|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Suknia ślubna - opinie i pomoc
oto suknia moich marzeń - idealna, piękna, poprostu cudo
czekam na Wasze opinie co o niej sądzicie, i na pomysł jak można zasłonic ramiona, ewentualnie zmienić trochę górę ... ;-) Powiem że mam 154 cm okolo 50 kg czy taka suknia bedzie dla mnie odpowiednia? ![]()
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SUKNIA ŚLUBNA - OPINIE i POMOC !!!
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Gratulacje wyboru , suknia jest piękna , coś innego a zarazem skromna , jednak ten tiul ( nie wiem czy tak to fachowo sie nazywa ) może cię jeszcze bardziej zmniejszyć , chociaż nie koniecznie , trzebaby było zrobić zdjęcie na tobie . Ja jednak bym nieco przekształciła , mniej więcej w taki sposób :
sorci ze takie małe zdjęcie ale mam problem z zapisaniem , ale będę próbowac dalej .
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
massowa a może podeślesz swoją fotkę łatwiej będzie coś w tedy powiedziec co do Ciebie pasuje
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mam podobną figurę - 158 i 48 kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ważne aby Tobie się podobała i abyś Ty się w niej dobrze czuła
![]() Ja bym Cię widziała w innej sukni, gdyż myślę że niskie dziewczyny taka suknia może jeszcze bardziej skrócić i przytłoczyć. Co do zakrycia ramion idealny jest taki szal jak na fotce ![]() Przymierzaj i jeszcze raz przymierzaj i zobaczysz, że nie zawsze to co ładnie wygląda na zdjęciu, ładnie wygląda na nas ![]() Osobiście suknia mi się nie podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
SUKNIA ŚLUBNA - OPINIE i POMOC !!!
Sukienka jest sliczna dokładnie taka jak mi sie podobają. Ja miałam na swoim ślubie bardzo podobną, dokładnie w takim fasonie. Nie wiem jak Ty sie czujesz w takich sukienkach ale to był fason wymarzony dla mnie. Tylko w tych wygladałam jak Panna Młoda a nie jak dziecko komunijne
![]() ![]() a co do zakrycia ramion to ja uszyłam sobie bolerko Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-09-12 o 16:20 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Magda
|
sukienka ladna (co prawda ja jestem zwolennieczka fasonu rybki), ale mysle podobnie jak Wizazanki, ze taka suknia moze Cie optycznie skrocic i mozesz ostatecznie wygladac jak beza (a wierze, ze nie o tak iefekt Ci chodzi). Modelka na zdjeciu ma pewnie ok 180 cm i na nizszej osobce suknia moze wygladac zle.
Polecam przejsc sie do kilku salonow, przymierzyc rozne fasony, wziac ze soba siostre lub przyjaciolke, ktora powie szczerze w jakim fasonie wyglasz najpiekniej. Co do zakrycia ramion (ja bym nie zakrywala, zeby nie przedobrzyc), moze jakies male bolerko..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia ślubna - opinie i pomoc
Suknia bardzo ładna, ale obawiam się, że bardzo by Cię skróciła, bo fason bezy pasuje raczej na wysokie kobiety. Tobie przydałoby się chyba cos, co Cię optycznie wydłuży, czyli jednoczęściowa suknia z zaznaczoną talią. Chyba że się nie znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przymierzalas juz ta sukienke lub cos w tym stylu?
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny.Ja dopiero bede poszukiwala tej wymarzonej sukni slubnej. Slub w maju 2008 roku wiec trzeba by zaczac poszukiania. Czy znacie moze jakis stronki w internecie z sukniami i ich cenami,bo jak narazie nie udalo mi sie takiej znalezc. Albo moze ktos polecia dobry salon w Nowym Sączu i okolicach?
Mi bardzo podoba sie taka suknia. Mam 164cm wzrostu i waże 54kg, czy taka bedzie do mnie pasowala? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.