|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
zmiana koloru z blondu na brąz kto pomoze???
Witam
![]() Chciałbym poprosić o radę co do moich włosków. Jestem blondynką o niebieskich oczkach i mam cere nie jasną i nie ciemną lecz brzoskwiniową nawet ciemniejszą Jest em nauralną jasną taka bardziej popielato-siwą blondynką,lecz chciałabym pomalowac włoski na braz nie za ciemny i nie wiem czy bedzie mi pasować...Hmm wszyscy mowia,ze bede staro wyglądała i juz sama nie wiem co mam robic,poniewaz moje włosy sa bardzo delikatne i żadkie a długosć do połowy pleców...![]() Pomóżcie mi dobrac kolorek!!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: zmiana koloru z blondu na brąz kto pomoze???
jak byś zamieściła swoje zdjęcie byloby łatwiej Ci coś doradzić! a więc czekamy na zdjątko
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie bez zdjątka cięzko będzie
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wiec dodaje swoje zdjecie moze wtedy uda wam sie cos mi doradzic byłabym bardzooooo wdzieczna![]() ![]() tylko nie wiem jak mozna dodac zdjecie jako załacznik bo prubuje dodac i nic nie widac![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Klikasz zaawansowane opcje, i w tym bardziej rozbudowanym oknie jest taki spinacz klikasz go, potem wybierasz zdjecie z komputera, klikasz załaduj, wyślij post i gotowe!
No to teraz dodawaj foteczke ^^ |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
KURCZE NIE DAM RADY ZAŁADOWAC INNYCH ZDJEC BO SA ZA DUZE
((A TE ZDJECIE JEST JUZ STARE![]() EHHH TERAZ JUZ TROSZKE ZBLADŁAM...I WYGLADAM TROSZKE INACZEJ...WIECIE MOZE JAK MOZNA ZAŁADOWAC WIEKSZE ZDJECIE PONA 140GB???
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Moja qmpela jest blondynką
ale na wakacjach przefarbowała się na brąz i wygląda super dokładnie nie pamiętam co to za kolor ale coś z szatynem .. musiałabym się jej zapytać pozdrawiam
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
hej !!!
![]() Miło by było jakbys napisała mi jaka to farba??I jaki kolorek oczek ma Twoja kumpelka bo ja mam niebieski i nie wiem czy bedzie dosc mi pasowac bo mam jasne brwi jak widac na zdjeciu pozdrawiam
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
ona ma zielona .. a na brwi i rzęsy położyła sobie hennę .. a o kolorek się zapytam i potem napiszę
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Nie no uwazam ze mozesz sprobowac ten kolor dobierajac dobry odcien ...
pamietaj o pielegnacji wlosow ..... |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Hej!!
![]() Widze,ze chyba jestes fryzjerką wiec mozesz mi doradzic jakaś dobra farbe z odcieniem brazu tylko nie za ciemnego bo mam jasne brwi i zadkie włoski...a jakie odzywki do włosow bys mogła polecic gdy czesto musze myc włoski codziennie w dodatku musze je prostowac bo mi sie kreca troszke ![]() ![]() i strasznie koncówki juz zaczynaja mi sie rozdwajac![]()
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Kochana z 2 tygodnie temu pofarbowałam moje jaśniutkie włoski pierwszy raz na coś ciemniejszego. Jestem dość blada, oczka mam niebieskie a wszyscy są zdziwieni, bo mówią, że nie spodziewali się, że będzie mi dużo ładniej.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam naturalne blond wlosy i zielone oczy, pare miesiecy temy zaczelam farbowac na ciemny braz i mi sie podoba. Ponoc wygladam w nim bardziej wyraziscie
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze pójdzie to dzisiaj wieczorem napiszę jakiej farby użyła moja koleżanka
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Hej !!
![]() Byłabym bardzo wdzieczna jakbys dołoczyła swoje foteczki przed pofarbowanie i po farbowaniu ![]() ![]() to ja czekam z niecierpliwością![]() ![]()
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
hej!!
![]() ![]() ![]() Na twoje tez czekam fotki jak wygladasz z ciemnymi włoskami ![]()
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm myślę ,że będzie Ci bardzo ładnie w takim ciepłym brązie
ale ostrzegam, zrudzieją.
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
No mam nareszcie nazwę tej farby
D Był to "garnier 100% color" - głęboki mahoniowy szatyn DProsze bardzo
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.

Jest em nauralną jasną taka bardziej popielato-siwą blondynką,lecz chciałabym pomalowac włoski na braz nie za ciemny i nie wiem czy bedzie mi pasować...Hmm wszyscy mowia,ze bede staro wyglądała i juz sama nie wiem co mam robic,poniewaz moje włosy sa bardzo delikatne i żadkie a długosć do połowy pleców...

moze wtedy uda wam sie cos mi doradzic byłabym bardzooooo wdzieczna
ale na wakacjach przefarbowała się na brąz