![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
<<<<< MagJa-Mega-Mix >>>>>Nie będę się rozpisywać. Listę życzeń podałam niżej, a lista kosmetyków do wymiany zaczyna się w poście 2
![]() ![]() Wysyłka tylko poleconym/paczką (z priorytetem lub bez), a kosmetyki porządnie zapakowane, bo nasza kochana ![]() ![]() Na pytania zadane u mnie odpowiadam u siebie i na "Odpisz w moim wątku nie reaguję" Fotki mogę zrobić na życzenie Piszcie od razu co was interesuje ![]() Dokładki na niebiesko Nieaktualne na szaro Rezerwacje na pomarańczowo * - tak oznaczone są kosmetyki, których łatwo nie oddam ![]() CHĘTNIE PRZYGARNĘ ![]() - LRP Anthelios XL 50+ Lait Veloute (choćby próbkę) - emulsja / krem Iwostin Solecrin (choćby próbkę) - filtry Avene (choćby próbkę) - kredki do oczu Gosh, najchętniej z najnowszej kolekcji - cienie sypkie Gosh - baza pod cienie Lumene / IsaDora - sprężyna do loków Osmo Essence - mleczko do loków Matrix - żel do loków Hypercurl Wella - podkład w piance IsaDora (bodajże odcień 50 lub 52) - kosmetyki Deborah - podkład Rimmel Recover - krem do rąk Neutrogena - krem brązujący do twarzy Holiday Skin - krem brązujący do twarzy Yves Rocher - kamuflaż ArtDeco zielonkawy, bodajże to nr 1 - mleczko z tonikiem 2w1 Pure Calmille Yves Rocher - chusteczki Olay - krem brązujący Olay - cienie Bell Cameleon - maseczkę z glinką, chętnie Dax Cosmetics, Dermaglin, St. Ives - żel Ziaja BioBalans z kwasami AHA - paleta do brwi Sephora nr 2, dla brunetek i rudych Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2007-05-11 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: <<<<< MagJa-Mega-Mix >>>>>
TWARZ – KOLORÓWKA
Twarz *Revlon Colorstay Softflex podkład do cery mieszanej i tłustej, odcień 180 Sand Beige - zużycie 15-20% (odcień jasny, ciepły) - nieaktualne silencio Oriflame, Giordani Gold, podkład ujędrniający (nowa wersja), w odcieniu Porcelain - odcień bardzo jasny, neutralny raczej - użyty góra 10 razy Oriflame, kuleczki brązujące w odcieniu Natural Bronze (poprzednia wersja opakowania) - zużycie nie większe niż 20%, o ile nie mniejsze ![]() Oczy - tusze Yves Rocher, Couleurs Nature, Extremicils - tusz czarny, używany przez 3 miesiące, ciut zgęstniał, ale dalej maluje, tylko delikatniej niż na początku, na wypróbowanie dobry Rimmel Magnif'eyes, tusz brązowy, ale ciemny, mam go od miesiąca, użyty z 15 razy, nadal mokry - cienie Bell, Planete, cień pojedynczy nr 309, pięknie połyskujące złoto – użyty kilka razy - nieaktualne Reese Bell, Planete, cień pojedynczy nr 319, delikatny łososiowy – użyty kilkanaście razy Virtual wet & dry cień pojedynczy nr 076 seledynowy - użyty z 5 razy H&M pojedynczy cień do powiek 31 - miedziany - użyty kilka razy - nieaktualne Reese Gosh podwójne cienie Milk/Honey perłowa biel + delikatny brąz - zużycie 10% - nieaktualne Reese Oriflame, aqua vibes, bora bora – chłodzący cień w sztyfcie w odcieniu turkusowym – użyty ze 3 razy Carlo di Roma, Trio - cienie potrójne nr 8 oliwkowo-zielone - nowe Carlo di Roma, Trio - cienie potrójne nr 11 niebiesko-białe - nowe Carlo di Rmoa, Trio - cienie potrójne nr 16 szaro-seledynowe - nowe Carlo di Roma, Glacon - cienie w kremie w formie kostki, kolor brzoskwiniowy - nowe, ale zawiasik urwany, więc cień się nie zatrzaskuje, że tak powiem - kredki Avon, In a blink, Violet Smoke podwójna kredka - z jednej strony fioletowy cień, z drugiej brązowa kredka, kredka zużyta może w 10-15%, a cień nie mam pojęcia, możliwe, że się kończy, ale na wypróbowanie dobry Usta Avon, Metaliczny błyszczyk do ust, Topaz Patina (ciemny brąz) - użyty kilka razy Vipera maxi lips błyszczyk nr 217 w odcieniu delikatnego przejrzystego beżu, użyty z 5 razy Smackers Red Raspberry - nowy, nieużywany, ale wierzch sztyftu jakby delikatnie zdarty, przez nieumiejętne zamykanie ![]() Smackers Vanilla - użyty parę razy Smackers błyszczyk roll-on Strawberry Slush - zużycie 30% - nieaktualne margo80 Oriflame Colour Spa, szminka w odcieniu Burnished Gold złotawy jasny brąz - zużycie 40% Oriflame, pędzelek do malowania ust - użyty ze 2 razy, wymyty ZAPACHY Christina Aguilera, X-Pose, glamour ( to ten fioletowy), dezodorant w sprayu, 100ml - 3 razy użyty WŁOSY - PIELĘGNACJA I STYLING Loton, płyn do układania włosów 2, 125ml - zużycie 15-20% *Nivea, brillant blonde, Glanz Reflex Kur, balsam nabłyszczający bez spłukiwania- podobny produkt tyle, że firma inna, 150ml, zużycie +/- 25% Oddaję dlatego, że przerobiłam się na rudo ![]() *Framesi, Rigenol, maska do włosów - nowa wersja, 500ml - zostało około połowy Kallos, Latte - mogę zrobić odlewkę, bo mam wielki litrowy słój Ziaja, Kolor Zaprogramowany Cynamonowy szampon do włosów rudych i brązowych, 200ml - zużycie 15-20% Ziaja, Kolor Zaprogramowany Cynamonowy odżywka do włosów rudych i brązowych, 150ml - zużycie 20-25% Oriflame, Curly & Smooth, szampon do włosów kręconych, 200ml - zużycie 50% Oriflame, Curly & Smooth, odżywka do włosów kręconych, 200ml - zużycie 70% Wella Shockwaves Superskręt, pianka do loków - 2 razy użyta Wella, Wellaflex, spray rewitalizujący do loków, 150ml - zużycie 60% Schwarzkopf, got2b, pianka do loków, 250ml - z wymiany, wersja niemiecka - zużycie oceniam na jakieś 50%, sama nie wiem, bo ciężko wyczuć Schwarzkopf, got2b, spray do loków, 200ml - z wymiany, wersja niemiecka, zużycie jakieś 30% - nieaktualne Reese Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2007-07-13 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
DŁONIE I PAZNOKCIE – PIELĘGNACJA
Essence, express nail repair 5000, 9ml - odżywka wzmacniająca miękkie paznokcie - zużycie 5-10% - nieaktualne silencio Inglot, Dry & Shine z zakraplaczem - zużyciekoło połowy, Zatyczka jest trochę pęknięta, ale da się normalnie zakraplać, zresztą podejrzewam, że Kropelka rozwiązałaby sprawę - - nieaktualne silencio Oriflame olejek do skórek i paznokci, 7ml - zużycie 60% Cztery Pory Roku, Krem do rąk glicerynowy z aloesem o zapachu zielonej herbaty, 130ml (taka maxi tubka) - użyty kilka razy - nieaktualne margo80 DŁONIE I PAZNOKCIE – MALOWANIE i te sprawy Manhattan, All in one, nr 46, 11ml - lakier do paznokci w odcieniu brązu złamanego różem, perłowy - użyty 2 razy Delia, Superosuszacz emalii do paznokci, 8ml (w formie olejku z zakraplaczem, osusza, nabłyszcza, przedłuża trwałość lakieru, odświeża go) – zostało 45% (resztę zdolnie wylałam na siebie) Manhattan, Sun Glow, nr 412 – lakier do paznokci w odcieniu delikatnej pomarańczy z mnóstwem srebrnych drobinek (na paznokciu ślicznie iskrzy, ale kolor daje bardzo delikatny, bardziej to taka poświata koloru) – tylko wypróbowany, bo się okazało, że żółty z tej serii daje praktycznie identyczny kolor, więc jeden sobie zostawiam (fotka z allegro, przeklamana dosyc znacznie) - nieaktualne Hosenka* Lemax lakier do paznokci turkus opalizujący - 10ml - tylko wypróbowany Lemax lakier do paznokci jasny błękit opalizujący - 10ml - tylko wypróbowany CIAŁO Avon, Foot Works, rozgrzewający scrub do stóp z kofeiną, 100ml - raz użyty i to bardzo oszczędnie - nieauktualne Scarlet23 Dove, Silk Dry - dezodorant w sztyfcie - nowy, nieużywany (dostałam, a nie lubię sztyftów) - nieaktualne margo80 Oriflame, Serene, talk do ciała – zostało 50% *Oriflame, Divine, talk do ciała – zostało 85% Dove, Summer Glow (stara wersja), brązujący balsam do ciała, 250ml, wersja do karnacji normalnej i ciemnej zostało jakieś 15-20% J&J Holiday Skin, 250ml, wersja do karnacji normalnej i ciemnej, zostało jakieś 35% Oceanic Pharmaceutic, Etaksel, roll-on przeciw nadmiernej potliwości (taki niby polski Etiaxil), 50ml - używany przez jakiś tydzień - nieaktualne anexxa Rossman Sun Ozon - spray z filtrem SPF 30 dla dzieci (nie tylko dla dzieci ), można spokojnie stosować na twarz - 250ml - zostało jakieś 50-60%, ciężko dokładnie ocenić ze względu na nietypowy kształt buteleczki - na razie go zdjemuję z wątku, bo sama będę używać Rossmann Sun Ozon - balsam po opalaniu - 400ml - zostało 80% - nieaktualne Hosenka* Ziaja intima - płyn do higieny intymnej neutral - 200ml - zostało 70% Avene balsam po opalaniu - 4 próbki po 5ml każda – nietknięte - nieaktualne anexxa TWARZ – PIELĘGNACJA *Lubex emulsja do mycia 150ml - ze 2 razy użyta - nieaktualne Scarlet23 http://vitamarket.pl/sklep/p1516-Lub...-do-mycia.html Yves Rocher Bio-Specific Nutrition Nutri-Total krem na dzień, użyty kilka razy Bell, clean milk, Łagodne mleczko do demakijażu oczu, 120ml – użyte 3 razy tylko do oczu Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2007-07-13 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Rossman Sun Ozon - spray z filtrem SPF 30 dla dzieci (nie tylko dla dzieci ), można spokojnie stosować na twarz - 250ml - zostało jakieś 50-60%, ciężko dokładnie ocenić ze względu na nietypowy kształt buteleczki
Rossmann Sun Ozon - balsam po opalaniu - 400ml - zostało 80% może coś u mnie?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |||
Zakorzenienie
|
Niestety
![]() Cytat:
Czy spray się nadaje dla maluchów to nie wiem, bo używałam go na sobie, ale niby jest dla dzieci. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hmm, myślałam, że mleczka masz więcej, no ale pomyślę. W międzyczasie postaram się obadać cień sama, bo w sumie powinny być w GC.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
*Oriflame, kuleczki brązujące w odcieniu Natural Bronze (poprzednia wersja opakowania) - zużycie nie większe niż 20%, o ile nie mniejsze
*Loreal Blush Delice, róż w odcieniu 01 Pink Marshmallow (landrynkowy, jasny róż) - zużycie jakieś 40%, może mniej, trudno wyczyć (wyraźnego wgłębienia brak, dna też jeszcze nie widać) brak pędzelka, mam go już trochę i zapachu nie czuć, ale dalej maluje dobrze *Kallos, Latte - mogę zrobić odlewkę, bo mam wielki litrowy słój *Rossman Sun Ozon - spray z filtrem SPF 30 dla dzieci (nie tylko dla dzieci ), można spokojnie stosować na twarz - 250ml - zostało jakieś 50-60%, ciężko dokładnie ocenić ze względu na nietypowy kształt buteleczki Zajrzyj proszę do mnie. Szczególnie podoba mi się róż. Pozdrawiam.
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
W sumie masz rację. Chciałam za Cocona perfumiki jakieś najlepiej. Ale przez chwilę mnie nawet korciło, bo mam chrapkę na róż
![]()
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
![]()
Mam cuś takiego:
Ziaja, BioBalans, Żel oczyszczający z kompleksem AHA. Zbyt 'ostry' dla mnie. Jest prawie cała tubeczka, bo generalnie mam uczulenie na tego typu rzeczy, więc wzięłam tylko ciutciut, żeby się przekonać... że na ten kosmetyk też: P Jeśli jesteś zainteresowana, to chętnie wymienię się na wymienione poniżej zestawy (chyba, że masz jakieś uwagi, to jest to do przedyskutowania. poza tym w moich wątkach mam całkiem fajną biżuterię i książki, kosmetyków na wymiane mam niewiele, dlatego nawet ich nie umieściłam): (1) Oriflame olejek do skórek i paznokci, 7ml - zużycie 60% Oriflame krem do rąk i paznokci - 100ml - zostało 55% albo (2) Vollare, Brillant cień sypki nr 6, jasny zimny iskrzący róż - użyty ze 2 razy Gosh podwójne cienie Milk/Honey perłowa biel + delikatny brąz - zużycie 10% Pozdrawiam; ) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;4263483]Mam cuś takiego:
Ziaja, BioBalans, Żel oczyszczający z kompleksem AHA. Zbyt 'ostry' dla mnie. Jest prawie cała tubeczka, bo generalnie mam uczulenie na tego typu rzeczy, więc wzięłam tylko ciutciut, żeby się przekonać... że na ten kosmetyk też: P Jeśli jesteś zainteresowana, to chętnie wymienię się na wymienione poniżej zestawy (chyba, że masz jakieś uwagi, to jest to do przedyskutowania. poza tym w moich wątkach mam całkiem fajną biżuterię i książki, kosmetyków na wymiane mam niewiele, dlatego nawet ich nie umieściłam): (1) Oriflame olejek do skórek i paznokci, 7ml - zużycie 60% Oriflame krem do rąk i paznokci - 100ml - zostało 55% albo (2) Vollare, Brillant cień sypki nr 6, jasny zimny iskrzący róż - użyty ze 2 razy Gosh podwójne cienie Milk/Honey perłowa biel + delikatny brąz - zużycie 10% Pozdrawiam; )[/quote] To ten żel http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18433 ? Jeśli tak, to wstępnie byłabym zainteresowana, ale że wymiana za sam żel średnio się opłaca, to wypatrzyłam jeszcze u Ciebie zielone kolczyki i bransoletki - o te http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4259062 Powiedz mi jeszcze w jakim stanie one są - czy nie są pozdzierane ani w jakiś inny sposób uszkodzone? I czy kolczyki są cieżkie? No i jakbyś widziała wymiankę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
magja - interesuje mnie Revlon Colorstay Softflex podkład do cery mieszanej i tłustej, odcień 180 Sand Beige - zużycie 15-20%
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
zerknij do mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=agusiaAA+19 interesuje mnie maska kallosa i cien inglota fioletowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.