|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienie rewelacyjny podklad Chanel Innocence-beige NOWY
nieaktualne
Podklad cudo. Moje ostatnie odkrycie wsrod podkladow. Wedlug mnie najlepszy podklad jaki dotychczas mialam a testowalam juz chyba dziesiatki wysokopolkowcow ![]() ![]() Podklad jest nowiutki, w kartoniku, w welurowym woreczku z ksiazeczka. Opakowanie kompaktu proste, praktyczne i ladne (jak to u Chanel) pietrowy, z lusterkiem. Testowany raz paluchem na cala twarz ale pomimo mojej zachlannosci beige okazal sie jednak nie dla mnie ![]() Nie mam sprecyzowanych zachcianek, jednakze prosze, nie proponujcie mi czegos o mniejszej wartosci ![]() tu link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16325 a tu jeden z opisow podkladu: http://torebka.kafeteria.pl/katalog....=view&id=11844 Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2007-09-09 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienie rewelacyjny podklad Chanel Innocence-beige NOWY
moze perfumy YSL In love again w wersji limitowanej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Piers do przodu
|
A może by tak Scent Cool Gloss w oryginalnym opakowaniu?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
doroto jak uda ci sie powachac YSL to daj znac, choc to limitowanka, wiec moze byc ciezko, mozesz poczytac na KWC o tej klasycznej wersji, to bedziesz miala jakis obraz, bo limitowana jest podobna, choc delikatniejsza, ale czyms przelamana, nie taka mdła i kwiatowa, ma w sobie cos niebanalnego, ale nie potrafie tego nazwac... Na pewno nie jest to zapach jeden z zwielu.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
a ja bym bardzo chciala
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
hej
znajdziesz cos u mnie za podkład? mam podklad pupa i collistar poza watkiem poza tym koktajl Aquolina pizmo i jeżyna 100ml jesli to nie problem to odpisz u mnie pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
siek jesli YSL podobny jest w tej wersji do klasyka to raczej zapach nie dla mnie...
Kenzo u Ciebie pare rzezcy wpadlo mi w oczyska, musze je jeszcze jutro ostatecznie przetestowac w perfumerii i dam znac 1stLaDy u Ciebie jedynie Lolita, ja rowniez musze sobie przypomniec jutro w perfumerii DAISSY niestety nic nie znalazlam Malwiiina u Ciebie jak wczesniej Joop oraz czekolada Bourjois( jasniejsza) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
lolitke tylko za lolike albo flowerbomb v&r wiec jak nic innego nie znajdziesz to ja rezyguje
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Może chciałabyś ode mnie te kilka kosmetyków za podklad Chanel Innocence-beige NOWY? Mam do zamiany cień lancome color design pose metalic( piękny złoty, użyty kilka razy), CHI Silk Infusion Farouk serum do włosów z jedwabiem 150ml.( zużycie 10%), Pianka Biosilk Farouka nadająca puszystość silk mousse( zużycie niewielkie jakieś 10%), L'Oreal True Match Super Blendable Powder beige dore ( puder w kamieniu użyty zaledwie kilka razy), cień loreal nr. 152(zużycie jakieś 10%), lakier do włosow taft volume power( psiknięty kilka razy), krem przeciwzmarszczkowy z filtrem 50 Loreal solar expertise( zużyty w połowie tubki)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
jak pisałam YSL to wersja limitowana, pewna warjacja na temat orginału, ale czy podobna? Moim zdaniem tak sobie, zeby w ogóle to chyba nie, ale moim zdaniem mniej kwiatowa czyms przełamana, jak pisałam zapach niebanalny
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Ok. to w takim raziem czekam na wiadomosc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.