie w odchudzaniu :)
Mam ogromna prośbę , mianowicie chciałabym schudnąć ale w taki bardzo zdrowy sposób , jakies 3kg (to chyba nie az tak dużo) ale zupełnie nie wiem jak :/ jakieś 2 lata temu miałam anoreksje , a przez kolejne dwa lata raz jadłam bardzo mało , potem się objadałam (ogólnie strasznie niezdrowo).... teraz przez dwa miesiace wakacji starałam się jeść zdrowo(dużo warzyw , owoce , jogurty) ale nie bardzo mi to wycodziło :/ czy mogłybyście dać mi jakieś wskazówki (co powinnam jeść , do której godziny itp) ? bo już naprawde mam mętlik w głowie i nie wiem jak schudnąć te 3 kg :/ byłabym wdzięczna za każdy wpis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: proszę pomóżnie w odchudzaniu :)
wskocz na "ile dzisiaj zjadłam"- wątek gdzie można się wiele nauczyć obserwując- polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wątki podwieszone (są także w moim podpisie) - jest tam wszystko o co pytasz. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ym miałaś anoreksje a teraz sie odchudzasz?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
a naprawdę potrzebujesz odchudzania? możesz napisać swój wzrot i wagę? przepraszam za to pytanie, ale po przebytej anoreksji moim zdaniem zaczynanie odchudzania od nowa, nawet z niewinnymi intencjami, może być niebezpieczne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
w tej chwili ważę 53 kg i mam 162cm wzrostu , chce schudnac tylko jakies 3 kg ... bo wiem ze jak waże 50 kg to naprawde podoba mi się moja sylwetka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
ja mam 16 lat i wielki problem z moimi faldkami na brzuchu...reszta ciala jest w porzadku...nie mam zadnego pomyslu ani skutecznej diety aby zrzucic z tej partii ciala....jesli znacie jakies skuteczne diety badz cwiczenia prosze pomozcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.