![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
pare kosmetyków na wymiane :)NIEAKTUALNE witam,mam do wymiany KONIECZNEJ WYMIANY,szampon Herbal essence - fala nawilżenia o zapachu jeżyn,mango i chyba awokado ![]() szampon jest duży - 400 ml. WYMIENIę GO NA JAKIś INNY NAWILżAJąCY SZAMPON,piszcie z propozycjami mam też połowę szamponu loreal prostującego włosy i połowę odżywki - szampon stoi chyba z miesiąc nieużywany na półce,więc po co ma się marnowac ![]() same oferujcie co na wymianę,bo mnie ten szapon się wogóle nie przydał,zmusiłam tatę na użwyanie go ![]() mam takżę na zbyciu profesjonalny olejek do włosów Kallos, jeszcze ponad połowa pozdrawiam i czekam na propozycje ![]() Raz kozie śmierc.... DO PULI DORZUCAM: 1. cień do powiek Manhattan,odcień Meteorite - użyty DWUKROTNIE 2.cień Magnetic, odcień Perłowa Zieleń - nieużywany,ale leżał z pół roku w kosmetyczce ![]() 3.przecudnie i niezwykle słodziutko pachnący błyszczyk do ust Inglot,Ice cube- zużyłam niewiele,ok 1/3 opakowania 4.róż do policzków Rival de Lop, kolor 01 tearose - kupiony tylko i wyłącznie na studniówkę i użyty tylko na niej 5.kredka do oczu Fashion Colors,kolor zielony .użyta ze dwa razy(razem z zielonym cieniem) 6.krem nagietkowy Ziaja,użyty 1/3 7.arabskie perfumy Rainbow, zapach Cool water(bez alkoholu - tylko na olejkach),zapach ciężko nazwac,gdyż myślę że nie ma na rynku podobnych zapachów....myślę że jest to raczej zapach męski..lekki,tak jakby morski?w każdym bądź razie typowo letni ![]() ![]() DORZUCAM: -pianka energetyzująca Wella do loków - zużyta 1/4 -żel pod prysznic Enchanting Celine Dione - niużywany -wosk do włosów Taft nabłyszczający - zostało 1/4 opakowania -Loton, odżywka włos w płynie z keratyną i witaminami - zostało troszeczkę mniej niż połowa -dezodorant Sankai firmy Bies,zostało więcej niż połowa przepraszam za słabą jakośc nowych zdjęc,ale robione były tel kom. W ZAMIAN OCZEKUJę: szampon,najlepiej nawilżający kosmetyki,najlepiej Avon ![]() lub same coś proponujcie Edytowane przez Jezebeth Czas edycji: 2008-02-07 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pare kosmetyków na wymiane :)
zobacz Karolciu, tyle mi zostało szamponu(odżywki mniej więcej tyle samo) oraz dosyc dużo olejku.jak jestes nadal zainteresowana,to napisz
![]() Edytowane przez Jezebeth Czas edycji: 2008-02-07 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a czy odżywka jest z tej samej serii co szampon?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
oto link
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15779 ![]() zaraz zobacze co tam u siebie masz ciekawego ![]() a odżywka jest z tej samej linii |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
aha i okolo polowy odżywki nawilżajacej mrs.potter ale musze sparwdzic ile jej dokaldnie ejst jesli by Cie interesowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
na moje oko jest prawie dokładnie pół , ale napewno bardziej więcej niż mniej , odżywki mrs.potter też ejst dokładnie pół
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
i ja chętna;
mam w wątku szampon ives rocher 400 ml i odżywkę w sprayu gliss kura |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie:
profesjonalny olejek do włosów Kallos, i/lub 3.przecudnie i niezwykle słodziutko pachnący błyszczyk do ust Inglot,Ice cube- zużyłam niewiele,ok 1/3 opakowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ja chcę szamppon 400 i olejek kallos, a widzę że teraz dołożyłaś to może jeszcze balsam inglot, cień miss sporty - jaki kolor? w sensie czy nie przekłąmany na zdjęciu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
zdjęcia specjalnie robiłam bez flesza żeby wyszły normalne kolorki,więc cień jest kolorku jak na zdjęciu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
zastanawiałam się czy używałam już gliss kura i niestety nie działał na moje włosy zbyt dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
UP UP !! SZAMPON POSZUKIWANY NA WYMIANę NA GWAłT POTRZEBUJę!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
niestety olejek polecial wczoraj paczuszka w wymiance
![]() ale mam na wymiane szampon timotei z bambusem i maslem shea do wlosow dlugich i poldlugich ![]()
![]() |
#23 |
BAN stały
|
![]()
cos u mnie za:
profesjonalny olejek do włosów Kallos, jeszcze ponad połowa -Loton, odżywka włos w płynie z keratyną i witaminami - zostało troszeczkę mniej niż połowa mam też połowę szamponu loreal prostującego włosy i połowę odżywki - szampon stoi chyba z miesiąc nieużywany na półce,więc po co ma się marnowac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Lady of Harley-Davidson
|
ja mam l'oreal paris elseve odzywka przeciw starzeniu sie przywraca wlosom gestosc. rewitalizuje, pogrubia, odzywia, nadaje gestosc - do wlosow oslabionych bez witalnosci z tendencja do utratu objetosci. zostalo ok 25% z 200ml.
mnie interesuja te arabskie perfumy, ale nie wiem jak wysoko je cenisz. czy to jest fajny zapach? zalezy mi tez [glownie] na blyszczyku inglota. mam szukac czegos do tej odzywki czy wogole nie jestes zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Emi1234,niestety nic nie znalazłam
Agniesia666,czy ta odżywka jest wydajna? czy starczy mi tylko na raz... a co do tych perfum arabskich,to mi ten zapach nie pasuje,jest za mocny...nie wiem jak go opisac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Zuziku,co byś chciała za szampon i odżywkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
no niestety nic nie mam,tylko to co widac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.