|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymienię Miracle So Magic
NIEAKTUALNE _ ZAPRASZAM DO DRUGIEGO WATKU m.in. z Miracle
Nowe Miracle So Magic 100ml, woda perfumowana, zakupione kilka miesięcy temu w Galerii Centrum w Krakowie - zużycie minimalne, ok 7mm od góry flakonika. Jestem z tych, co kartoników nie chomikują. Zamienie niekoniecznie na zapach - może być mniejsza pojemność + filtry, physiogel, kosmetyki apteczne, ew. coś do apteczki, jesli masz aptekę ![]() Zapraszam do mojego wątku wymiankowego, w którym znajdziecie wiecej kosmetyków, zależy mi na pilnej wymianie z powodu wyjazdu !!
Pilna mała wymiana - Lancome, Sephora, Ziaja, Kappus, Maybelline, Loreal, Iwostin https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...83#post5194583 Edytowane przez yolabb Czas edycji: 2007-09-08 o 13:26 Powód: głupota własna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię Miracle So Magic
Proponuję 100 ml Pivione Yves Rocher (stara, niedostępna wersja w porcelanowym flakonie z zakrętką różą) plus odlewkę 10 ml cerruti 1881 blanc 10 ml w czarnym atomizerze plus kilka próbek kosmetyków aptecznych, pharmaceris, dermedic.. .Za Miracle so magic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Wymienię Miracle So Magic
Cytat:
Musze zmankac ten wtaek, bo mam juz jeden z tymi perfumami. zapraszam do drugiego. Co do Twojej propozycji, Yves Rocher mnie nie interesuje, jesli juz za zapach, to wolalabm oddac Miracle nawet za cos mniejszego, ale ciekawego, przede wszystkim zalezy mi na filtrach, physiogelu, kremach z kwasami, xzmys co mi sie przyda na wyjazd (z wyjatkiem szapmonow, zeli, balsamow, szmiank, lakierow itp). Pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.